Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc IMPORTANT, de la Domnul Isus, prima sâmbătă, 2 iulie 2022,Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

După sfânta liturghie de seară, în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus ne transmite:
„Dragii mei, în această lună vă rog să vă rugați mai mult și să cereți zilnic ca sângele meu să vă purifice, să vă acopere și să vă ocrotească de orice rău, orice influență malefică și vă implor să cereți acest lucru și pentru cei apropiați chiar și pentru dușmanii și pentru răufăcătorii voștri.

Sângele meu să fie SCUTUL ȘI PROTECȚIA VOASTRĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI.

Dragii mei, aveți foartre multă nevoie de ajutor, protecție și călăuzire, pentru că cel rău este foarte disperat în special acum , în aceste ultime zile de haruri și de mari binecuvântări, să facă cât mai mult rău și să distrugă cât mai multe suflete.

Rugați-vă, postiți, ispășiți și faceți cât mai multe sacrificii, ca să puteți diminua răul din lume și ajuta la Triumful Inimii Neprihănite a iubitei Mele Mame, Regina Păcii.

RUGAȚI-VĂ PENTRU PACE PENTRU CĂ PACEA ESTE ÎN PERICOL!
DAR NU UITAȚI; CĂ PRIN POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE PUTEȚI ÎNVINGE ORICE RĂU.

Dar în special din nou vă îndemn împreună cu Iubita Mea Mamă să faceți pace cu Dumnezeu și cu toți semenii voștri. Iertați și iubiți sincer din inimă.

RUGAȚI-VĂ NEÎNCETAT ȘI AVEȚI GRIJĂ, CĂ CEL RĂU STĂ LA PÂNDĂ CA UN LEU TURBAT SĂ ÎNGHITĂ CÂT MAI MULTE SUFLETE…(1 PETRU 5:8) Fiți treji și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită.

Rugați-vă și fiți mereu recunoscători Tatălui Ceresc pentru ÎNDURAREA ȘI IUBIREA LUI INFINITIĂ FAȚĂ DE ÎNTREAGA OMENIRE…și pentru acest timp de har și mari binecuvântări în special prin prezența Iubitei Mele Mame, mijlocitoarea tuturor harurilor……rugați-vă și cereți haruri pentru voi și pentru cei apropiați vouă, pentru membri familiei voastre.

Cereți haruri chiar și pentru dușmanii voștri…… astfel veți fi protejați și veți reuși să-i aduceți și pe ei pe calea cea bună……să-i ajutați ca să-și poată salva sufletele de la osânda veșnică.

Rugați-vă din inimă cu multă încredere, speranță și iubire.

Vă iubesc pe toți.
Rămâneți în pace și iubire. Nu vă temeți !!!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele omenirii. „

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Important!

Vă rog să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei