Selectează o Pagină

	Mesaj ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 03.06.2021, de sărbătoarea Instituirii Sfintei Euharistii, transmis in capela Adorației din Medugorje (limba maghiară), ora 15.00

Mesaj ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 03.06.2021, de sărbătoarea Istituirii Sfintei Euharistii, transmis în capela Adorației din Medugorje exact la ora 15.00, ora Îndurării Divine.

Domnul Isus transmite:
Draga mea copilă sunt foarte trist și obosit din cauza multor păcate și sacrilegii și din cauza multor umiliri pe care zi de zi trebuie să le sufăr de la foarte mulți preoți care dau Sfânta Ostie, în mâinile enoriașilor.

EU SUNT DUMNEZEU SI AM FĂCUT TOTUL DIN IUBIRE PENTRU VOI, AȘTEPT ȘI EU DE LA VOI CA SĂ MĂ PRIMIȚI ÎN INIMILE VOATRE CU UMILINȚĂ, RESPECT, IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ.

STOP BATJOCORIRII SFINTEI EUHARISTII


Din nou, atenționează-i pe iubiții mei preoți că Mă rănește și Sufăr foarte mult din cauza acestui Sacrilegiu.

Iubiți și fiți buni și respectați Poruncile lui Dumnezeu și NU MAI PĂCĂTUIȚI pentru că și prin acest lucru Mă răniți și vouă înșivă vă faceți rău.

PRIN PĂCAT, cel rău are putere asupra voastră și dorește să vă ia PACEA DIN INIMI. Nu-i mai dați loc celui rău în inimile voastre.

STRĂDUIȚI-VĂ SĂ IUBIȚI ȘI SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ PE TOȚI SEMENII VOȘTRI, CA ȘI DUMNEZEU SĂ VĂ POATĂ IERTA PĂCATELE VOASTRE.


Fiți buni și iubiți și NU MAI PĂCĂTUIȚI!

Străduiți-vă spre sfințenie, zi de zi să fiți mai buni, să iubiți, să vă rugați, să ajutați necondiționat și să faceți sacrificii și pentru alții.
Fiți exemplu ÎN BUNĂTATE, IUBIRE ȘI NU VĂ TEMEȚI PENTRU CĂ EU ZI DE ZI SUNT CU VOI ȘI VĂ AȘTEPT CU MULTĂ IUBIRE ÎN TABERNACOL CA SĂ VĂ DAU PACE, CONSOLARE ȘI BUCURIE ÎN INIMI.

Fiți binecuvântați, dragii mei copii și nu vă temeți de viitor.

AVEȚI ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU ȘI RUGAȚI-VĂ.

VIITORUL ESTE A LUI DUMNEZEU ȘI A CELOR CARE ÎL IUBESC ȘI TOȚI CEI CARE MĂ ACCEPTĂ PE MINE CA DOMN ȘI MÂNTUITOR NU AU DE CE SĂ SE ÎNGRIJOREZE DE VIITOR.
AVEȚI INCREDERE, FIȚI BUNI, IUBIȚI ȘI RUGAȚI-VĂ CU CREDINȚĂ.
Fiți binecuvântați!
NU VĂ TEMEȚI!!!
Iubitul vostru Mântuitor, Isus, Regele Regilor

Inspirație Divină, 03.06.2021, de sărbătoarea Sfintei Euharistii, referitor la mesajul transmis de Domnul Isus:

Dragi enoriași, vă simțiți demni să atingeți TRUPUL DOMNULUI?

NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE DUMNEZEU, REGELE UNIVERSULUI.

Dragi preoți, credeți că enoriașii sunt demni să atingă cu Mâinile Nesfințite TRUPUL DOMNULUI?

Este o demnitate, dragi preoți, pe care Domnul Isus v-a oferit-o și încredințat-o doar vouă!!!

Vă avertizez, din nou, că este un SACRILEGIU și poate că până acum nu ați știut sau nu ați conștientizat, DE ACUM ȘTIȚI ȘI NU VEȚI MAI AVEA NICI O SCUZĂ ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU.

Vă recomand cu mare drag să urmăriți acest videoclip,realizat cu mult respect și cu multă iubire față de Domnul și Dumnezeul nostru ISUS CRISTOS-REGELE UNIVERSULUI!

LINKUL VIDEOCLIPULUI: https://youtu.be/CTnNCx7JBm8

Fiți binecuvântați!
Cu mult respect,
Emilia Mezei