Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 10.12.2021, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei (tradus din limba maghiară)
Mesaj adresat în special tuturor Ispășitorilor!

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 10.12.2021, în Biserica din Medugorje după Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, doresc să le mulțumesc tuturor ispășitorilor pentru rugăciuni, posturi, și toate sacrificiile făcute pentru Mine, în Cinstea și la Intențiile Iubitei Mele Mame și pentru suflete… Vă mulțumesc!

Vă încurajez și vă îndemn să continuați rugăciunile,postul și novenele…și să încercați să faceți tot ce puteți pentru salvarea și eliberarea omenirii din mâinile răului.

SĂ NU ABANDONAȚI LUPTA, LUPTAȚI CU ROZARUL ÎN MÂNĂ CA SĂ PUTEȚI AJUTA ȘI SALVA CÂT MAI MULTE SUFLETE…

ACUM SE DAU LUPTE CRÂNCENE PENTRU SUFLETE, ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT…

LUPTAȚI PENTRU ADEVĂR, SUFLETE, PENTRU BISERICĂ CARE ESTE ÎN MARE PERICOL…FACEȚI MULTE SACRIFICII…ESTE NEVOIE DE MULTĂ RUGĂCIUNE, POSTURI, CA SĂ LE OFERIȚI CU MULTĂ IUBIRE LA INTENȚIILE IUBITEI MELE MAME…VĂ MULȚUMESC!

DRAGI IUBIȚI ISPĂȘITORI, VĂ ADUC LA CUNOȘTINȚĂ CĂ DATORITĂ VOUĂ, DUMNEZEU MAI ȚINE ÎN PICIOARE ACEASTĂ OMENIRE DECĂZUTĂ…DAR ÎN CURÂND TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT…TIMP ÎN PLUS DE HAR, TATĂL CERESC NU MAI PERMITE.

ESTE FOARTE IMPORTANT CA ÎN ACEST TIMP (ACUM) SĂ LUAȚI TOTUL ÎN SERIOS ( CONVERTIREA DEPLINĂ, CĂINȚA SINCERĂ, RUGĂCIUNILE, POSTUL, FAPTELE BUNE…) CA SĂ FIȚI PREGĂTIȚI PENTRU EVENIMENTELE PRIN CARE VA TRECE ÎNTREAGA OMENIRE…

NU VĂ ÎNGRIJORAȚI, TOTUL VA FI PURIFICAT ȘI REÎNNOIT…

FIȚI BINECUVÂNTATI!

Rămăneți în PACE și IUBIRE.
Iubitul vostru Mântuitor Isus, Regele Tuturor Națiunilor

Vă recomand să urmăriți și acest videoclip:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/995842467662687

Vă mulțumesc,Emilia Mezei