Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria, Regina Păcii, prima sâmbătă, 5.02.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei
(video live, 6 minute și 34 secunde)

Link Video: https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/3024350994484246

Dragii mei, vă salut cu mare drag, sunt Emilia Mezei și astăzi sâmbătă, 5 februarie 2022, de aici de la Statuia Sfintei Fecioare Maria din Medugorje, Iubita noastră Mamă Cerească dorește să vă transmită un Mesaj prin mine.

Draga mea copilă, Inima Mea este foarte, foarte rănită, la fel este și Inima Iubitului Meu Fiu, care zi de zi suferă cumplit, pentru fiecare suflet osândit.


Dragii mei copii, de peste 40 de ani sunt cu voi, zi de zi cobor din Cer ca să vă ajut, să vă mijlocesc multe haruri…SĂ VĂ CONDUC SPRE FIUL MEU…CARE SĂ VĂ AJUTE, SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE …SĂ VĂ REDEA PACEA, SPERANȚA, IUBIREA , CA SĂ FIȚI FERICIȚI PE DEPLIN, LIBERI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.

Dar, dragii mei copii, în ciuda acestor zile critice pentru întreaga omenire,când sunteți conștienți că SINGURA SPERANȚĂ, SINGURUL AJUTOR ESTE DE LA DUMNEZEU, DE LA IUBITUL MEU FIU CARE A PROMIS ȘI STIȚI FOARTE BINE, CĂ ESTE ZI DE ZI CU VOI, DAR ȘI EL VREA SĂ FIȚI CU EL,… dar în ciuda acestor timpuri de haruri și de mari binecuvântări, foarte puține suflete și-au deschis inimile complect și L-au acceptat pe Iubitul Meu Fiu în viata, în inimile, și în familiile lor.

Este multă ură, dezbinare, dușmănie, chiar și între voi, dragii mei copii ispășitori.

ÎN TOATE MEAJELE V-AM CERUT SĂ VĂ IUBIȚI UNII PE ALȚII…IUBIȚI-VĂ, DRAGII MEI COPII, NU VĂ MAI DUȘMĂNIȚI, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU, FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI, PENTRU CĂ NUMAI ASTFEL VEȚI AVEA PACE, VEȚI FI CU ADEVĂRAT LIBERI ȘI FERICIȚI.

SINGURA CALE, CARE VĂ VA CONDUCE SIGUR ÎN PARADIS, ȘI VEȚI FI LIBERI ȘI FERICIȚI ESTE DOAR IUBIREA!

Din nou vă îndemn, IUBIȚI-VĂ UNII PE ALȚII SINCER, DEZINTERESAT,…AJUTAȚI-VĂ, NU UITAȚI CĂ VOI CU TOȚII SUNTEȚI FRAȚI, COPIII LUI DUMNEZEU ȘI MOȘTENITORII PARADISULUI.

Nu mai luptați unii împotriva altora, CE LUPTAȚI ÎMPREUNĂ, UNIȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI DIN LUME, a tuturor minciunilor…LUPTAȚI, PENTRU CĂ NUMAI LUPTÂND VEȚI REUȘI SĂ CÂȘTIGAȚI!

Nu mai acceptați așa de ușor toate minciunile…LUPTAȚI, PENTRU CĂ EU ÎNCĂ SUNT CU VOI, IUBITUL MEU FIU ESTE ZI DE ZI CU VOI CA SĂ VĂ AJUTE, EL ESTE REGELE UNIVERSULUI, REGELE PĂCII, ȘI DIN NOU, ÎMPREUNĂ CU FIUL MEU VĂ ÎNDEMN; FACEȚI PACE CU DUMNEZEU,FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI, IERTAȚI DIN INIMĂ, CA SĂ FIȚI PE DEPLIN LIBERI ȘI FERICIȚI… SĂ DOBÂNDIȚI MULTE HARURI… ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.


Vă doresc tuturor, o lună binecuvântată…deschideți-vă pe deplin inimile, măcar acum, în acest ultim timp de har…și cereți haruri pentru voi, cereți haruri pentru apropiații voștri, pentru familiile voastre, cereți haruri chiar și pentru toți dușmanii și răufăcătorii voștri.

Cereți și veți primi, căutați și veți găsi, bateți și vi se va deschide.

Nu fiți nepăsători…ce LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI, în primul rând din SUFLETELE VOASTRE… dar nu le veți putea învinge, decât doar dacă VEȚI IUBI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU ȘI VEȚI IERTA DIN INIMĂ.

Rămâneți în Pace și Iubire.
Fiți binecuvântați cu toții!

Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii-Regina Universului.
Vă mulțumesc!

Dragii mei, acesta a fost Mesajul transmis astăzi, prima sâmbătă, 5 februarie 2022, de aici de la Medugorje.

Sunt Emilia Mezei
Rămâneți în Pace!
Vă rog să Distribuiți
Vă mulțumesc!