Selectează o Pagină

Zi de Post şi Rugăciune vineri 16.08.2019


Stop Răului în România:abuzurilor și violențelor asupra copiilor și femeilor,traficului de persoane din țară și din străinătate!!!

STOP TRAFICULUI DE PERSOANE!

Dragii mei inspirată de Duhul Sfânt m-am gândit că ar fi foarte indicat să iniţiez o zi de Post şi Rugăciune împotriva răului. Ne rugăm ca Tatăl ceresc să anihilieze rețeaua periculoasă de trafic de persoane din țară și din străinătate, să nu mai permită să fie și alte victime.

România să fie curățată și purificată de orice rău și influențe negative: minciună, ură, dezbinare, tot ce este dăunător și distrugător trupului și sufletului.

ADEVĂRUL-BINELE-IUBIREA să triumfe în sufletele oamenilor.

Ne rugăm și cerem ajutorul și protecția iubitei noastre Mame Ceresti-Fecioara Maria asupra țării și poporului.

Poporul român să se unească împotriva răului,UNIȚI SĂ LUPTĂM PENTRU BINELE ȚĂRII ȘI A SEMENILOR.

Ne rugăm ca să avem parte de conducători buni, cinstiţi și drepţi care vor binele țării și poporului.

Să oprească URA-DEZBINAREA-RĂUTĂȚILE dintre noi, doar UNIȚI vom fi puternici și vom OPRI RĂUL ȘI VOM DIMINUA ȘI ANIHILA PUTEREA LUI DIN SUFLETELE NOASTRE, ÎNTRE NOI ȘI DIN ȚARĂ.

Tatăl Ceresc așteaptă Rugăciunile noastre, RUGĂCIUNEA FACE MINUNI ȘI NE SALVEAZĂ!

Rugați-vă, Lepădați-vă de rău, Fiți buni, Iertați și Iubiți!!!

NU VĂ FIE FRICĂ!!! Fiți puternici, drepți și curajoși!

Nu uitați:Un lucru foarte important care nu se va pierde NICIODATĂ și mai devreme sau mai târziu va aduce ROADE BOGATE este RUGĂCIUNEA din inimă cu multă credință, speranță și iubire!

RUGAȚI-VĂ!!!

MAMA NOASTRĂ CEREASCĂ-REGINA PĂCII LA MEDJUGORJE NE ÎNCURAJEAZĂ:NU VĂ TEMEŢI TREBUIE DOAR SĂ CREDEŢI ŞI SĂ VĂ RUGAŢI! CU RUGĂCIUNEA PUTEŢI OPRI CALAMITĂŢILE ŞI RĂZBOAIELE!

Mereu și mereu vă încurajez și vă îndemn la RUGĂCIUNE!!!

Vreau să le atrag ATENȚIA și să-i avertizez pe toții aceea care fac rău aproapelui, se ocupă cu lucruri diabolice: violează, sechestrează, batjocoresc, droghează, fură, provoacă dureri și suferințe fizice-psihice aproapelui, vând copii,fetele, femeile, le obligă la prostituție, trăiesc și se îmbogățesc după suferințele aproapelui, să fie conştienți că nici ei nu vor trăi o veșnicie pe acest pământ și, mai devreme sau mai tărziu, ÎNGERUL MORȚII va veni și după sufletele lor, și va fi vai si-amar de ei. Vor avea parte de suferințe groaznice cumplite, continuu. Să se gândească și la asta: le vine și lor rândul și vor suferi cumplit în focul iadului. ATENȚIE!!!

Să ne rugăm ca Tatăl Ceresc să le poruncească Îngerilor care-i au în grijă pe cei care săvârșesc fapte rele să-i împiedice să le mai înfăptuiească , să-i ajute, să-i lumineze și să-şi salveze sufletele de la osânda veșnică.

Să ne rugăm!!!

Recomand căteva rugăciuni importante!

Ne vom ruga la ora 15:00 Ora Indurarii Divine-Coronita Milostivirii lui Dumnezeu

rugăciune zilnică la ora 15:00: Isuse, mă încred în tine

„La ora trei imploră-Mi Îndurarea, în special pentru păcătoşi.“

O, Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de sub dominația celui rău. Protejează țara noastră de păgânism. Protejează-i pe copiii noștri de tot răul. Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu. Deschide-ne inimile față de învățăturile Fiului Tău. Ajută toate Bisericile să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu. Te rugăm să protejezi țările noastre de persecuție. Domnul nostru preaiubit, privește către noi cu îndurare, indiferent cât de mult Te rănim. Isuse, Fiul Omului, acoperă-ne cu Preasfântul Tău Sânge. Salvează-ne de capcanele celui rău. Te implorăm, Dumnezeule Drag, să intervii și să oprești răul care în aceste vremuri e pe cale să acopere lumea. Amin!

Afară fortele malefice  din Romănia!

”Pentru a învinge răul în ţara nostră”

O Mamă a salvării, vino în mijlocul nostru şi acoperă ţara noastră cu protecţia ta. Zdrobeşte capul fiarei şi alungă influenţa sa diabolică dintre noi. Ajută-i pe bieţii tăi copii rătăciţi să se ridice şi să spună Adevărul atunci când sunt înconjuraţi de minciuni. Te rugăm, o Maică a lui Dumnezeu, ocroteşte ţara noastră şi păstrează-ne puternici, pentru a putea rămâne loiali Fiului tău în timpul persecuţiei noastre. Amin.

Rugăciunea Păcii pentru naţiuni (şi pentru România – n. tr)

O, Isuse, adu-mi pace. Adu pace naţiunii mele şi tuturor acelor ţări sfâşiate în bucăţi din cauza războiului şi a divizării. Sădeşte seminţele păcii printre cei cu inimile împietrite, care provoacă suferinţă celorlaţi în numele dreptăţii. Dă tuturor copiilor lui Dumnezeu Harurile de a primi Pacea Ta, pentru ca iubirea şi armonia să înflorească; pentru ca iubirea pentru Dumnezeu să triumfe asupra răului şi pentru ca sufletele să poată fi salvate de putregaiul minciunilor, cruzimii și ambițiilor diabolice. Fie ca pacea să domnească şi asupra tuturor celor care şi-au dedicat viaţa Adevărului Sfântului Tău Cuvânt, şi asupra celor care nu Te cunosc deloc. Amin.

RUGĂCIUNE CU O MARE PUTERE DE EXORCIZARE PE CARE ÎNSUȘI ARHANGHELUL MIHAIL A DAT-O POLONIEI ȘI ÎNTREGII LUMI

Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm dă-ne acel mare har, ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților să putem învinge puterile întunericului în România și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obţinute prin Pătimirea pe Calea Crucii, pentru vărsarea Preasfântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și a vieții Sale de pe Pământ.

Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngeri, să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România și în toate țările din lume.

Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică, toate duhurile rele care trebuie să se piardă.

Sfinte Arhanghele Mihail, conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi. Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă. Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnezeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu. Amin.

Rugăciune dată prin Duhul Sfânt. Rugați-vă așa pentru păcătoși:
Dragul meu Isus! Pentru scumpul Tău Sânge vărsat pentru noi, pentru cumplitele Tale patimi și moartea Ta pe cruce, Te rog salvează sufletele! Smulge păcătoșii din ghearele satanei! Ascunde-i în Inima Ta îndurătoare! Spală-i cu scumpul Tău Sânge vărsat pentru ei și astfel condu-i în fața Preasfântului Tău Tată! Iubitul meu Isus! Tu poți totul. Împiedică toate păcatele, zădărnicește toate ocaziile ce duc la păcat! Îndeamnă-i pe toți păcătoșii să aibă repulsie față de toate păcatele! Doar spre Tine să năzuiască, Cel care i-ai răscumpărat pe cruce! Scumpul meu Isus! Fă-ne sfinți, pentru a fi vrednici să Te primim cu inima curată în Preasfânta Euharistie. Sfântul meu Isus iubit! Implorând Te rog, mântuiește fiecare om! Amin.”
Domnul Isus spune: ” Cu această rugăciune se vor mântui foarte multe suflete.”

Propun în această zi de post&rugăciune să facem un marș pasnic cu lumănări în toate orașele mari din România și din strâinătate în memoria miilor de persoane dispărute și ucise.
Ori să aprindem o lumănare si să spunem o rugăciune la ora 20:00 SĂ FIM UNIȚI ÎN RUGĂCIUNE!

Doamne ajută-ne și apără-ne de orice rău!!!

Vă rog să distribuiti acest eveniment important și în special să vă rugați,și dacă puteți să postiți cu păine și apă,și credeți-mă va avea succes!

Fiți binecuvăntați!

Vă mulțumesc! Emilia M