Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, duminică 26.03.2023,Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, duminică 26.03.2023 în Biserica Sfântul Jacob din Medugorje,în timpul Adorației Euharistice nocturne în jurul orei 3:35, Domnul Isus ne transmite:


Dragii mei, în curând veți Sărbătorii din nou Sfintele Sărbători Pascale, ”MOARTEA ȘI ÎNVIEREA MEA”, este un timp foarte important și prețios,în special ACUMA…ca să vă pregătiți de aceste Sfinte Sărbători, printr-o căință sinceră, spovadă, rugăciune, post, penitență…ca astfel să puteți MURI ÎN PĂCATE (OMUL VECHI) ȘI ÎNVIA LA O NOUĂ VIAȚĂ, CURATĂ ȘI BINECUVÂNTATĂ.
Eu vă iubesc pe toți așa cum sunteți și doresc să vă ajut, să vă salvez sufletele de la osânda veșnică. NU UITAȚI CĂ AM PLĂTIT PENTRU VOI, RĂSCUMPĂRAREA SUFLETELOR VOASTRE UN PREȚ URIAȘ…EU AM FĂCUT TOTUL DIN IUBIRE PENTRU VOI, PENTRU BINELE VOSTRU, VIITORUL VOSTRU, SUFLETUL VOSTRU ȘI PENTRU A VĂ REDOBÂNDI MOȘTENIREA, PENTRU CARE AȚI FOST CREAT CU TOȚII…PARADISUL-FERICIREA ETERNĂ.


Dragii mei, vă implor din nou, STRIG DE PE CRUCE CU INIMA ÎNDURERATĂ ȘI ÎNSETAT DUPĂ SUFLETELE VOASTRE: VENIȚI ACUM LA MINE…VENIȚI AȘA CUM SUNTEȚI…VENIȚI CA SĂ AVEȚI VIAȚĂ, PACE, FERICIRE, SĂ FIȚI PE DEPLIN LIBERI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS…VENIȚI…NU MAI NEGLIJAȚI ACEST TIMP IMPORTANT,PREȚIOS DE HAR ȘI BINECUVÂNTĂRI. VENIȚI LA MINE CU O INIMĂ SINCERĂ, CĂIȚI-VĂ DE PĂCATE ȘI ATUNCI VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT. VENIȚI…VĂ AȘTEPT!!!
VENIȚI LA MINE…cu multă încredere, speranță și iubire…Veniți! NU UITAȚI CĂ EU SUNT IUBIRE…și dacă vă căiți sincer și abandonați răul, calea păcatului, veți fi iertați, purificați și reînoiți la o nouă viață, plină de bucurii, pace și iubire.
ÎNCĂ STRIG DE PE CRUCE: VENIȚI LA MINE!!!
Vă iubesc pe toți!
Nu vă temeți…Aveți încredere deplină în Mine, în Atotputernicia Mea…NU UITAȚI CĂ MOARTE NU MAI EXISTĂ…EU AM ÎNVINS MOARTEA ȘI VI-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI. AVEȚI ÎNCREDERE ÎN MINE
!

Cine are încredere în Mine, NU VA MURI..chiar dacă moare va trăi.

(Ioan 11:25-26) Isus i-a zis:„Eu sunt Învierea şi Viaţa. Cel ce crede în Mine va trăi chiar dacă moare.
Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?”

Nu lăsați ca MOARTEA ȘI SUFERINȚELE MELE SĂ FIE ÎN ZADAR, VENIȚI LA MINE…ȘI VEȚI REGĂSI PACE, VEȚI AVEA SPERANȚĂ, VEȚI FI LIBERI CU ADEVĂRAT ȘI PE DEPLIN FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii


https://emilia.ro/inca-mai-este-loc-la-cruce-si-pentru-tine-nu-uitaurgent-la-convertire/

Fiți binecuvântați!
Vă rog să DISTRIBUIȚI!
Vă mulțumesc,Emilia Mezei