Selectează o Pagină

Mesaj de la Domul Isus, prima joi, 6 octombrie 2022, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domul Isus, prima joi, 6 octombrie 2022, în Capela Adorației Euharistice din Medjugorje, în jurul orei 16.00, Domnul Isus ne transmite:

„Dragii mei, în aceste ultime zile de mari haruri și binecuvântări, prin prezența Iubitei Mele Mame pe pământ alături de voi, din nou vă îndemn la CONVERTIRE DEPLINĂ, CĂINȚĂ SINCERĂ ȘI ABANDONAREA ÎN TOTALITATE A TUTUROR PĂCATELOR, RELELOR. ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI HOTĂRÂTOR, PENTRU SUFLETUL VOSTRU, VIITORUL VOSTRU…NU NEGLIJAȚI ACEST TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI PREȚIOS.

Fiți recunoscători Tatălui Ceresc că încă se mai îndură de voi, încă vă mai acordă timp de CONVERTIRE. Dacă nici acum nu sunteți hotărâți și nu doriți să luați în serios acest timp de har și de mari binecuvântări, veți regreta foarte amarnic …dar va fi târziu.

DE ACEEA DIN NOU, DRAGII MEI, VĂ IMPLOR SĂ VENIȚI ACUM LA MINE, PENTRU CĂ EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL, VIAȚA….ȘI FERICIREA ETERNĂ…EU VĂ POT DA PACEA, SPERANȚA ȘI VĂ POT ELIBERA DE RĂU, DACĂ VĂ DORIȚI ACEST LUCRU, VĂ RUGAȚI ȘI CEREȚI… DIN NOU VĂ ÎNDEMN SĂ CEREȚI ȘI VEȚI PRIMI…CEREȚI HARURI, CREDINȚĂ , IUBIRE, BUNĂTATE, SMERENIE…CEREȚI HARURI PENTRU EVOLUȚIA SUFLETULUI VOSTRU…CEREȚI ȘI VEȚI PRIMI. (Matei 7:7-8) DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE, PENTRU CA DUHUL SFÂNT SĂ VĂ POATĂ PURIFICA ȘI UMPLE CU TOATE HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU A PUTEA RĂMÂNE STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE.

Luptați împotriva RĂULUI și a tuturor slăbiciunilor voastre…LUPTAȚI CA SĂ DEVENIȚI ZI DE ZI MAI BUNI , MAI UMILI…VREDNICI DE ÎMPĂRĂȚIA CEREASCĂ, FERICIREA ETERNĂ.

Nu uitați; DOAR CEL CARE VA RĂBDA ȘI LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT SE VA MÂNTUI . (Matei 24:13) De aceea SĂ NU ABANDONAȚI LUPTA…Luptați până la capăt… VĂ AȘTEAPTĂ O RĂSPLATĂ MARE ….PENTRU TOTDEAUNA, PENTRU ETERNITATE.

Nu uitați; CĂ EU SUNT MEREU CU VOI ȘI LUPT ALĂTURI DE VOI… FIȚI HOTĂRÂȚI, CURAJOȘI ȘI LUPTAȚI .

FIȚI BINECUVÂNTAȚI!
În numele Tatălui, şi al Fiului, şi al Sfântului Duh. Amin.

Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubitul vostru Domn și Salvator , Isus, Regele Universului.”

Din nou, un mesaj foarte Important și Încurajator de la Iubitul nostru Rege, Domn, Salvator și Răscumpărător!!!

Vă îndemn să distribuiți ca să poată fi citit de cât mai multe persoane!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei