Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc FOARTE IMPORTANT ȘI URGENT DE LA SFÂNTA TREIME, duminică 05.12.2021, MEDUGORJE, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc FOARTE IMPORTANT ȘI URGENT DE LA SFÂNTA TREIME, duminică 05.12.2021, în Capela Adorației din Medugorje,ora 16:00

Dragii mei, după ce m-am rugat ca de obicei ROZARELE de la ora 15:00,Rozarul Îndurării Divine și Rozarul Flăcării de Iubire cu inima plină de durere și întristare, meditând la suferințele îndurate de Iubitul nostru Mântuitor Isus Cristos pentru noi, păcatele noastre și a întregii omeniri, pentru salvarea și mântuirea sufletelor noastre.
Am simțit Prezența Tatălui Ceresc care a venit împreună cu Duhul Sfânt în Prezența Domnului Isus prezent în Sfântul Sacrament să transmită un Mesaj prin mine, întregii omeniri.

Draga mea copilă, vrem să-ți mulțumim atât ție cât și tuturor Ispășitorilor și celor care se roagă, postesc, îndeplinesc Poruncile, îl Iubesc pe Fiul Meu și îl Adoră în Sfântul Sacrament, ascultă de Mesajele transmise de Iubita Mea Fiică, Regina Universului, că datorită vouă, în curănd VOI INTERVENI ȘI VOI ZĂDĂRNICI TOATE PLANURILE CELOR RĂI…PREGĂTIȚI-VĂ, CĂ ÎN CURÂND TOT ADEVĂRUL VA FI SCOS LA SUPRAFAȚĂ ȘI DEZVĂLUIT TUTUROR.

RUGAȚI-VĂ CU ȘI MAI MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI ȘI A TRIUMFULUI IUBITEI MELE FIICE, FECIOARA MARIA…CARE VA ZDROBI FOARTE CURÂND CAPUL ȘARPELUI…


VOI PURIFICA ȘI REÎNNOI BISERICA ȘI TOȚI DUȘMANII ȘI TRĂDĂTORII BISERICII ȘI A IUBITULUI MEU FIU, VOR FI ÎN CURÂND NIMICIȚI ȘI ARUNCAȚI ÎMPREUNĂ CU LUCIFER ÎN FOCUL IADULUI!!!

NU VĂ TEMEȚI, RUGAȚI-VĂ, ÎNTĂRIȚI-VĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE …ȘI PREGĂTIȚI-VĂ TRUPUL ȘI SUFLETUL DE MAREA PURIFICARE CARE VA AVEA LOC FOARTE CURÂND…

ACESTA ESTE UN AVERTISMENT FOARTE URGENT DAT ÎNTREGII OMENIRI!!!

CEREM ACUMA PENTRU ULTIMA OARĂ CONVERTIRE DEPLINĂ ȘI CĂINȚĂ SINCERĂ, ÎN ACEST TIMP FOARTE PREȚIOS DE HAR ȘI DE ADVENT…TOȚI CEI CARE ACUMA VOR LUA ÎN SERIOS CONVERTIREA ȘI SE CĂIESC SINCER VOR FI SALVAȚI ȘI ELIBERAȚI DIN GHEARELE RĂULUIULTIMUL AVERTISMENT!

TIMP DE HAR ÎN PLUS NU MAI PERMIT.
CU TOATE CĂ AM MAI ACORDAT TIMP ÎN PLUS DE HAR…SITUAȚIA DEVINE DIN CE ÎN CE MAI CRITICĂ…DE ACEEA
SUNTEM NEVOIȚI SĂ INTERVENIM ȘI SĂ AJUTĂM LA SALVAREA OMENIRII, ÎN SPECIAL A
COPIILOR ȘI A CELOR INOCENȚI.

PURIFICAȚI-VĂ PE DEPLIN ACUMA, ÎN ACEST ULTIM TIMP DE HAR SUFLETELE ȘI PREGĂTIȚI-VĂ CU INIMILE PLINE DE RECUNOȘTINȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE DE SĂRBĂTOAREA CRĂCIUNULUI…DARUL MEU SUPREM DAT PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA ÎNTREGII OMENIRI…CINE ACCEPTĂ DARUL CU INIMA PLINĂ DE IUBIRE, ÎNCREDERE ȘI RECUNOȘTINȚĂ, NU ARE MOTIVE DE ÎNGRIJORARE.

ÎN CURÂND VA FI PE DEPLIN PURIFICATĂ ȘI REÎNNOITĂ ÎNTREAGA OMENIRE…IAR DUȘMANII NOȘTRI ȘI A OMENIRII VOR FI DISTRUȘI, LEGAȚI ȘI ARUNCAȚI ÎN FOCUL IADULUI!!!

PREGĂTIȚI-VĂ ȘI BUCURAȚI-VĂ CĂ SE APROPIE ELIBERAREA ȘI SALVAREA VOASTRĂ…RUGAȚI-VĂ ȘI RESPECTAȚI LEGILE CEREȘTI ȘI ATUNCI ÎN VIITOR VEȚI AVEA PARTE DE BUCURII ȘI VEȚI FI FERICIȚI!!!

DIN NOU VĂ REPET: SUFLETUL VOSTRU ESTE IMPORTANT SĂ FIE MÂNTUIT ȘI SALVAT!!!

ULTIMA CHEMARE !!!

Rămâneți în PACE și IUBIRE.

                 

VĂ BINECUVÂNTĂM PE TOȚI CARE-ȘI DESCHID INIMILE, CU BINECUVÂNTAREA SPECIALĂ ÎN NUMELE SFINTEI TREIMI- TATĂL,FIUL ȘI DUHUL SFÂNT!!!

Vă recomand să urmăriți și acest videoclip:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/995842467662687

Vă rog să DISTRIBUIȚI!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați

Emilia Mezei