Selectează o Pagină

Mesaj de la DOMNUL ISUS, IMPORTANT, 26.04.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, marți 26 aprilie 2022, noaptea la ora 24:35, în timpul Adorației Euharistice în Biserica din Medugorje.

Domnul Isus ne transmite:

Link video:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/420449923234443

Dragii mei, din nou vă îndemn să vă DECIDEȚI CÂT MAI URGENT, dacă doriți să vă salvați sufletele de la osânda veșnică prin ABANDONAREA DEFINITIVĂ A PĂCATELOR, PRINTR-O CĂINȚĂ SINCERĂ ȘI CONVERTIRE DEPLINĂ.
DIN NOU VĂ ATENȚIONEZ ȘI VĂ AVERTIZEZ…CĂ ESTE ÎN JOC, SUFLETUL VOSTRU-ETERNITATEA.

Dacă nici acum, NU SUNTEȚI HOTĂRÂȚI SĂ VĂ CONVERTIȚI ȘI CONTINUAȚI SĂ ÎNAINTAȚI PE CALEA PĂCATULUI…RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETULȘI SĂ VĂ AUTOCONDAMNAȚI LA CHINURI ȘI SUFERINȚE GROAZNICE ÎN FOCUL IADULUI.

DRAGII MEI, EU VĂ IUBESC PE TOȚII NEMĂRGINIT DE MULT, ȘI DORESC SĂ VĂ SALVEZ, SĂ VĂ ELIBEREZ DE RĂU…DAR NU POT, FĂRĂ ACCEPTUL VOSTRU ȘI DORINȚA VOASTRĂ.
NU UITAȚI, CĂ EU SUNT DUMNEZEU ȘI EU POT TOTUL…VENIȚI ACUM LA MINE, AȘA CUM SUNTEȚI…VENIȚI.
SUNT ÎNSETAT DUPĂ SUFLETELE VOASTRE, VENIȚI LA MINE…PENTRU CĂ EU SUNT; CALEA, ADEVĂRUL, VIAȚA (Ioan 14:6)…PACEA, SPERANȚA, BUCURIA ȘI FERICIREA VOASTRĂ…VENIȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE și SPERANȚĂ, ȘI VEȚI FI SALVAȚI!!!
VENIȚI ACUM, CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR…VENIȚI LA MINE…VĂ AȘTEPT PE TOȚII…VĂ IUBESC NESPUS DE MULT…VENIȚI!!!

Dragii mei, vreți să fiți SALVAȚI, LIBERI ȘI PE DEPLIN FERICIȚI…SĂ AVEȚI VIAȚĂ ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS…ATUNCI, DECIDEȚI-VĂ URGENT…VENIȚI LA MINE CU O INIMĂ PLINĂ DE CĂINȚĂ SINCERĂ…VENIȚI LA MINE CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI IUBIRE…VENIȚI!

NU VĂ TEMEȚI DE MOARTE…EU AM ÎNVINS MOARTEA PENTRU VOI ȘI V-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI.
ALEGEREA VĂ APARȚINE…DACĂ VREȚI SĂ INTRAȚI ÎN EA…HOTĂRÂȚI-VĂ PENTRU SFINȚENIE.

FIȚI BUNI ȘI CU INIMA SMERITĂ, IERTAȚI SINCER ȘI IUBIȚI DIN INIMĂ…ȘI ASTFEL,VEȚI AVEA PACE ȘI VEȚI FI FERICIȚI.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii.

Comentariu la Mesaj,Emilia Mezei;

Dragii mei, dacă observați DOMNUL ISUS INSISTĂ ȘI REPETĂ DE MAI MULTE ORI : VENIȚI LA MINE!!!
ESTE FOARTE IMPORTANT; CA SĂ FIȚI HOTĂRÂȚI ȘI SĂ VĂ DECIDEȚI URGENT… DACĂ ÎNTR-ADEVĂR, DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ, SĂ FIȚI LIBERI, FERICIȚI, SUFLETUL MÂNTUIT…ȘI VIITORUL ASIGURAT!!!

DRAGII MEI, NU DEGEABA INSISTĂ DOMNUL ISUS….SĂ MERGEM ACUM LA EL…ACEST TIMP DE HAR, ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI HOTĂRÂTOR PENTRU SUFLETUL NOSTRU-VIITORUL NOSTRU-PENTRU ETERNITATE!!!
NU NEGLIJAȚI ACEST TIMP PREȚIOS….NU VĂ NEGLIJAȚI SUFLETUL….CĂ VEȚI REGRETA AMARNIC….ȘI VA FI TĂRZIU.

DOMNUL ISUS NU VA MAI PUTEA FACE NIMIC PENTRU VOI, PENTRU SALVAREA SUFLETULUI VOSTRU….DE ACEEA INSISTĂ ȘI NE IMPLORĂ SĂ MERGEM ACUM LA EL…DACĂ DORIM SĂ FIM SALVAȚI ȘI SUFLETUL MÂNTUITATENȚIE!!!

Eu vă încurajez și vă îndemn cu multă speranță, încredere și iubire; FACEȚI PACE CU DUMNEZEU, ACCEPTAȚI-L ACUM, PE DOMNUL ISUS ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETELE VOASTRE, CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN; PRIN ABANDONAREA DEFINITĂ A RĂULUI… ȘI RESPECTAREA PORUNCILOR CEREȘTI ( CELE ZECE PORUNCI)… ȘI ATUNCI SUNTEȚI SALVAȚI ȘI VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT PENTRU TOTDEAUNA.

Doamne ajută-ne!

Vă rog să DISTRIBUIȚI!

Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați,
Emilia Mezei