Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus și Fecioara Maria, vineri 13.05.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei (tradus din limba maghiară)

FOARTE IMPORTANT!!!

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus și Fecioara Maria, vineri 13.05.2022, Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Venerării Sfintei Cruci.

Domnul Isus transmite:

Dragii mei copii, priviți crucea și veți vedea că, dacă inima voastră este curată și deschisă, veți simți că vă iubesc foarte mult, ȘI DIN IUBIRE AM FĂCUT TOTUL PENTRU VOI, DOAR CA VOI SĂ FIȚI COMPLET LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.

Dar, din păcate, voi, dragi copii, nu sunteți conștienți că DOAR PE CALEA IUBIRII puteți progresa și merge înainte… ȘI SĂ AJUNGEȚI CU SIGURANȚĂ ÎN RAI… DOAR PRIN IUBIRE, UMILINȚĂ, BUNĂTATE… ȘI NICIDECUM PRIN MÂNIE, MÂNDRIE, URĂ, RĂUTATE, INVIDIE….

DIN PĂCATE, SUNT ÎNCĂ FOARTE PUȚINE SUFLETE PURE ȘI CURATE PE PĂMÂNT…PENTRU CĂ NU VREȚI SĂ VĂ DESCHIDEȚI PE DEPLIN INIMILE LA HARURI ȘI SĂ LE DĂRUIȚI TATĂLUI CERESC PENTRU A LE PUTEA PURIFICA, TRANSFORMA ȘI ÎNFRUMUSEȚA.

VĂ AGĂȚAȚI DE SLĂBICIUNILE VOASTRE, DE PĂCAT… NU VREȚI SĂ CREȘTEȚI CU ADEVĂRAT DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL ȘI SĂ DOBÂNDIȚI HARURI MAI MARI PENTRU VOI ÎNȘIVĂ… ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEȚI SĂ FIȚI CAPABILI SĂ-I AJUTAȚI ȘI PE ALȚII… MAI ALES PE MEMBRII FAMILIEI VOASTRE, PE CEI DRAGI… ȘI PE CEI CARE NU AU CUNOSCUT ÎNCĂ BUNĂTATEA ȘI IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU.

DRAGI COPII, VĂ ÎNCURAJEZ ÎNCĂ O DATĂ SĂ IUBIȚI, CĂCI DUMNEZEU ESTE IUBIRE.

IUBIREA ESTE CEA MAI MARE PUTERE CARE POATE CUCERI TOTUL.

DOAR IUBIREA POATE ÎNVINGE RĂUL ȘI FORȚELE RĂULUI.

IUBIȚI-L SINCER DIN TOATĂ INIMA PE DUMNEZEU ȘI PE SEMENII VOSTRI…DOAR ATUNCI VEȚI FI CU ADEVĂRAT FERICIȚI ȘI LIBERI…ȘI VEȚI AVEA BUCURIE ȘI PACE ÎN INIMILE VOASTRE, CHIAR ȘI ÎN MIJLOCUL UNOR ÎNCERCĂRI DIFICILE.

Nu vă lăsați biruiți de rău, ci biruiți răul cu binele. (Romani 12, 21).

Dragii mei copii, EU AM BIRUIT RĂUL, MOARTEA, ȘI VI-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI… UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MULTĂ IUBIRE, DAR CHEIA CARE VĂ VA DESCHIDE POARTA ESTE DOAR IUBIREA.
STRĂDUIȚI-VĂ SĂ VĂ IUBIȚI SEMENII ZI DE ZI TOT MAI MULT…ȘI SCOPUL VOSTRU SĂ FIE PARADISUL, VIAȚA ȘI FERICIREA ETERNĂ.

DE ACEEA VĂ REPET DIN NOU; IUBIȚI ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR… IUBIȚI!
ȘI NU UITAȚI, CĂ TOTUL VA FI SPRE BINELE CELOR CARE ÎL IUBESC PE DUMNEZEU…DOAR AVEȚI ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU, ACCEPTAȚI-MĂ CA MÂNTUITOR ȘI ATUNCI VEȚI AVEA ÎNTOTDEAUNA PACE, BUCURIE ȘI SPERANȚĂ ÎN INIMILE VOASTRE.

Eu sunt mereu cu voi, pentru că vă iubesc foarte mult.

Rămâneți în pace și iubire.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL!

RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ, ÎN SPECIAL ROZARIUL.

Fiți binecuvântați,
Iubitul vostru Mântuitor, Isus Regele tuturor popoarelor.

Iubita Mea Mamă este acum lângă mine, și ar dori să vă trimită un mesaj în această frumoasă zi binecuvântată;

Iubiții mei copiii, vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre, pentru dragostea voastră, devotamentul vostru… ȘI PENTRU TOT CEEA CE AȚI FĂCUT DIN IUBIRE PENTRU MINE, INTENȚIILE MELE …ȘI PENTRU OMENIRE.

CONTINUAȚI SĂ VĂ RUGAȚI ȘI SĂ POSTIȚI… ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR… EU ÎNCĂ SUNT CU VOI CA SĂ VĂ AJUT.

RĂMÂNEȚI ÎN PACE ȘI IUBIRE.

VĂ REPET DIN NOU: ÎMPĂCAȚI-VĂ ACUM, ÎN ACEST ULTIM TIMP DE HAR, CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII VOȘTRI… IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI IUBIȚI CU SINCERITATE… ȘI RESPECTAȚI PORUNCILE LUI DUMNEZEU, DAR MAI ALES PORUNCA IUBIRII.

Eu sunt cu voi, și dacă vă deschideți inimile, atunci vă pot ajuta și vă pot copleși cu haruri.

Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii

Vă rog să împărtășiți aceste mesaje importante.
Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați!
Emilia Mezei