Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, duminică 28 mai 2023, Solemnitatea Rusaliilor-Coborârea Duhului Sfânt, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, duminică 28 mai 2023, Solemnitatea Rusaliilor-Coborârea Duhului Sfânt, în Capela Adorației Euharistice din Medjugorje în jurul orei 16:30, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, din nou vreau să vă îndemn; SĂ VĂ DESCHIDEȚI INIMILE PE DEPLIN CA DUHUL SFÎNT SĂ VĂ POATĂ PURIFICA ȘI UMPLE CU TOATE DARURILE ȘI HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU EVOLUȚIA SUFLETULUI VOSTRU, PENTRU A PUTEA DEVENI PUTERNICI, ÎNCREZĂTORI, PLINI DE SPERANȚĂ ȘI IUBIRE PÂNĂ LA CAPĂT.
Dragii mei, trebuie să fiți Hotărâți și Deciși, DACĂ VREȚI CU ADEVĂRAT SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE, ȘI SĂ ÎNAINȚAȚI PE CALEA CREDINȚEI, PĂCII, IUBIRII PENTRU A AJUNGE LA FINAL SĂ DOBÂNDIȚI MOȘTENIREA, PARADISUL, PENTRU CARE AȚI FOST CREAȚI CU TOȚII.
EU SUNT MEREU CU VOI, CA SĂ VĂ AJUT, DUPĂ CUM VI-AM PROMIS. (Matei 28,19)

DIN NOU VĂ TRIMIT DUHUL SFÂNT SĂ VĂ REÎNNOIEASCĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ CU CELE 7 DARURI…DOAR DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE ȘI ACCEPTAȚI-L. CEREȚI SĂ VĂ PURIFICE, SĂ VĂ REÎNNOIEASCĂ ȘI SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ MEREU PE DRUMUL BUN…CEREȚI ȘI RUGAȚI-VĂ MEREU…ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!


NU UITAȚI, CĂ IUBITA MEA MAMĂ, MIJLOCITOAREA TUTUROR HARURILOR, ÎNCĂ ESTE PREZENTĂ ALĂTURI DE VOI PE PĂMÂNT CA SĂ VĂ AJUTE.
NU NEGLIJAȚI ACEST TIMP IMPORTANT ȘI FOARTE PREȚIOS…CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!
Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Ceresc, transmis de Domnul nostru Isus Cristos, în Sfânta zi de duminică, cănd am Sărbătorit RUSALIILE- COBORĂREA DUHULUI SFÂNT!

VINO DUHULE SFÂNT!!!

Vino, Duhule Sfânt, umple inimile credincioșilor Tăi și aprinde în ele focul iubirii Tale. Trimite Duhul Tău și vor fi creați. Și vei reînnoi fața pământului.

Fiți Binecuvântați!

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei