Selectează o Pagină

CONVERSAȚIE CU FECIOARA MARIA vineri 16.08.2019
Important pentru România!

În Biserică ora 20:10 după ce am terminat de scris mesajul de la Domnul nostru Isus, m-am dus la Statuia Sfintei Fecioare și am avut o conversație care a durat 4:52
Eu: Draga mea Mamă Cerească, Regina Cerului, Regina Păcii sunt foarte recunoscătoare Sfintei Treimi că ești aici printre noi să ne ajuți.

Multumim dragă Mamă pentru toate harurile, pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru întreaga omenire.
Te iubesc și îti multumesc.

Dragă Mamă ai dori să îmi transmiti un mesaj pentru mine sau pentru țară?
Fecioara Maria: Draga mea copilă îți multumesc pentru iubirea și încrederea ta față de cei din Cer. Nu uita că nu ești singură, noi suntem cu tine în aceste vremuri foarte tulburi și din ce în ce va fi tot mai greu, încercările, suferințele, vor fi tot mai intense.

Răul este foarte puternic, pentru că știe că în curând se termină timpul lui și va fi închis, și el și toții cei răi pentru 1000 de ani în fundul iadului.

Îți multumesc că ai inițiat această zi foarte importantă de post și rugăciune, te-ai gândit la cei aflați în suferință, care au căzut pe măinile proxeneților, grupurilor de interlopi,care se ocupă cu trafic de persoane, copii, mii de femei, sunt ținute prizoniere, exploatate, forțate la prostituție, drogate. Mulțumesc, că ai inițiat această zi cu curaj, și te-ai găndit și te găndești și la suferințele acestor oameni, femei care suferă și sunt neputincioase.

S-au ridicat destul de multe rugăciuni la Cer și Tatăl Ceresc va opri și va anihila aceste grupuri și nu va mai permite ca să mai fie și alte victime în special din România.

Continuați să vă rugați și nu uitați că Dumnezeu ascultă rugăciunile și prin post, cu iubire și prin jertfă puteți opri mâna celor răi și ridica mâna lui Dumnezeu asupra lor și-l va împiedica!

Fecioara Maria va zdrobi capul șarpelui
(Facerea 3,15)
Moartea șarpelui arată zdrobirea puterii diavolului și răscumpărarea noastră prin Hristos.

Nu vă fie frică, eu sunt Mama voastră, Eu sunt cu voi încă aici și în curând voi zdrobi capul celui rău, îl voi orbi.

Aveți încredere în mine, Dumnezeu, veniţi la Isus, veniți, că El este salvarea voastră, El este pacea voastră, El este: Calea-Adevărul-Viața spre Fericirea veșnică.

Și nu vă fie frică de cei care vă omoară trupul, să vă fie frică de cei care și sufletul și trupul îl duc în focul iadului, de aceea să vă fie frică.Matei 10:28

Veniți la Dumnezeu,veniți, întăriți-vă în credință și va fi bine!

Poporul romăn să se roage!!!
Poporul Român să continue să se roage
și să postească pentru Țară și popor!

Vă binecuvăntez pe toți, binecuvăntez România, care în curănd va trece prin mari încercări și purificare. Se apropie și purificarea României!!!
Rugați-vă, uniți-vă în credință, rugăciune, în iubire.
UNIȚI VEȚI FI PUTERNICI ȘI ȚARA SE VA ELIBERA DE SUB PUTEREA ȘI DOMINAȚIA CELUI RĂU!!!
Aveți încredere și rugați-vă, prin post și rugăciune veți opri mâna celor răi, mâna clanurilor mafiote, oamenii celui rău, să distrugă țara în continuare. Aveți încredere și va fi bine!

Fiți binecuvăntați!!!

Iubita voastră Mamă cerească, Regina Cerului

Mulțumesc.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL ZI DE ZI!!!
O ARMĂ FOARTE PUTERNICĂ IMPOTRIVA RĂULUI!!!

Dragii mei, este foarte important să fim uniți în rugăciune-post, să continuăm rugăciunile, să nu trecem nepăsători pe lângă cei aflați în suferință. Nu uitați că noi cu toţii suntem frați și suntem răspunzători unii pentru alţii.

Cel rău vrea să ne țină în frică, teroare, să ne domine, exploateze, manipuleze, să ne dezbine, să ne otrăvească trupul și sufletul, să ne despartă de Tatăl nostru ceresc, ca să ne ducă la rău, să ne distrugă, și sufletul să îl ducă la pieire în Infern la chinuri groaznice.

Nu uitați că Bunul DumnezeuTatăl nostru ceresc ne iubește și ne ajută, și dacă ne rugăm și cerem ajutorul și protecție împotriva celui rău, va asculta rugăciunile noastre și ne va ajuta, și cel rău va fugi.

Nouă nu trebuie să ne fie frică, să trăim în teroare ,minciună, ură,etc dacă ne rugăm și îndeplinim Poruncile lui Dumnezeu.
DUMNEZEU NE AJUTĂ!!!


CELOR RĂI SĂ LE FIE FRICĂ DE DUMNEZEU!!!


Toți aceea care nu respectă PORUNCILE LUI DUMNEZEU ȘI FAC RĂU APROAPELUI, lor să le fie frică și credeti-mă că le este frică, deja aici pe pământ încep să trăiască Iadul și după moartea fizică vor simți şi mai intens cu adevărat alegerea și consecințele faptelor lor negative.

Nu nouă trebuie să ne fie frică, cei care se roagă și îndeplinesc Legile lui Dumnezeu ce celor răi să le fie frică de Dumnezeu și pedepsele care-i așteaptă! Nu vă mai lăsăti dominați de frică și manipulați de rău!!!
RUGAȚI-VĂ,TATĂL NOSTRU CERESC NE IUBEŞTE ȘI NE AJUTĂ!!!
Fiți puternici, rugati-vă….NU VĂ TEMEȚI!!!

Nu uitați noi aici cu toții suntem doar trecători și trebuie să trăim după Legile lui Dumnezeu în pace – înţelegere -respect și iubire cu toți semenii ca să fim demni de Împărătia Cerului și mai presus de toate să îl iubim pe Tatăl nostru ceresc și să fim buni și îndurători cu toți semenii noștri precum este și Bunul Dumnezeu cu noi.
Rugati-vă și fiți recunoscători Bunului Dumnezeu pentru tot în special că ne-a creat, ne iubeşte, ne ajută și ne așteaptă pe toți acasă în Paradis.

Fiți binecuvăntați!

Dacă considerati că acest MESAJ CERESC și articol este UTIL vă rog să DISTRIBUIȚI!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei