Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus 5.12.2020 ora 11:25
FOARTE IMPORTANT!!!

Dragii mei,transmit acest Mesaj foarte important cu întărziere pe acest site, am făcut și un videoclip cu acest mesaj, am mai transmis și prin alte mijloace, dar am considerat că este foarte necesar să îl public și pe acest site.

Mesaj de la Domnul Isus prima sâmbătă,5 decembrie 2020 ora 11:25 în timpul Adorației Euharistice,L-am întrebat pe Domnul Isus ce va fi cu țara noastră,cu alegerile și Domnul Isus mi-a transmis:

Draga mea copilă, pregătiți-vă că acest Guvern Malefic a pus la cale o mare fraudă electorală, deja și-au pregătit oamenii și i-au pus să se ocupe de voturi(PNL)
Ei luptă prin toate mijloacele, nu vor să cedeze nicicum puterea, ce dimpotrivă vor să-și continue planurile malefice și să le ducă la bun sfărșit.
Dar voi nu trebuie să vă lăsați, trebuie să luptați și să nu vă mai lăsați conduși, manipulați, mințiți și distruși de acest Guvern, în special PNL care este un Partid foarte nociv pentru țară și popor.

Acest Partid PNL și Guvernul nu a fost, nu este, și nu va fi niciodată pentru binele țării și a poporului.
Ei sunt responsabili în mare parte de situația critică în care a ajuns țara și poporul.

După cum ai constatat în toate orașele țării, unde au majoritate și primari PNL sunt puse deja și instalate ANTENE 5G cu care vor să vă distrugă definitiv, atăt țara căt și poporul.

STOP ANTENELOR 5G!!!
VIAȚA ARE PRIORITATE!!!!
URMĂRIȚI ȘI ACEST VIDEOCLIP CA SĂ VĂ CONVINGEȚI DE ADEVĂR
http://www.kla.tv/16633Deoarece ei sunt mulți, bine organizați și pregătiți, nu vor lăsa puterea din țară decăt prin luptă.

Dar voi trebuie să vă uniți și să-i eliminați definitiv.

În spatele și acestui partid este D-nul Băsescu, care dirijează și conduce în complicitate cu alți masoni care de ani de zile se află în Guvern, Parlament și la conducerea țării.

După cum a mai transmis Tatăl Ceresc și ți-am mai transmis mai demult, va fi o MARE REVOLUȚIE.


Poporul român, partidele se vor revolta, vor începe mari proteste în țară și va izbucni REVOLUȚIA, de aceeea au și pregătit PNL în complicitate cu alții montarea acestor ANTENE 5G foarte nocive, ca să vă termine.

Eu vă îndemn din nou la UNITATE, rugați-vă și pregătiți-vă de eliberarea țării din mâinile ocultei malefice mondiale și a trădătorilor și dușmanilor din țară.

PREGĂTIȚI-VĂ DE O MARE REVOLUȚIE SÂNGEROASĂ.

Nu vă temeți, că va fi bine.

Demontați Antenele 5G din toată țara, în orașele unde sunt deja instalate, și nu mai acceptați să fiți iradiați și îmbolnăviți.

Nu mai ascultați minciunile și dezinformările de la TV, pentru că Mass-media toată este coruptă și vândută corporaților. Ei căștigă bani frumoși după suferințele oamenilor.

Mulți doctori, cum ți-am mai spus au mâinile pătate cu sângele semenilor, pentru că mint și și-au văndut sufletele pentru bani și putere celui rău, pervers și viclean.

Doar UNIȚI și luptând împotriva tuturor abuzurilor și nedreptăților veți avea pace și viitor.

Eu sunt cu voi, Iubita Mea Mamă-Regina Universului este cu voi.


Rugați-vă și pregătiți-vă, nu fiți lași și fricoși și nu mai acceptați să fiți dominați și distruși de cei răi.

LUAȚI ATITUDINE ȘI LUPTAȚI!!!

Vreau să le transmiți ca tot POPORUL SĂ ȘTIE că tu ai fost aleasă și pregătită de Dumnezeu ca să ajuți la salvarea și eliberarea țării și a poporului din mâinile răului.
Ei au vrut și vor să te distrugă complet, dar nu te teme că Mâna lui Dumnezeu este deasupra ta și ai mare protecție Divină.
Și după cum ți-a transmis Tatăl Ceresc de curănd(în 28 noiembrie 2020) îi va nimici rând pe rând pe toți dușmanii tăi și a binelui.

Rămâi în Pace.

Transmite URGENT CU MULT CURAJ ACEST MESAJ FOARTE IMPORTANT.

NU VĂ TEMEȚI, RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL ACUMA ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ SFÂNTĂ DE POST-ADVENT, SĂ VĂ PURIFICAȚI SUFLETELE, SĂ VĂ ÎNTĂRIȚI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, CA SĂ POT RENAȘTE ȘI DOMNI ÎN SUFLETELE ȘI VIAȚA VOASTRĂ.

ABANDONAȚI RĂUL, PĂCATELE,IUBIȚI ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI VEȚI AVEA PACE-LINIȘTE, SPERANȚĂ ȘI UN VIITOR FERICIT ÎN ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU, ÎN PARADIS, UNDE TATĂL CERESC VĂ AȘTEAPTĂ CU MARE DRAG ȘI IUBIRE PE TOȚI.

Fiți Binecuvântați,
ISUS, REGELE UNIVERSULUI, DOMNUL ȘI MÂNTUITORUL VOSTRU.

Dragii mei,vă recomand să vizionați și acest videoclip foarte important care are legătură cu acest mesaj și să distribuiți cu mult curaj, și dacă considerați mesajele și videoclipurile importante să vă înscrieți și la

NOUL CANAL YOUTUBE: Voice of Divine Love

https://www.youtube.com/channel/UCVyq0sSIePsZ4B9wwPUgJcQ

Dragii mei vă recomand cu multă încredere să vizionați acest site: https://www.kla.tv/ro și toate articolele foarte importante despre tot ce se întÎmplă în lume. Cum am mai transmis specialiștii în domeniu din întreaga lume se adună să SPUNĂ ADEVĂRUL ȘI SĂ DEMAȘTE MINCIUNILE ȘI DEZINFORMĂRILE TRANSMISE DE MASS MEDIA.

https://www.kla.tv/18387

Vă mulțumesc,Emilia Mezei