Selectează o Pagină

Mesaj de la DOMNUL ISUS, FOARTE IMPORTANT, 29.12.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei

Acesta este Ultimul Mesaj din anul 2021 transmis de Domnul Isus prin mine.

Mesaj de la DOMNUL ISUS, miercuri 29.12.2021, ora 14:15 în Capela Adorației Euharistice din Medugorje,

DOMNUL ISUS, transmite un mesaj întregii omeniri:

Draga mea copilă, în aceste ultime zile de haruri și de mari binecuvântări, când încă sărbătoriți Crăciunul-Nașterea Mea, doresc să vă aduc la cunoștință că și forțele întunecate, malefice luptă cu multă înverșunare să vă fure PACEA, IUBIREA și toate harurile pe care le primiți și le-ați primit.
De aceea din nou vă îndemn la multă rugăciune, post, ispășire…încercați să faceți tot ce puteți pentru a ajuta la salvarea și eliberarea omenirii din mâinile răului.


RUGAȚI-VĂ ÎN FAMILIE ROZARUL cu toții…Rugându-vă împreună ROZARUL, forțele malefice nu vor avea putere asupra voastră și asupra celor dragi.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL!


Important este să vă rugați din inimă, cu multă încredere, speranță și iubire în victoria binelui.

RUGAȚI-VĂ CA SĂ FIȚI PROTEJAȚI ȘI CĂLĂUZIȚI DE DUHUL SFÂNT.

Rugați-vă și cereți ca Îngerii voștri și a celor dragi, să vă ocrotească și să vă călăuzească pe drumul bun…

CEREȚI ACUM ÎN ACEST TIMP SFÂNT ȘI BINECUVÂNTAT HARURI PENTRU VOI ȘI PENTRU FAMILIILE VOASTRE, CEREȚI ȘI VEȚI PRIMI…BATEȚI LA UȘA INIMII MELE SFINTE ȘI SE VA DESCHIDE, PENTRU A VĂ REDA PACEA, BUCURIA, SPERANȚA, ALINAREA ȘI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU A RĂMÂNE STATORNICI ȘI PUTERNICI ÎN CREDINȚĂ, IUBIRE, BUNĂTATE ȘI FERICIRE.


DIN NOU VĂ REAMINTESC, CĂ
EU SUNT MEREU CU VOI ÎN FIECARE ZI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL VEACULUI (Matei 28:19)
DORESC SĂ FIȚI ȘI VOI CU MINE, SĂ VĂ ABANDONAȚI ÎN TOTALITATE SUFLETUL ȘI VIAȚA VOASTRĂ, ȘI SĂ MĂ PRIMIȚI ÎN SÂNUL FAMILIEI VOASTRE…PENTRU CĂ ÎN ACESTE VREMURI CRITICE ȘI FOARTE DIFICILE PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE…DOAR EU VĂ POT AJUTA ȘI SUSȚINE, CA SĂ NU CĂDEȚI ȘI SĂ RĂMÂNEȚI PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE PÂNĂ LA CAPĂT.

DACĂ VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ ȘI RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI ( CELE ZECE), DUPĂ CARE VA FI JUDECATĂ FIECARE PERSOANĂ, NU AVEȚI MOTIVE DE ÎNGRIJORARE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE VIITORUL…VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT.

NU VĂ ÎNGRIJORAȚI, ÎNTĂRIȚI-VĂ ÎN CREDINȚĂ, DAR ÎN SPECIAL RESPECTAȚI PORUNCA IUBIRII, CA SĂ PUTEȚI FACE FAȚĂ TUTUROR EVENIMENTELOR PRIN CARE VA TREBUI SĂ TREACĂ ÎNTREAGA OMENIRE.

NU UITAȚI, CĂ EU SUNT DUMNEZEU, EU AM TOATĂ PUTEREA ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT (Matei 28:18) ȘI EU POT TOTUL!!!

DE ACEEA DIN NOU VĂ ÎNCURAJEZ SĂ NU VĂ TEMEȚI, DOAR DE PĂCATE SĂ FUGIȚI, ȘI SĂ NU ACCEPTAȚI SĂ FACEȚI NICI UN FEL DE COMPROMIS CU CEL RĂU…PENTRU CĂ EL VĂ VREA RĂUL..ȘI LA SFÂRȘIT VĂ VA DISTRUGE ȘI SUFLETUL VOSTRU ÎL VA DUCE ÎN IAD, UNDE VEȚI AVEA PARTE DE CHINURI ȘI SUFERINȚE CONTINUE.

ACUM, DIN NOU VĂ ÎNDEMN SĂ ABANDONAȚI TOT RĂUL-PĂCATELE DEFINITIV…ȘI ÎNCERCAȚI SĂ REPARAȚI RĂUL, PRIN BUNĂTATE, IERTARE, FIȚI ÎNDURĂTORI, BUNI ȘI FACEȚI FAPTE BUNE CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR.

ORGOLIILE, RĂUTĂȚILE, INVIDIA, DUȘMĂNIA,ETC…NU VĂ AJUTĂ LA NIMIC, CE VĂ DEZAVANTAJEAZĂ, VĂ ÎNROBESC, PRIN FAPTUL CĂ NU PUTEȚI FI LIBERI ȘI FERICIȚI CU ADEVĂRAT.

ÎN PRIMUL RÂND, LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI DIN SUFLETELE VOASTRE CA SĂ LE ÎNVINGEȚI…ȘI ASTFEL VEȚI DEVENI MAI PUTERNICI, VEȚI FI MULT MAI FERICIȚI, ÎNCREZĂTORI, PLINI DE SPERANȚĂ… ȘI CEL MAI IMPORTANT VEȚI AVEA PACE… ȘI FORȚELE MALEFICE NU VĂ VOR PUTEA UȘOR DOMINA, CONTROLA ȘI DISTRUGE.

        

ÎN FIECARE ZI AVEȚI ȘANSA SĂ ALEGEȚI CUM SĂ FIȚI:

FERICIȚI, BUCUROȘI, OPTIMIȘTI…DACĂ IUBIȚI ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI TRĂIȚI ÎN PACE, ARMONIE,ÎNȚELEGERE ȘI IUBIRE CU APROAPELE.

NEFERICIȚI, DEPRIMAȚI …DACĂ VĂ DUȘMĂNIȚI ȘI VĂ URĂȚI APROAPELE, GÂNDIȚI NEGATIV, FACEȚI RĂU, INVIDIAȚI ȘI NU IERTAȚI.

DIN NOU VĂ REAMINTESC, CĂ ȚELUL VOSTRU PE ACEST PĂMÂNT TREBUIE SĂ FIE, CA SĂ LUPTAȚI, SĂ VĂ ÎNVINGEȚI SLĂBICIUNILE ȘI RĂUL DIN VOI …CA SĂ REDEVENIȚI COPIII LUI DUMNEZEU ȘI MOȘTENITORII PARADISULUI.

De aceea nu vă preocupați cu răutățile, păcatele și greșelile altora…PREOCUPAȚI-VĂ DE SUFLETUL VOSTRU, SĂ FIE PURIFICAT PE DEPLIN ȘI REÎNNOIT PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ, PLINĂ DE SPERANȚĂ, BUCURIE, PACE ȘI FERICIRE.

Rămâneți umili, buni și smeriți ca să fiți COPIII PLĂCUȚI LUI DUMNEZEU-TATĂLUI CERESC.

Fiți buni și îndurători.

NU VĂ TEMEȚI…RUGAȚI-VĂ ȘI VEGHEAȚI CA SĂ NU CĂDEȚI ÎN ISPITĂ
( Matei 26:41)…ATENȚIE!!!

Rămâneți în PACE și IUBIRE.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Universului

Vă rog să distribuiți!!!
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați!
Emilia Mezei