Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 28.01.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

               Este un mesaj foarte trist și dureros.

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 28. 01.2022, în Biserica din Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară în timpul Venerării Sfintei Cruci.

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, sufăr foarte mult din cauză că oamenii refuză PACEA, IUBIREA și astfel se osândesc la suferințe și chinuri groaznice.

Eu M-am sacrificat și am acceptat toate suferințele, insultele, batjocorile… AM ACCEPTAT TOTUL DIN IUBIRE pentru voi, ca să fiți liberi și sufletul vostru să fie mântuit și să ajungeți în Paradis-Fericirea Veșnică.

Uitați-vă la CRUCE…PRIVIȚI CRUCEA, IUBIREA MEA IMENSĂ PENTRU VOI…VĂ IUBESC PE TOȚII…TOT CE VĂ CER ESTE IUBIRE.
Uitați-vă la CRUCE…Nimeni nu are iubire mai multă, decât cel care se sacrifică pentru aproapele.

EU M-AM SACRIFICAT CU MULTĂ IUBIRE PENTRU FIECARE PERSOANĂ…PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE.

Este foarte trist și dureros SĂ FACI TOTUL DIN IUBIRE PENTRU A AJUTA, ȘI SĂ NU FII ACCEPTAT, RESPECTAT, IUBIT… DAR CEL MAI DUREROS ESTE CÂND BINELE ESTE RĂSPLĂTIT CU INDIFERENȚĂ, URĂ ȘI CU RĂUTATE.

(scriam plângând…)

SUFĂR MULT COPILA MEA…SUNT FOARTE PUȚINE SUFLETE SINCERE ȘI CURATE PE PĂMÂNT, CARE MĂ IUBESC SINCER ȘI MĂ CONSOLEAZĂ…
SUFĂR FOARTE MULT PENTRU FIECARE SUFLET PIERDUT…CARE A FOST CREAT PENTRU ETERNITATE, FERICIREA VEȘNICĂ ȘI AJUNGE ÎN FOCUL IADULUI.

RUGAȚI-VĂ ȘI FACEȚI TOT CE PUTEȚI CA SĂ AJUTAȚI LA SALVAREA SUFLETELOR…

Draga mea copilă, este foarte trist și dureros ca zi de zi să fi trădat, batjocorit, umilit…EU, CARE SUNT DUMNEZEU, AM FĂCUT TOTUL DIN IUBIRE PENTRU BINELE VOSTRU, CHIAR ȘI DE CEI MAI APROPIAȚI…PREOȚII…SUNT DISPREȚUIT, BATJOCORIT, TRĂDAT…SUFĂR FOARTE MULT PENTRU TOȚI PREOȚII MEI…ÎN SPECIAL CEI CARE AU CĂZUT ÎN PLASA RĂULUI…ȘI AU ACCEPTAT CU MULTĂ UȘURINȚĂ, VACCINAREA ȘI TOT CE ESTE ÎMPOTRIVA BISERICII…SUFĂR FOARTE MULT…MĂ DOARE LAȘITATEA ȘI NEPĂSAREA LOR…SUFĂR PENTRU EI ȘI PENTRU SUFLETELE LOR.

VĂ ROG, RUGAȚI-VĂ PENTRU TOȚI PREOȚII ȘI PERSOANELE CONSACRATE…RUGAȚI-VĂ PENTRU EI ȘI NU-I JUDECAȚI…RUGAȚI-VĂ, CĂ AU NEVOIE DE AJUTORUL ȘI RUGĂCIUNILE VOASTRE, CA SĂ FIE PROTEJAȚI DE ATACURILE CELUI RĂU, PERVERS, VICLEAN ȘI MINCINOS.

RUGAȚI-VĂ ȘI ABANDONAȚI-VĂ VIAȚA ȘI SUFLETUL ÎN MÂINILE TATĂLUI CERESC…

VENIȚI LA MINE DRAGII MEI…STRIG CU INIMA RĂNITĂ ȘI ÎNDURERATĂ DE PE CRUCE…VENIȚI ACUM LA MINE …VENIȚI ȘI VEȚI AVEA VIAȚĂ ÎMBELȘUGATĂ, PACE ȘI IUBIRE…VENIȚI AȘA CUM SUNTEȚI…VENIȚI!

Vă iubesc pe toți
Isus, Regele Universului, Domnul și Salvatorul vostru

Acesta este ultimul Mesaj transmis de Domnul Isus în luna ianuarie 2022

Comentariu la mesaj Emilia:

Acest mesaj l-am scris plângând….
Dragii mei, Domnul Isus suferă foarte mult în special pentru Preoți și pentru toate sufletele osândite.
Dacă vreți să vă salvați sufletele de la osânda veșnică ACUMA TREBUIE SĂ VĂ DECIDEȚI, ABANDONAȚI RĂUL DEFINITIV ȘI CU INIMIILE PLINE DE CĂINȚĂ SINCERĂ, ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE VENIȚI LA DOMNUL ISUS….VENIȚI LA EL, SUFERĂ FOARTE MULT PENTRU VOI…ÎNCĂ VĂ AȘTEAPTĂ….EL ESTE SINGURA SPERANȚĂ, SINGURUL AJUTOR….VENIȚI LA EL ACUM…..NU UITAȚI CĂ TRĂIM ULTIMELE ZILE DE HAR….DACĂ ACUMA NU VENIȚI ȘI NU VĂ CONVERTIȚI…..RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETUL….DECIDEȚI-VĂ URGENT ȘI SALVAȚI-VĂ SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ de la CHINURILE ȘI SUFERINȚELE GROAZNICE din FOCUL IADULUI și FOCUL PURIFICATOR AL PURGATORIULUI.

DOAMNE, LUMINEAZĂ, AJUTĂ, ȘI RIDICĂ ÎNTREAGA OMENIRE DECĂZUTĂ ȘI CUFUNDATĂ ÎN MINCIUNĂ ȘI ÎNTUNERIC…
AMIN!

Vă rog să Distribuiți în special Preoților și Persoanelor Consacrate.

Vă mulțumesc.

Fiți binecuvântați, Emilia Mezei