Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, 20 februarie 2023, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus 20 februarie 2023, în Capela Adorației din Medjugorje, în timpul Adorației Euharistice în jurul orei 15:25, Domnul Isus, ne transmite:

Dragii mei, în curînd începe ”Postul Paștelui”, din nou este un timp foarte important ca să vă pregătiți de Sfintele Sărbători Pascale, prin post, rugăciune, ispășire, convertire deplină, ABANDONAREA DEFINITIVĂ A PĂCATELOR, A TUTUROR RELELOR…CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE, RUGAȚI-VĂ ȘI CEREȚI CA DUHUL SFÂNT SĂ VĂ PURIFICE, SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ, SĂ VĂ DEA HARURI, PENTRU A RĂMÎNE STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, …PENTRU A EVOLUA SPIRITUAL, CA SĂ VĂ PUTEȚI SALVA SUFLETELE DE RĂU, DE OSÂNDA VEȘNICĂ, IAR PRIN JERTFĂ, IUBIRE, BUNĂTATE, SMERENIE, UMILINȚĂ, SĂ PUTEȚI SĂ VĂ CURĂȚAȚI ȘI PURIFICAȚI PE DEPLIN, CA SĂ AJUNGEȚI ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ ÎN PARADIS-FERICIREA ETERNĂ.

RUGAȚI-VĂ ȘI POSTIȚI (în special miercuri și vineri cu pâine și apă) ca să deveniți mult mai puternici în fața răului, a încercărilor și a ispitelor. NU VĂ TEMEȚI…DOAR RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI, FIȚI BUNI, IERTAȚI DIN INIMĂ…ȘI ATUNCI CEL RĂU NU VA AVEA PUTERE ASUPRA VOASTRĂ ȘI A VIEȚILOR VOASTRE.
DIN NOU VĂ SPUN, SĂ NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT, SĂ VĂ PURTAȚI CRUCEA PÂNĂ LA CAPĂT…AVEȚI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN MINE, ÎN ATOTPUTERNICIA MEA. RUGAȚI-VĂ ȘI TOTUL VA FI BINE.
NU UITAȚI, CĂ ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI DECISIV PENTRU VOI, SUFLETUL VOSTRU ȘI VIITORUL VOSTRU.

Vă voi mai transmite.
Rămâneți în Pace și Iubire.
Rugați-vă!!!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj.

Vă rog să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

POST BINECUVÂNTAT VĂ DORESC CU MARE DRAG TUTUROR!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei