Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, Ziua Epifaniei, prima joi, 6. 01.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei
Mesaj adresat în special Preoților și Persoanelor Consacrate.

Medugorje,6.01.2022,Emilia Mezei
  Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, Ziua Epifaniei, prima joi, 6. 01.2022, în Biserica din Medugorje în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie de seară, Domnul Isus transmite:


Draga mea copilă, vreau să le transmiți tuturor în special Preoților și Persoanelor Consacrate că doresc să acționeze, să lupte pentru BISERICĂ, SUFLETE și ADEVĂR.

Preoților le transmit din nou SĂ REINTRODUCĂ APA SFINȚITĂ DE URGENȚĂ ÎN TOATE BISERICILE ȘI SĂ OPREASCĂ ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ...DACĂ NU SE CONFORMEAZĂ DORINȚEI MELE, VOR AVEA PARTE DE MULTE SUFERINȚE...LE CER TUTUROR PREOȚILOR ȘI PERSOANELOR CONSACRATE SĂ ACȚIONEZE...DORESC SĂ VĂD FAPTE... ȘI NU VORBE.


ÎN ACEST ULTIM TIMP DE HAR, DORESC SĂ-MI DEMONSTREZE CREDINȚA ȘI IUBIREA LOR FAȚĂ DE MINE, TATĂL CERESC ȘI FAȚĂ DE SEMENI PRIN FAPTE...ACUM ESTE TIMPUL FAPTELOR...LUPTAȚI ȘI ACȚIONAȚI ACUM, CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR, CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR.

   NU UITAȚI CĂ VOI SLUJIȚI LUI DUMNEZEU, BINELUI, IUBIRII ȘI ADEVĂRULUI.

DRAGII MEI, PREGĂTIȚI-VĂ DE REVENIREA MEA, ÎNTĂRIȚI-VĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, PURIFICAȚI-VĂ SUFLETELE DE ORICE RĂU, CA SĂ PUTEȚI STA DEMNI ȘI FĂRĂ FRICĂ ÎN FAȚA MEA.

PREGĂȚIȚI-VĂ CĂ ÎN CURÂND SE APROPIE MARELE EVENIMENT -ILUMINAREA CONȘTIINȚEI, CÂND VEȚI ÎNFRUNTA ADEVĂRUL...ȘI VI SE VOR REVELA TOATE PĂCATELE, OMISIUNILE, ETC...ȘI UNDE AR AJUNGE SUFLETUL VOSTRU ÎN CLIPA ÎN CARE VOI APĂREA DIN NOU PE PĂMÂNT...PREGĂTIȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI, ESTE ULTIMA ȘANSĂ DATĂ OMENIRII PENTRU A AJUTA LA SALVAREA SUFLETELOR ȘI ELIBERAREA OMENIRII DIN ÎNTUNERIC ȘI MINCIUNĂ...NU VĂ TEMEȚI!!!

RUGAȚI-VĂ NEÎNCETAT ȘI VEGHEAȚI.

DORESC CA PREOȚII, EPISCOPII, CARDINALII, CĂLUGĂRII, CĂLUGĂRIȚELE, PERSOANELE CONSACRATE SĂ LUPTE, SĂ FIE CURAJOȘI, CĂ DOAR AȚI PRIMIT DUH DE PUTERE, ADEVĂR . Romani 8:15

          LUPTAȚI CĂ VEȚI AVEA NUMAI DE CÂȘTIGAT.

DACĂ NU ÎNCERCAȚI SĂ LUPTAȚI NU PUTEȚI CÂȘTIGA... DEJA AȚI PIERDUT.... LUPTAȚI CU MULT CURAJ ȘI ÎNCREDERE ÎN VICTORIA BINELUI, DREPTĂȚII ȘI ADEVĂRULUI.
LUPTAȚI, CĂ EU SUNT CU VOI ȘI LUPT ALĂTURI DE VOI, LUPTAȚI ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU...MAI DEGRABĂ SĂ VĂ TEMEȚI DE JUDECATA LUI DUMNEZEU...PENTRU CĂ DACĂ NU LUPTAȚI ȘI ACCEPTAȚI RĂUL, MINCIUNILE, VEȚI FI MULT MAI ASPRU JUDECAȚI ȘI PEDEPSIȚI...MULT AȚI PRIMIT ȘI MULT VI SE VA CERE.
 Luca 12:47-48
LUPTAȚI ȘI NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI ȘI DOMINAȚI DE CEL RĂU...ÎNCERCAȚI...EU AM BIRUIT LUMEA.
Ioan 16:33

Rămâneți în Pace și Iubire.
Isus, Regele Universului,
Domnul și Salvatorul vostru.

Vă iubesc pe toți!

Vă recomand din nou să vizionați acest videoclip: https://youtu.be/vx7i1e4h27o

Vă mulțumesc,
Emilia Mezei