Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, sâmbătă 26.03.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, sâmbătă 26 martie 2022, noaptea la ora 24:45, în timpul Adorației Euharistice în Biserica din Medugorje.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, în acest timp foarte prețios de har și de mari binecuvântări prin prezența Iubitei Mele Mame, Regina Păcii, doresc să vă deschideți pe deplin inimile ca Duhul Sfânt să vă poată purifica și umple cu toate harurile necesare de care aveți nevoie, pentru a putea rămâne puternici și statornici în credință și iubire.

ACEST TIMP, ESTE UN TIMP FOARTE PREȚIOS PENTRU VOI, ÎN SPECIAL PENTRU SUFLETUL VOSTRU, PENTRU VIITORUL VOSTRU…ESTE UN TIMP DECISIV…NU MAI AMÂNAȚI CONVERTIREA DEPLINĂ ȘI CĂINȚA SINCERĂ, CĂ VEȚI REGRETA FOARTE MULT, ȘI EU NU VOI MAI PUTEA FACE NIMIC PENTRU VOI, PENTRU SALVAREA SUFLETULUI VOSTRU.

LUAȚI ÎN SERIOS ACUM, ACEST TIMP, CÂND ÎN CURÂND VEȚI SĂRBĂTORI MOARTEA ȘI ÎNVIEREA MEA, PRINTR-O ABANDONARE TOTALĂ ÎN MÂINILE TATĂLUI CERESC, PRIN POST, RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE, FAPTE BUNE FĂCUTE DIN IUBIRE, ȘI PRIN RESPECTAREA PORUNCILOR CEREȘTI…ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII.
RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ…RUGAȚI-VĂ PENTRU PACE…PACEA ESTE ÎN PERICOL…RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL ROZARUL ȘI CONTINUAȚI SĂ FACEȚI CÂT MAI MULTE NOVENE, SACRIFICII, PENTRU A PUTEA DIMINUA RĂUL ÎN LUME ȘI PENTRU A REDUCE DIN PEDEPSELE CARE VOR URMA…

ÎNTREAGA OMENIRE SE AFLĂ ACUM LA O MARE RĂSCRUCE, CALE DE MIJLOC NU MAI ESTE.

TOȚI CEI CARE SUNT HOTĂRÂȚI SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETELE, ȘI ACUM SE CĂIESC SINCER DE PĂCATE, CU TOȚII VOR FI SALVAȚI…DECIDEȚI-VĂ URGENT…NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE SUFLETUL VOSTRU ȘI DE ETERNITATE, PENTRU CARE AȚI FOST CREAȚI CU TOȚII.

Rugați-vă cu multă încredere, iubire și recunoștință, și meditați în special ACUM în Postul Paștelui la toate suferințele, chinurile, umilirile,batjocorile…pe care cu multă iubire Le-am acceptat pentru voi…TOTUL… AM ACCEPTAT PENTRU VOI…CA SĂ VĂ RĂSCUMPĂR SUFLETELE … CA SĂ REDEVENIȚI COPIII LUI DUMNEZEU, SĂ FIȚI LIBERI ȘI CU ADEVĂRAT FERICIȚI…ȘI SĂ VĂ REDOBÂNDIȚI MOȘTENIREA; PARADISUL-FERICIREA ETERNĂ.

RUGAȚI-VĂ…ȘI NU VĂ TEMEȚI!

Nu uitați …CINE SUNTEȚI VOI CU ADEVĂRAT…VĂ REAMINTESC; COPIII LUI DUMNEZEU ȘI MOȘTENITORII PARADISULUI.
Hotărâți-vă pentru SFINȚENIE…Zi de zi să doriți să deveniți tot mai buni, cu inimile pline de iubire, îndurare și smerenie.
Din nou tot ce vă cer: ESTE SĂ IUBIȚI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ…Pentru că doar astfel veți fi cu adevărat liberi și pe deplin fericiți.

Rămâneți în Pace și Iubire

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii