Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus 30 iulie 2020 pentru POPORUL ROMÂN
RIDICĂ-TE ROMÂNIA!!!

După ce m-am rugat ca de obicei noaptea la ora 3:00 pentru sufletele din purgator, Domnul Isus mi-a transmis un nou
mesaj pentru poporul român.

Domnul Isus:Transmite din nou poporului român că doresc ca să se unească împotriva răului,nedreptății și a abuzurilor de orice fel.

RIDICĂ-TE ROMÂNIA!!!

RIDICAȚI-VĂ ȘI NU VĂ MAI LĂSAȚI DOMINAȚI ȘI CONDUȘI DE CEI RĂI.

EU SUNT CU VOI ȘI VOI AJUTA ROMÂNIA SĂ SE ELIBEREZE DE SUB PUTEREA ȘI DOMINAȚIA RĂULUI.

DAR VA FI PURIFICATĂ,CURĂȚATĂ ȘI REÎNNOITĂ.

PREGĂTIȚI-VĂ DE O MARE REVOLUȚIE(RĂZBOI CIVIL)

DIN PĂCATE ȘI CEI RĂI AU MULȚI ADEPȚI ȘI NU VOR CEDA PUTEREA DECĂT PRIN LUPTĂ!

DAR NU AVEȚI ALTĂ SOLUȚIE DECĂT SĂ VĂ RIDICAȚI ȘI SĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA LOR!

Momentan atăt îți transmit.

Rugați-vă și convertiți-vă pe deplin,și nu vă temeți de cel rău.

EU SUNT CU VOI!
Isus,Regele Universului!

Dragii mei frați:PUTEM ÎNVINGE SISTEMUL,PUTEM SALVA ȚARA ȘI POPORUL,DAR NUMAI CU DUMNEZEU!!!
UNIȚI ÎN RUGĂCIUNE!
Îndemn din nou poporul român la CONVERTIRE ȘI CĂINȚĂ SINCERĂ,POST&RUGĂCIUNE.

Dragi frați creștini, facem un NOU APEL LA RUGĂCIUNE ȘI UNITATE!!!

Vom continua o nouă NOVENĂ ”LA ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR” 1-9 august 2020,dar vă puteți ruga și alte rugăciuni,important este SĂ NE RUGĂM!!!

AICI ESTE NOVENA CARE AM TERMINAT DE CURĂND,VOM CONTINUA CU ACELEAȘI RUGĂCIUNI ȘI CU ACELEAȘI INTENȚII DAR MAI PUNEM ÎN PLUS CĂTEVA INTENTII PENTRU ȚARĂ ȘI POPOR
https://emilia.ro/novena-impotriva-raului-pentru-toti-dusmanii-nostri-a-bisericii-si-a-tarii-23-07-31-07-2020-in-cinstea-lui-isus-regele-tuturor-natiunilor/

https://emilia.ro/novena-impotriva-raului-pentru-toti-dusmanii-nostri-a-bisericii-si-a-tarii-23-07-31-07-2020-in-cinstea-lui-isus-regele-tuturor-natiunilor/

INTENȚIILE DE RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA

–Să se REALIZEZE Vointa Dumnezeiască și planul de mântuire si salvare a poporului român.

În România să se realizeze planul și voința lui Dumnezeu

-Să fie UNITATE-RESPECT-IUBIRE între toții cetățenii țării.

–România să se elibereze de sub puterea și dominația celui rău ca să-și poată continua misiunea spirituală.

-România să fie condusă de oameni credincioși,drepți și cinstiți cu bun simț și iubire de Dumnezeu și de oameni,adevărați patrioți.

–Pentru viitorul țării.

Pentru toate sufletele care vor cădea victimă în timpul Revoluției care va avea loc în România,ca să fie salvate de la osănda veșnică.

Nușfalău,(jud Sălaj)Muntele Sfintei Treimi să-și continue Misiunea care i-a fost încredințată de Sfănta Treime,Unitate-Respect-Iubire între toți creștinii din țară și în lume.

–LA INTENȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII

rugati-vă pentru România
Rugați-vă pentru România!

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i oprească să-și ducă în continuare la îndeplinire planurile lor diabolice!

Rugați-vă pentru România!
Este foarte important să ne întărim în credință și cred cu tărie că Dumnezeu poate schimba soarta ţării dacă-L implorăm, dacă postim, dacă oferim orice jertfe…dacă, luând Rozarul în mână, ca armă foarte eficace împotriva celui rău, şi astfel ajutăm ca puterile Cereşti, prin oamenii care iubesc această ţară, să înfăptuiască planul lui Dumnezeu în ceea ce priveşte România.
Iar, de va fi vărsare de sânge, (fiindcă cel rău nu va părăsi niciodată scena fără a cauza cât de multă distrugere posibil) să ne rugăm pentru sufletele celor care-şi vor pierde viaţa, ca Domnul să le judece cu îndurare şi să-i privească ca pe nişte martiri jertfiţi pentru ţară.„

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!

Cununa de rugăciuni a novenei: (se pot rosti toate, sau o parte din ele, unii cu siguranţă vor repeta fiecare rugăciune de 3 ori, alţii vor spune alte rugăciuni, ….dar important este să ne rugăm şi să postim. Aşa să ne ajute Dumnezeu! AMIN)

Este foarte important să continuăm cu rugăciunile,Novene(9 ZILE)1-9 AUGUST 2020 (dar se poate începe şi mai târziu..doar să fie ţinută nouă zile, fireşte dacă e posibil) ca planul lui Dumnezeu să triumfe şi nu cel al masonilor şi al celor care vor să distrugă ţărişoara noastră dragă. Nu contează de suntem catolici, ortodocşi, protestanţi sau neopreotestanţi… De credeţi în Dumnezeu, haideţi să ne unim în rugăciune şi să implorăm Mila Lui asupra noastră.
Fireşte că puteţi spune orice rugăciune, nu doar cele recomandate, puteţi aduce orice jertfă, orice post, orice ispăşire ce pot îmblânzi evenimentele din România.

RUGĂCIUNE DE CONSFINȚIRE A ȚĂRII

Tată Ceresc, în această clipă prezentă pe care Tu ai creat-o şi ai voit-o, eu (nume), consfinţesc prin aceasta, inima acestei ţări, (nume…,în speţă aici România), Inimilor Unite ale Sfintei Treimi, în unire cu Inima Neprihănită a Mariei. AMIN.

Este foarte important în special acuma în aceste vremuri foarte dificile și de mari încercări,să ne unim căt mai mulți în rugăciune&post și să cerem îndurare și ajutor de la Bunul Dumnezeu,Sfănta Treime,Fecioara Maria,Îngeri,Sfinți pentru eliberarea semenilor,a țării,bisericii,omenirii din măinile și puterea răului și a celor dominați de el.

În ultimii ani inspirată de Duhul Sfânt am inițiat multe Novene,zile de post și rugăciune pentru țară,mântuirea sufletelor,eliberarea sufletelor din purgator,pace în lume,pentru dusmanii nostri și a țării,etc…..cu siguranță că toate acestea nu se vor pierde și la momentul potrivit vor aduce roade și va ajuta la salvarea și eliberarea poporului român din măinile și dominația răului și la salvarea și mântuirea sufletelor.

CONVERTIȚI-VĂ,CĂIȚI-VĂ DE PĂCATE,ABANDONAȚI RĂUL DEFINITIV,SALVATI-VĂ SUFLETELE DE LA OSĂNDA VEȘNICĂ!

Din nou vă recomand să vizionați și acest videoclip realizat la Nușfalău Muntele Sfintei Treimi 13 iunie 2020,inspirată de Duhul Sfânt.

https://www.facebook.com/FlacaraIubiriiDivineEmiliaMezei/videos/294054991935744/

Vă rog să distribuiți și în special să ne unim în rugăciune!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați!Emilia Mezei