Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria, Regina Păcii 13 aprilie 2022, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei
(înregistrare vocală:4 minute și 50 de secunde)

Link video:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/747413129753873

Mesaj de la Fecioara Maria, miercuri 13 aprilie 2022, după Sfânta Liturghie de seară, după ora 20:00, Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Păcii-Regina Universului, dorește să transmită un Mesaj prin mine.

Iubita mea copilă, te rog din nou să le transmiți tuturor semenilor tăi; SĂ SE DECIDĂ ACUM PENTRU DUMNEZEU, ȘI SĂ-L ACCEPTE PE IUBITUL MEU FIU CA DOMN, SALVATOR, MÂNTUITOR ȘI RĂSCUMPĂRĂTOR.

Dragii mei copii, trebuie să fiți conștienți, că trăiți ultimele ultimele zile de haruri…și este în joc SUFLETUL VOSTRU-ETERNITATEA!
Și dacă ACUMA NU SUNT HOTĂRÂȚI, ȘI NU DORIȚI SĂ VĂ SCHIMBAȚI VIEȚILE ÎN BINE…. SĂ-L ACCEPTAȚI PE IUBITUL MEU FIU, CARE S-A SACRIFICAT PENTRU VOI CU MULTĂ IUBIRE…A ACCEPTAT TOTUL…DOAR CA VOI SĂ FIȚI LIBERI, SĂ FIȚI FERICIȚI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.

Din nou vă îndemn; LA CONVERTIRE DEPLINĂ ȘI ABANDONAREA DEFINITIVĂ A PĂCATELOR!
DECIDEȚI-VĂ ACUM, PENTRU DUMNEZEU…ȘI ATUNCI, VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT ȘI SUFLETUL VOSTRU ESTE SALVAT.

EU ÎNCĂ SUNT CU VOI CA SĂ VĂ AJUT, DE ACEEA DIN NOU, VĂ ROG DESCHIDEȚI-VĂ INIMILE PE DEPLIN…CA SĂ VĂ POT MIJLOCI TOATE HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE…CA SĂ AJUNGEȚI SĂ DOBÂNDIȚI MULTE HARURI…ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS, ÎN FERICIREA VEȘNICĂ.

DECIDEȚI-VĂ PENTRU DUMNEZEU ȘI ACCEPTAȚI-L PE IUBITUL MEU FIU, ȘI RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI…ȘI ATUNCI TOTUL VA FI BINE!

Vă iubesc pe toții!

Rămâneți în Pace și Iubire!

Din nou, ca și cum v-am îndemnat de peste 40 de ani; SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU… FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI…IUBIȚI SINCER…ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ.

Vă doresc tuturor în continuare, sărbători fericite binecuvântate și HOTĂRÂȚI-VĂ ACUM PENTRU DUMNEZEU, ACCEPTAȚI-L PE IUBITUL MEU FIU, CA SĂ NU REGRETAȚI ÎN VIITOR.

Vă iubesc pe toții,
Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii-Regina Universului.

Rămâneți în Pace și Iubire!

NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE!

DACĂ ABANDONAȚI CALEA PĂCATULUI, CALEA RĂULUI…ȘI VĂ DECIDEȚI PENTRU DUMNEZEU, ȘI-L ACCEPTAȚI PE IUBITUL MEU FIU…ATUNCI, NU AVEȚI MOTIVE SĂ VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…PENTRU CĂ VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT.

Vă iubesc pe toții!

Vă mulțumesc!

FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI FACEȚI PACE CU APROAPELE VOSTRU!

Comentariu la Mesaj Emilia Mezei:

În acest MESAJ, ca și toate mesajele foarte importante….DACĂ OBSERVAȚI, FECIOARA MARIA INSISTĂ ȘI NE TRANSMITE DE MAI MULTE MULTE ORI; DECIDEȚI-VĂ ACUM, PENTRU DUMNEZEU…HOTĂRÂȚI-VĂ ACUM PENTRU DUMNEZEU, ACCEPTAȚI-L PE IUBITUL MEU FIU…

ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI HOTĂRÂTOR PENTRU SUFLETUL NOSTRU…PENTRU VIITORUL NOSTRU…PENTRU ETERNITATE!!!
ATENȚIE…..DECIDEȚI-VĂ URGENT PENTRU DUMNEZEU, DACĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ!


Vă rog DISTRIBUIȚI!!!

Fiți binecuvântati, Emilia Mezei