Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, special pentru Preoți, prima vineri, 04.06.2021, după Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Medugorje.

Simțeam că Domnul Isus suferă foarte mult și plânge. Am început și eu să plâng, preluând starea de spirit a Domnului nostru Isus.
L-am întrebat pe Domnul Isus dacă dorește să-mi transmită un mesaj, acesta este mesajul:

Draga mea copilă, ai simțit cât de mult Sufăr din cauză că NU SUNT IUBIT ȘI RESPECTAT, în special de cei care ar trebui să-mi fie cei mai buni prieteni. Din păcate foarte mulți mi-au devenit dușmani conștient sau inconștient, RĂUFĂCĂTORI, mă refer la iubiții mei preoți care nu sunt dispuși să lupte pentru BISERICĂ, SUFLETE, ADEVĂR. 
Acceptând MINCIUNA, ei se aliază și se alătură celui rău, pervers și viclean. 
Cât de mult sufăr pentru iubiții mei preoți, simțeam că Domnul Isus plânge pentru Preoți. 
Iubita mea copilă, NU MĂ IUBESC, DACĂ M-AR IUBI, AR LUPTA PENTRU MINE. 
Iubita mea Mamă plânge în continuu pentru Preoți, în special... pe care cel rău a reușit să-i corupă, să-i seducă, să-i orbească, să-i Întunece să nu mai vadă clar ADEVĂRUL. Foarte puțini sunt preoții care mă iubesc cu adevărat, dar din păcate sunt reduși la tăcere... 
LE CER SOLEMN TUTUROR PREOȚILOR ȘI PERSOANELOR CONSACRATE, SĂ SE LEPEDE DE ORICE RĂU, SĂ APERE BISERICA, ADEVĂRUL, SFÂNTUL SACRAMENT, LA NEVOIE CHIAR ȘI CU PREȚUL VIEȚII, PENTRU CĂ NU VOR AVEA NIMIC DE PIERDUT DECÂT DE CÂȘTIGAT, ÎN SPECIAL VOR AVEA PARTE DE UN LOC SPECIAL ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERULUI. ȘI PENTRU CĂ MĂ IUBESC  SINCER LE VOI IERTA MULTE PĂCATE. TE ROG SĂ TRANSMIȚI URGENT ACEST MESAJ, ESTE TIMPUL FAPTELOR ȘI NU A VORBELOR. 

NU VĂ TEMEȚI, EU SUNT CU VOI, LUPT ALĂTURI DE VOI, VĂ AJUT ȘI VĂ SPRIJIN ÎN TOATE… NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU, CĂ ÎN CURÂND VA FI ZDROBIT CAPUL LUI, LEGAT ȘI ARUNCAT ÎN IAD, ÎMPREUNĂ CU TOȚI CEI CARE S-AU ALĂTURAT LUI, TOȚI DUȘMANII LUI DUMNEZEU ȘI TRĂDĂTORII BISERICII.

LE CER SĂ ALEAGĂ ACUM, DE PARTEA CUI SUNT, NU POT SERVI LA 2 STĂPÂNI.(Matei 6:24)

LE MAI TRANSMIT SĂ SE GÂNDEASCĂ ȘI LA CONSECINȚE, PENTRU CĂ PREOȚII ȘI PERSOANELE CONSACRATE VOR FI MULT MAI ASPRU JUDECATE!!!

Prin acceptarea multor SACRILEGII, de fapt voi vă aliați celui rău: Împărtașania în mână mă rănește foarte mult, și prin acceptarea scoaterii Apei Sfințite din Biserică ați dat PUTERE celui rău asupra Bisericii. 

Vai, cât SUFĂR…Reparați URGENT aceste Lucruri Importante dacă doriți să vă fie bine, atât vouă, cât și BISERICII ȘI OMENIRII.


DEMASCAȚI RĂUL ȘI APĂRAȚI ADEVĂRUL!!!

NU UITAȚI CĂ ÎI SLUJIȚI LUI DUMNEZEU ȘI NU OMULUI!!!

DECIDEȚI-VĂ URGENT CĂ VEȚI REGRETA AMARNIC. NU VĂ TEMEȚI, EU SUNT CU VOI ȘI EU SUNT DUMNEZEU, DOAR EU AM PUTERE ABSOLUTĂ ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT, NU UITAȚI!
Rugați-vă, încredeți-vă în DUMNEZEU ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU, MAI DEGRABĂ DE VIITOR ȘI DE JUDECATA LUI DUMNEZEU SĂ VĂ TEMEȚI.

Rămâneți în Pace, Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus, Regele Universului

Dragii mei,vă rog să DISTRIBUIȚI URGENT LA TOTI PREOȚII

Fiți binecuvântați!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei