Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă 7.05.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă 7.05.2022, în Biserica din Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus transmite:

Dragii mei, mă uit la voi și văd că în sufletele voastre este multă neliniște, NU AVEȚI PACE CU ADEVĂRAT pentru că NU AVEȚI IUBIRE SINCERĂ ȘI CURATĂ FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE VOSTRU…Cu toate că vă rugați, postiți…DAR DIN PĂCATE, IGNORAȚI PORUNCILE CEREȘTI…IUBIREA…IUBIREA FAȚĂ DE APROAPELE VOSTRU.

În inimile voastre văd multă URĂ, DUȘMĂNIE, GELOZIE, MÂNDRIE, INVIDIE…față de aproapele vostru.

De aceea, NU PUTEȚI AVEA PACE CU ADEVĂRAT ȘI NU PUTEȚI FI FERICIȚI…PENTRU CĂ NU IUBIȚI!!!

Cu toate că în toate Mesajele, Iubita Mea Mamă vă transmite; SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU APROAPELE VOSTRU…auziți dar parcă sunteți surzi, vedeți dar parcă sunteți orbi…și multe inimi sunt împietrite.
DE ACEEA DUHUL SFÂNT NU POATE LUCRA…NU VĂ POATE PURIFICA ȘI UMPLE CU HARURI, PENTRU CĂ INIMILE VOASTRE SUNT ÎNCHISE… ȘI NU PERMITE CA DUHUL SFÂNT-DUHUL IUBIRII SĂ VĂ PURIFICE ȘI UMPLE CU HARURI PUTERNICE ȘI CU PACE.

Din nou tot ce vă cer; SĂ IUBIȚI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU…DACĂ NU IUBIȚI SINCER, VĂ DUȘMĂNIȚI, ȘI NU IERTAȚI…SUNTEȚI VICTIME SIGURE ALE CELUI RĂU, CARE SE FOLOSEȘTE DE SLĂBICIUNEA VOASTRĂ, DE VOI PENTRU A FACE ȘI MAI MULT RĂU.
DE ACEEA DRAGII MEI, NU PUTEȚI AVEA PACE CU ADEVĂRAT ȘI NU PUTEȚI FI FERICIȚI…DACĂ NU IUBIȚI SINCER.

Iubita Mea Mamă, Regina Păcii este acum alături de Mine și dorește să vă transmită un Mesaj;

Iubiții mei copiii, EU VĂ IUBESC PE TOȚI…ÎNȚELEGEȚI, CĂ EU SUNT MAMA VOASTRĂ, MAMA TUTUROR ȘI DORESC SĂ VĂ IUBIȚI SINCER UNII PE ALȚII, SĂ VĂ SUSȚINEȚI, SĂ VĂ AJUTAȚI…SĂ VĂ IERTAȚI, ȘI SĂ FACEȚI PACE UNII CU ALȚII…CĂ DOAR ASTFEL VEȚI FI FERICIȚI PE DEPLIN.

Dragii mei, NU PERMITEȚI CELUI RĂU SĂ VĂ DOMINE, SĂ VĂ DUCĂ ÎN PĂCATE.
DIN NOU VĂ CER, VĂ IMPLOR ÎMPREUNĂ CU IUBITUL MEU FIU; IUBIȚI-VĂ SINCER UNII PE ALȚII!!!
FACEȚI PACE UNII CU ALȚII…ȘI VIAȚA VOASTRĂ SE VA SCHIMBA ÎN BINE…VEȚI FI MULT MAI OPTIMIȘTI, PLINI DE SPERANȚĂ ȘI MAI FERICIȚI.

DACĂ MĂ IUBIȚI…VĂ ROG SĂ ȚINEȚI CONT DE RUGĂCIUNILE MELE…EU SUFĂR FOARTE MULT PENTRU VOI…PENTRU FIECARE SUFLET…SUFĂR CÂND VĂ RĂNIȚI UNII PE ALȚII…PLÂNG PENTRU VOI…PLÂNG ȘI SUFĂR PENTRU FIECARE SUFLET OSÂNDIT.

DACĂ MĂ IUBIȚI ȘI ÎL IUBIȚI PE FIUL MEU; VĂ CEREM SĂ VĂ IUBIȚI ȘI VOI UNII PE ALȚII ȘI CEL RĂU NU VA AVEA PUTERE ASUPRA VOASTRĂ.

Eu sunt cu voi ca să vă ajut și să vă mijlocesc multe haruri.

DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE ȘI LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI A SLĂBICIUNILOR VOASTRE…IUBIȚI…ȘI VEȚI AVEA PACE.

NU VĂ TEMEȚI…RUGAȚI-VĂ ȘI IUBIȚI!!!

Rămâneți în Pace și Iubire!

Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii