Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc IMPORTANT de la Domnul ISUS, miercuri 20.04 2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus miercuri 20.04.2022, în Capela Adorației Euharistice din Medugorje ora 16:15

Domnul Isus ne transmite:


Iubiții mei, din nou cu inima îndurerată vă îndemn să vă debarasați de RĂU, de păcate…LUPTAȚI ÎMPOTRIVA TUTUROR SLĂBICIUNILOR VOASTRE ȘI A RĂULUI DIN VOI…Din nou VĂ ATENȚIONEZ; NU UITAȚI SCOPUL ȘI ȚELUL VOSTRU PE ACEST PĂMÂNT…ESTE (ACELA) SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL …ȘI ÎN SPECIAL, SĂ IUBIȚI PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU.
FIȚI BUNI ZI DE ZI ȘI CU INIMILE SMERITE ȘI PLINE DE BUNĂTATE ȘI ÎNDURARE FAȚĂ DE TOȚI SEMENII VOȘTRI, ÎN SPECIAL FAȚĂ DE TOȚI ACEEA CARE ÎNCĂ NU AU CUNOSCUT IUBIREA ȘI ÎNDURAREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC, NU MĂ CUNOSC PE MINE…ȘI NU SUNT CONȘTIENȚI DE JERTFA ȘI IUBIREA MEA NEMĂSURATĂ FAȚĂ DE ÎNTREAGA OMENIRE.

VĂ ROG DIN NOU, SĂ VĂ DESCHIDEȚI INIMILE PE DEPLIN, CA SĂ PUTEȚI ACCEPTA CU MULTĂ IUBIRE, ÎNCREDERE, SPERANȚĂ…TOATE BINECUVÂNTĂRILE ȘI TOATE HARURILE NECESARE PENTRU VOI, PENTRU SUFLETUL VOSTRU…PENTRU VIITORUL VOSTRU.
NU VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…ÎNCERCAȚI SĂ TRĂIȚI FIECARE ZI, ÎNCREZĂTORI ÎN VICTORIA BINELUI ȘI A IUBIRII.

NU LĂSAȚI (PERMITEȚI) CA CEL RĂU, SĂ VĂ DESCURAJEZE…SĂ VĂ IA (FURE) PACEA, SPERANȚA, CREDINȚA ȘI ÎNCREDEREA ÎN BUNĂTATEA, IUBIREA ȘI ÎNDURAREA INFINITĂ A BUNULUI DUMNEZEU.
RĂMÂNEȚI MEREU STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE… ÎNCREZĂTORI ÎN VICTORIA BINELUI…..ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!
RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ!!!
DAR, ESTE IMPORTANT SĂ VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ, SĂ FACEȚI SACRIFICII, SĂ POSTIȚI.

Iubita Mea Mamă are nevoie de voi, de jertfe, sacrificii, rugăciuni, penitențe, post…AJUTAȚI LA SALVAREA OMENIRII ȘI A SEMENILOR VOȘTRI, ACUM CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR…NU UITAȚI CĂ LA SFÂRȘIT, ÎNTOTDEAUNA VA ÎNVINGE BINELE, ADEVĂRUL, IUBIREA…ȘI DUPĂ CUM A PROMIS IUBITA MEA MAMĂ LA FATIMA (Portugalia);

LA SFÂRȘIT VA TRIUMFA INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ”…ȘI VA REDA LUMII O NOUĂ ERĂ DE PACE ȘI IUBIRE.

De aceea este foarte important să vă decideți ACUM, dacă DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI CU ADEVĂRAT SUFLETELE ȘI SĂ VĂ ASIGURAȚI VIITORUL.

RUGAȚI-VĂ ȘI VA FI BINE!!!

Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Universului

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI ACEST MESAJ IMPORTANT!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei