Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, luni 10 aprilie 2023, prima zi de Paște, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, luni 10 aprilie 2023, prima zi de Paște, în Capela Adorației din Medjugorje în jurul orei 15:45, Domnul Isus ne transmite:


Dragii mei, în primul rînd doresc să le mulțumesc tuturor celor care mă iubesc sincer, se roagă sincer din inimă, au ținut Novenele, Postul și continuă să facă sacrificii pentru binele semenilor în Numele Meu, la Intențiile Iubitei Mele Mame…Doresc să le mulțumesc tuturor celor care MĂ IUBESC SINCER, SUNT RECUNOSCĂTORI, RESPECTĂ LEGILE CEREȘTI ȘI IUBESC SINCER, NECONDIȚIONAT.
Din nou s-au revărsat multe haruri peste voi și întreaga omenire, datorită tuturor ispășitorilor și celor care s-au jertfit prin post-rugăciune-ispășire, și au ACCEPTAT CRUCEA CU MULTĂ IUBIRE ȘI NU S-AU REVOLTAT…Datorită vouă și în special rugăciunilor am decis împreună cu Tatăl Ceresc și cu Iubita Mea Mamă, să vă mai acordăm Timp de Har…ca să mai aibă timp și posibilitate să se decidă cât mai multe persoane, SĂ MĂ ACCEPTE ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETELE LOR, CA SĂ-ȘI POATĂ SALVA SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ. CONTINUAȚI RUGĂCIUNILE ȘI ÎN SPECIAL FIȚI FOARTE RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC ȘI IUBITEI MELE MAME, CARE A MIJLOCIT PENTRU VOI ÎNCĂ TIMP DE HAR.

ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI PREȚIOS, DE ACEEA PREOCUPAȚI-VĂ TOT MAI MULT DE SUFLETUL VOSTRU, ȘI AJUTAȚI LA SALVAREA CÂT MAI MULTOR SUFLETE DIN MÂINILE RĂULUI.

ESTE UN TIMP IMPORTANT, PREȚIOS ȘI DECISIV PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE.

RUGAȚI-VĂ…ȘI NU UITAȚI CĂ PRIN POST-RUGĂCIUNE-ISPĂȘIRE-JERTFĂ, PUTEȚI OBȚINE HARURI ȘI PUTEȚI DIMINUA RĂUL, CATASTROFE, CALAMITĂȚI, PUTEȚI REDUCE DIN PEDEPSE ȘI PUTEȚI AJUTA LA SALVAREA OMENIRII, A BISERICII, ȘI PUTEȚI AJUTA LA TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A IUBITEI MELE MAME, REGINA PĂCII-REGINA UNIVERSULUI, CARE VĂ IUBEȘTE FOARTE MULT, ȘI ÎMPREUNĂ DORIM SĂ SALVĂM CÂT MAI MULTE SUFLETE.


RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI, TOTUL VA FI BINE!!!

Nu uitați să vă rugați din inimă pentru dușmanii voștri și să-i iertați sincer din inimă, ca să fiți iertați, să fiți liberi, să aveți PACE și să fiți fericiți!

Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj de la Domnul Isus, foarte important.

Doresc și eu să le mulțumesc tuturor celor care se roagă, țin Novenele, și încearcă să ajute la salvarea semenilor, a bisericii și a întregii omeniri din mâinile răului. Să continuăm să luptăm, în special cu Arma ”ROZARULUI” în mână, și ca de obicei începem fiecare luna cu NOVENA ÎN ”CINSTEA LUI ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR”.

Fiți binecuvântați!

Vă rog Distribuiți!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei