Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, duminică 5 iunie 2022, de ”RUSALII”, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, duminică 5 iunie 2022, în Capela Adorației din Medugorje, de sărbătoarea Coborârii Duhului Sfânt, de ”Rusalii”:
După ce m-am rugat ca de obicei rugăciunile importante în jurul orei 16.00, Domnul Isus ne transmite:

MESAJ-CERESC-DE-LA-DOMNUL-ISUS-DE-RUSALII

„Dragii mei, în această zi de sărbătoare, Coborârea Duhului Sfânt peste întreaga omenire, vă îndemn să vă deschideți inimile pe deplin ca astfel Duhul Sfânt să vă poată umple cu toate harurile și darurile cerești de care aveți nevoie pentru a putea evolua spiritual, pentru a dobândi multe bogății cerești pentru paradis și fericirea voastră, dar din păcate constat că multe inimi sunt împietrite, închise și astfel Duhul Sfânt nu poate să dăruiască harurile necesare.

Dragii mei, trebuie să înțelegeți că dacă nu luptați impotriva răului din voi, a slăbiciunilor voastre, nu luați in serios convertirea deplină și căința sinceră, nu respectați poruncile cerești, în special PORUNCA IUBIRII, nu doriți cu adevărat să vă debarasați de rău, să câștigați haruri și să ajungeți în paradis, veți stagna, veți fi nefericiți, nu veți putea evolua spiritual și veți avea foarte mult de pătimit… De aceea din nou vă rog să vă deschideți complet inimile și cereți cu adevărat ca Duhul Sfânt să lucreze, să vă elibereze de rău, de păcate… Cereți și veți primi. (Matei 7:7) Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.

Duhul Sfânt dorește să vă călăuzească mereu, să vă ajute, să vă povățuiască și să vă întărească cu cele șapte daruri foarte importante pentru a vă ajuta, a vă conduce pe calea sfințeniei care vă va duce cu siguranță in paradis, fericirea veșnică.

Nu uitați că este vorba de sufletul vostru și de eternitate pentru care merită să luptați, să vă sacrificați, să suferiți, astfel purificându-vă de păcate, și întăriți în credință și în special în iubire să puteți înfrunta cu mai multă ușurință toate încercările și ispitele prin care veți trece.


Atenție și vegheați, rugați-vă, cel rău stă la pândă să vă fure încrederea și iubirea, ca în acest fel să vă poată îndepărta de Dumnezeu, să vă poată controla, domina și în final să vă distrugă și sufletul, să-l ducă în infern, în focul iadului.


Eu sunt cu voi mereu să vă ajut. ( Matei 28, 20)
„Iată Eu sunt cu voi în toate zilele până la sfârșitul veacului”.

Duhul Sfânt este prezent și nerăbdător să vă călăuzească mereu pe drumul vieții.

Iubita Mea Mamă, mijlocitoarea tuturor harurilor încă este prezentă cu voi pe pământ din bunătatea infinită a Tatălui ceresc, să vă ajute, să vă mijlocească toate harurile necesare de care aveți nevoie pentru mântuirea sufletului vostru și pentru a reuși în special să câștigați Trofeul Suprem, CUNUNA VIEȚII, a FERICIRII ETERNE.


Fiți hotărâți, rugați-vă și luptați mereu încrezători, împotriva răului și pentru a câștiga. Luptați în special cu arma ”Rozariului”, luptați și veți reuși să câștigați și să învingeți orice rău cu ajutorul Duhului Sfânt.
Nu uitați că este DUHUL IUBIRII și doar iubind sincer pe Dumnezeu și pe aproapele vostru veți fi mereu învingători.

Rugați-vă din inimă.

Rămâneți în pace și iubire.

Iubitul vostru Salvator, Isus, Regele omenirii.

Vă rog să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei