Selectează o Pagină

Mesaj de la Domul Isus, 29 iunie 2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domul Isus, miercuri 29 iunie 2022, Medjugorje, în capela adorației din Medjugorje, în jurul orei 17.00, în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus transmite:
„Dragii mei, trebuie să înțelegeți și să fiți conștienți că trăiți vremuri foarte dificile, cu multe încercări, ispite și suferințe… din cauză că păcatele omenirii sunt multe și foarte grele. Trebuie să vă decideți dacă doriți cu adevărat SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.
VĂ ÎNDEMN DIN NOU SĂ LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA DEPLINĂ ȘI CĂINȚA SINCERĂ… PENTRU CĂ TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT … ȘI DACĂ ACUM NU SUNTEȚI HOTĂRÂȚI VEȚI AVEA FOARTE MULT DE SUFERIT ȘI VEȚI REGRETA CU LACRIMI AMARE, DAR VA FI TÂRZIU… EU NU VOI MAI PUTEA FACE NIMIC PENTRU VOI.
GÂNDIȚI-VĂ LA SUFLETUL VOSTRU ȘI NU VĂ PREOCUPAȚI CU ALȚII, DE PĂCATELE LOR, DE VIEȚILE LOR… PREOCUPAȚI-VĂ DE VIAȚA VOASTRĂ, A FAMILIEI VOASTRE ȘI ÎN SPECIAL A SUFLETULUI VOSTRU.

ACEST TIMP ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT PENTRU SUFLETUL VOSTRU, VIITORUL VOSTRU ȘI PENTRU ETERNITATE.

EU AM FĂCUT TOTUL DIN IUBIRE PENTRU VOI, SUNT ALĂTURI DE VOI, DAR CU TOATE CĂ SUNT DUMNEZEU ȘI AM PUTERE DEPLINĂ… NU MĂ POT BĂGA ÎN ALEGEREA VOASTRĂ…DECI ALEGEREA VĂ APARȚINE.

VENIȚI LA MINE!!!

EU ÎNCĂ AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ VENIȚI ACUM LA MINE, AȘA CUM SUNTEȚI, CU O INIMĂ SINCERĂ, ȘI EU BUCUROS VĂ VOI AJUTA, PURIFICA DE RĂU ȘI UMPLE CU HARURILE NECESARE PENTRU A PUTEA SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS – FERICIREA VEȘNICĂ.
VENIȚI ACUM LA MINE ȘI VEȚI FI SALVAȚI ȘI SUFLETUL VOSTRU VA FI LIBER, VEȚI REGĂSI PACEA ȘI FERICIREA.
VENIȚI ACUM… CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR.
VENIȚI CU ÎNCREDERE ȘI IUBIRE…, VENIȚI ȘI SUFLETUL VOSTRU VA FI SALVAT… VENIȚI!!!
RĂMÂNEȚI ÎN PACE ȘI IUBIRE


ISUS REGELE UNIVERSULUI, IUBITUL VOSTRU, DOMN ȘI MÂNTUITOR

Vă rog să DISTRIBUIȚI!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei