Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă, 4 februarie 2023, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă, 4 februarie 2023, în timpul Adorației Euharistice după Sfânta Liturghie de seară, în Biserica Sfântul Jacob din Medugorje, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, acest timp este un timp foarte important și decisiv pentru voi, sufletul vostru, viitorul vostru și pentru eternitate.
De aceea, nu neglijați acest timp foarte important și prețios, luați în serios; CONVERTIREA DEPLINĂ, CĂINȚA SINCERĂ, RUGĂCIUNEA, POSTUL, FACEȚI CÂT MAI MULTE FAPTE BUNE DIN IUBIRE, DEZINTERESAT ȘI ÎNCERCAȚI SĂ REPARAȚI RĂUL FĂCUT CÂT MAI URGENT POSIBIL, CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR…RUGAȚI-VĂ ȘI CEREȚI HARURI PENTRU VOI, PENTRU APROPIAȚII VOȘTRI, CHIAR ȘI PENTRU DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI.
CEREȚI ȘI VEȚI PRIMI. (Matei 7:7)

NU FIȚI NEPĂSĂTORI, INDIFERENȚI ÎN FAȚA RĂULUI, A MINCIUNILOR, NEDREPTĂȚILOR, CE LUPTAȚI, LUAȚI ATITUDINE…CA SĂ-L ÎNVINGEȚI. DACĂ NU LUAȚI ATITUDINE ÎMPOTRIVA RĂULUI…CONȘTIENT SAU INCONȘTIENT DEVENIȚI PĂRTAȘII LUI, ȘI TREPTAT VĂ VA DOMINA ȘI CONTROLA DIN CE ÎN CE MAI MULT ȘI LA SFÂRȘIT VĂ VA DISTRUGE…LUAȚI ATITUDINE CU MULT CURAJ ÎMPOTRIVA RĂULUI…ȘI VEȚI REUȘI SĂ ÎNVINGEȚI…PENTRU CĂ EU, DUPĂ CUM V-AM PROMIS SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI, CA SĂ VĂ AJUT ÎN LUPTA VOASTRĂ…CA SĂ REUȘIȚI SĂ ÎNVINGEȚI RĂUL…SĂ VĂ ÎNVINGEȚI SLĂBICIUNILE, DACĂ VĂ DORIȚI CU ADEVĂRAT SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL…ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS-FERICIREA ETERNĂ.
SĂ NU VĂ TEMEȚI ȘI SĂ NU VĂ DESCURAJAȚI DE VIITOR…TRĂIȚI ÎN PACE, ARMONIE, RESPECT ȘI ÎNȚELEGERE CU TOȚII SEMENII, IERTAȚI ȘI IUBIȚI SINCER…DACĂ VREȚI SĂ VĂ REDOBÂNDIȚI MOȘTENIREA, PARADISUL, PENTRU CARE AȚI FOST CREAȚI CU TOȚII.
LUPTA ESTE MARE ȘI APRIGĂ…DAR, NU UITAȚI, CĂ ȘI RĂSPLATA ESTE MARE ȘI ESTE PENTRU TOTDEAUNA.
CURAJ…LUPTAȚI, EU AM ÎNVINS MOARTEA, PE CEL RĂU ȘI VI-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI, UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MARE DRAG ȘI CU MULTĂ IUBIRE.

ISUS PE CRUCE
https://emilia.ro/stiti-cate-lovituri-a-primit-domnul-isus-pentru-pacatele-noastre-5480-de-lovituri/

NU UITAȚI, CĂ EU AM PLĂTIT UN PREȚ URIAȘ PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETULUI VOSTRU…DECIZIA VĂ APARȚINE…DACĂ ÎNTR-ADEVĂR VĂ DORIȚI CU ADEVĂRAT…MĂ IUBIȚI SINCER, MĂ RESPECTAȚI, SUNTEȚI RECUNOSCĂTORI ȘI RESPECTAȚI LEGILE CEREȘTI ÎN SPECIAL ”PORUNCA IUBIRII”.

FACEȚI ACUMA PACE CU SEMENII, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU!

VENIȚI LA MINE CU INIMA SMERITĂ CA SĂ VĂ POT UMPLE CU PACE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE…VENIȚI LA MINE ȘI VEȚI FI SALVAȚI, VEȚI AVEA PACE, BUCURIE… ȘI VIAȚĂ ETERNĂ.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Vă iubesc pe toții și vă aștept cu multă nerăbdare să vă salvez sufletele.

IUBITA MEA MAMĂ, ESTE ACUM ALĂTURI DE MINE ȘI DOREȘTE SĂ VĂ TRANSMITĂ UN MESAJ.

Dragii mei, din nou vă îndemn; SĂ FACEȚI PACE ÎNTRE VOI, SĂ LĂSAȚI ORGOLIILE, MÂNDRIA, DISCORDIA, DEZBINAREA, DUȘMĂNIILE…FIȚI FĂURITORI DE PACE, IUBIȚI SINCER ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ, CĂ DOAR ASTFEL VEȚI AVEA PACE CU ADEVĂRAT, VEȚI FI FERICIȚI, LIBERI…ȘI CEL RĂU NU VĂ VA PUTEA DOMINA, CONTROLA ȘI BATJOCORII.
EU ÎNCĂ SUNT CU VOI, DIN MILA ȘI IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC,…NU VĂ TEMEȚI!
DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE CA SĂ VĂ POT MIJLOCI MULTE HARURI …PENTRU CA SĂ PUTEȚI RĂMÂNE PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE PÎNĂ LA SFÂRȘIT. NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…RUGAȚI-VĂ ȘI AVEȚI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN IUBITUL MEU FIU, CARE ESTE MEREU ALĂTURI DE VOI.

Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubita voastră Mamă Cerească,
Maria, Regina Păcii, Regina Universului

Vă mulțumesc că ați citit aceste Mesaje Importante.

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI CA SĂ FIE CITITE DE CÂT MAI MULTE PERSOANE.

Fiți binecuvântați, Emilia Mezei