Selectează o Pagină

MESAJ DE LA DOMNUL ISUS sâmbătă 9.05.2020


După ce m-am rugat de la ora 15:00 Rozarul Îndurării Divine, Rozarul Flăcării de Iubire și alte rugăciuni în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus mi-a transmis un mesaj și pentru voi dragii mei.

Draga mea copilă, știu că suferi mult din cauza răului, a abuzurilor și a celor care de ani de zile îți provoacă neplăceri, și te atacă în special unde este mai mare nevoie de tine în mediul online, ca să transmiți mesajele,să-i ajuţi şi să-i încurajezi pe oamenii care majoritatea sunt disperaţi şi cu greu găsesc soluţii de supravieţuire.

VREAU SĂ LE TRANSMIȚI TUTUROR, SĂ NU-ȘI FACĂ GRIJI, SĂ SE ROAGE MAI MULT, SĂ-ȘI REVIZUIASCĂ STAREA SUFLETULUI ȘI SĂ SE GÂNDEASCĂ FOARTE BINE ȘI SĂ IA O DECIZIE IMPORTANTĂ……CE VOR CU ADEVĂRAT:


VOR SĂ FIE CU MINE ÎN PARADIS ȘI SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETELE…..SAU CONTINUĂ PE DRUMUL PĂCĂTOS CARE LE VA DUCE SUFLETELE ÎN IAD.

DECIDEȚI-VĂ URGENT!!!
CONVERTIȚI-VĂ-CĂIȚI-VĂ SINCER
SALVAȚI-VĂ SUFLETELE!!!


OAMENII SĂ SE ROAGE, SĂ CITEASCĂ SFÂNTA SCRIPTURĂ, ȘI SĂ-ȘI DOREASCĂ O EVOLUȚIE SPIRITUALĂ, SĂ FIE MAI BUNI, SINCERI, DREPȚI, UMILI ȘI IERTĂTORI….ȘI ATUNCI VA FI BINE.

OAMENII TREBUIE SĂ FIE CONȘTIENȚI CĂ TRĂIȚI VREMURI DIFICELE ȘI FĂRĂ RUGĂCIUNE, CREDINȚĂ, DORINȚA DE CONVERTIRE, DORINȚA DE A FI BUNI ȘI ÎN SPECIAL DORINȚA DE MÂNTUIRE,OAMENII SUNT PIERDUȚI.

DAR CEL MAI GRAV ESTE CĂ UNII SUNT ȘI VOR FI PIERDUȚI PENTRU TOTDEAUNA!!!

TRANSMITE-LE OAMENILOR SĂ SE ROAGE, SĂ SE ÎNTĂREASCĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI ÎN IUBIRE!!!

TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT ȘI NU VA MAI FI CALE DE ÎNTOARCERE.


RUGAȚI-VĂ PENTRU BISERICĂ ȘI PREOȚI, ELIBERAREA BISERICII DIN MÂINILE RĂULUI.

RUGAȚI-VĂ PENTRU TOATE SUFLETELE CARE AU CĂZUT ÎN CAPCANA RĂULUI, CA BUNUL DUMNEZEU SĂ SE ÎNDURE DE SUFLETELE LOR ȘI SĂ-I ELIBEREZE DE RĂU.


RUGAȚI-VĂ ȘI PREGĂTIȚI-VĂ DE „MARELE AVERTISMENT” CA SĂ VĂ GÂSEASCĂ PREGĂTIȚI, ȘI SĂ PUTEȚI FACE FAȚĂ ACESTUI EVENIMENT UNIC ÎN ISTORIA OMENIRII DIN MILA, BUNĂTATEA ȘI ÎNDURAREA TATĂLUI CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.

MOMENTAN ATÂT ÎŢI TRANSMIT.

RUGAŢI-VĂ ŞI PENTRU ŢARĂ ÎN CONTINUARE ŞI PENTRU REDESCHIDEREA BISERICILOR.


IUBITUL VOSTRU MÂNTUITOR ISUS CRISTOS-REGELE UNIVERSULUI:

„EU SUNT MEREU CU VOI”, NU UITAȚI ȘI NU VĂ TEMEȚI! RUGAȚI-VĂ!!!


DUMNEZEU ASCULTĂ RUGĂCIUNILE COPIILOR LUI, DACĂ VIN DINTR-O INIMĂ PLINĂ DE ÎNCREDERE, IUBIRE, BUNĂTATE ȘI ÎNDURARE.


RUGAȚI-VĂ!!!

Dragii mei să ne rugăm,și fiecare persoană să se decidă ce vrea,….și în funcție de alegerea făcută să încercăm să ne trăim viața plini de speranță și încredere în bunătatea și îndurarea Bunului Dumnezeu-Tatăl nostru ceresc.
Să nu lăsăm ca aceste încercări și evenimente dramatice să ne înrăutățească,să ne pierdem credința și speranța,ce dimpotrivă să ne întărim în credință și iubire.


NU VĂ LĂSAȚI INFECTAȚI CU VIRUSUL CELUI RĂU,PERFID ȘI MINCINOS ”FRICA” ȘI DEZNĂDEJDEA!
RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

DRAGII MEI FRAȚI, SĂ NE RUGĂM CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ ȘI SĂ NE PREGĂTIM DE MARELE EVENIMENT „ILUMINAREA CONȘTIINȚEI” ȘI SĂ PRIVIM ÎNCREZĂTORI ÎN VIITOR ȘI RECUNOSCĂTORI BUNULUI DUMNEZEU, SFINTEI TREIMI PENTRU TOT.

FIȚI BINECUVÂNTAȚI
Emilia Mezei

PREGĂTITI-VĂ pentru MARELE AVERTISMENT

PREGĂTITI-VĂ pentru MARELE AVERTISMENT-ILUMINAREA CONSTIINTEI!!!Mai multe informatii intrati pe BLOGhttps://emilia.ro/pregatiti-va-pentru-marele-avertisment-iluminarea-constiintei/În curând va avea loc pentru salvarea omenirii!CONVERTIȚI-VĂ ACUM ȘI RUGAȚI-VĂ CA SĂ FIȚI PREGĂTIȚI ÎN TIMPUL AVERTISMENTULUI!Sfânta soră Faustina Kowalska (1905-1938)"Înainte de a veni caJudecător drept, voi veni mai întâi ca Rege al îndurării. Cine respinge îndurarea Mea, se osândeşte singur!" RUGATI-VĂ,CONVERTITI-VĂ URGENT ȘI PREGĂȚTITI-VĂ CA SĂ PUTETI FACE FATĂ SOCULUI EMOTIONAL,CĂ DIN PĂCATE VOR FI MULTE VICTIME!!!SĂ NE RUGĂM SI PENTRU SUFLETELE CELOR CARE VOR MURII ÎN TIMPUL AVERTISMENTULUI,CA BUNUL DUMNEZEU SĂ SE ÎNDURE DE SUFLETELE LOR!!!Să fim recunoscători Tatălui Ceresc pentru acest mare DAR AVERTISMENTUL ,care va oferi ocazia ca miliarde de oameni să DESCOPERE ADEVĂRUL ȘI SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETUL!Novena pregătitoare pentru sărbătoarea Îndurării Divine VINERI 10 APRILIE -18 APRILIEDUMINICA 19 APRILIE DUMINICA INDURĂRII DIVINE VA FI O ZI SPECIALĂ PREGĂTIȚI-VĂ CĂ ESTE ÎN PRAGUL UȘII!!

Publicată de Mezei Emilia pe Miercuri, 1 aprilie 2020