Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă 5.03.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă 5.03.2022, în Capela Adorației din Medugorje.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, din nou vă îndemn să vă întăriți în credință și iubire, RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI, ADEVĂRULUI ȘI A IUBIRII.

De aceea dragii mei, VĂ ÎNDEMN SĂ FACEȚI PACE UNII CU ALȚII, SĂ IUBIȚI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU ȘI SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ.

DE ASEMENEA, VĂ ÎNDEMN LA UNITATE, UNIȚI-VĂ CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI, A MINCIUNILOR…


LUPTAȚI ÎMPREUNĂ CU MULT CURAJ ÎMPOTRIVA RĂULUI, NU VĂ LĂSAȚI DOMINAȚI ȘI CONDUȘI DE CEL RĂU, PERVERS, VICLEAN ȘI MINCINOS…UNIȚI-VĂ CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI LUPTAȚI, ÎN SPECIAL CU ARMA ROZARULUI ÎN MÂNĂ…NU UITAȚI, CĂ PRIN RECITAREA SFÂNTULUI ROZAR DIN INIMĂ, FORȚELE MALEFICE URLĂ DE DURERE…RUGAȚI-VĂ ROZARUL, DACĂ TIMPUL VĂ PERMITE TOATE CELE 4 MISTERE, ȘI SĂ OFERIȚI ZILNIC UN ROZAR LA INTENȚIILE IUBITEI MELE MAME.


RUGAȚI-VĂ ROZARUL DIN INIMĂ CU ÎNCREDERE, NU DOAR CU BUZELE… ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ…RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL ACUMA, ÎN ACEST TIMP FOARTE CRITIC PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE…RUGAȚI-VĂ, CĂ CEL RĂU VREA RĂZBOI, VREA SĂ DISTRUGĂ CÂT MAI MULT CU PUTINȚĂ, ȘI SĂ TRAGĂ ÎN INFERN CÂT MAI MULTE SUFLETE…RUGAȚI-VĂ, ACUM, CÂT MAI MULT, POSTIȚI, FACEȚI SACRIFICII ȘI TOT CE PUTEȚI… CA SĂ PUTEȚI AJUTA LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA OMENIRII DIN MÂINILE ȘI INFLUENȚA FORȚELOR MALEFICE.(oculte)

EU SUNT CU VOI MEREU, SĂ VĂ AJUT, SĂ VĂ ÎNTĂRESC ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, SĂ VĂ ÎNCURAJEZ…ȘI SĂ VĂ REDAU PACEA, SPERANȚA…ȘI TOATE HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU A ÎNVINGE RĂUL, SLĂBICIUNILE VOASTRE…DOAR DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE, ABANDONAȚI-VĂ VIAȚA ȘI SUFLETUL ÎN MÂINILE TATĂLUI CERESC…ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

Iubitul vostru Mântuitor, Isus, Regele Universului

Iubita Mea Mamă este ACUM, alături de Mine și dorește să transmită un Mesaj:

Draga mea copilă, te rog să le mulțumești tuturor ispășitorilor și celor care se roagă din inimă, postesc (miercuri și vineri cu pâine și apă), că le sunt foarte recunoscătoare, și doresc să le mijlocesc tuturor celor care își deschid inimile și RESPECTĂ PORUNCILE IUBIRII, HARURI PUTERNICE…CA SĂ RĂMÂNĂ PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE…SĂ NU CEDEZE ÎN FAȚA RĂULUI, A PRESIUNILOR DE ORICE FEL.
ACUM, ÎN ACESTE ULTIME ZILE DE HAR, DRAGII MEI COPII, ÎMPREUNĂ CU IUBITUL MEU FIU ( DOMNUL ISUS PLÂNGE) VĂ ÎNDEMNĂM DIN NOU LA O CONVERTIRE DEPLINĂ, CĂINȚĂ SINCERĂ, ABANDONAREA PĂCATELOR ȘI A TUTUROR RELELOR, CARE VĂ ÎNROBESC ȘI VĂ IAU PACEA ȘI IUBIREA.

VĂ ÎNDEMNĂM DRAGII MEI COPII LA UNITATE, PACE, ÎNȚELEGERE, RESPECT ȘI IUBIRE.

LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI, EU ÎNCĂ SUNT PREZENTĂ PE PĂMÂNT ȘI LUPT ÎMPREUNĂ CU IUBITUL MEU FIU ALĂTURI DE VOI…DE ACEEA NU VĂ TEMEȚI!!!

Dragii mei, NU UITAȚI, CĂ LA SFÂRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA, ȘI VA REDA LUMII O NOUĂ ERĂ DE PACE ȘI FERICIRE.


RUGAȚI-VĂ PENTRU PREOȚII VOȘTRI, AU NEVOIE DE RUGĂCIUNILE VOASTRE…IUBIȚI-I AȘA CUM SUNT, FĂRĂ SĂ-I JUDECAȚI!

Rugați-vă și vegheați, că cel rău stă la pândă ca să înghită cât mai multe suflete, și să vă fure credința, încrederea, pacea și iubirea.
(1 Petru 5:8,9)

POST BINECUVÂNTAT, VĂ DORIM TUTUROR!
Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubita voastră Mamă Cerească,
Regina Păcii-Regina Universului.
Isus, Regele Universului

Pe urmă m-am rugat Rozarul Îndurării Divine ca de obicei la ora 15:00 și am simțit în continuare prezența Sfintei Fecioare alături de mine, care s-a rugat împreună cu mine, și pe urmă a dorit să mai transmită un mesaj în limba maghiară.

Mesaj nou transmis de Fecioara Maria-Regina Păcii, prima sâmbătă 5 martie 2022 în Capela Adorației din Medugorje în jurul orei 15:15, în limba maghiară

          Mesajul tradus din limba maghiară.

Dragii mei, în timp ce mă rugam ca de obicei la ora 15:00 Rozarul Îndurării Divine, am simțit în continuare prezența Sfintei Fecioare Maria care se ruga împreună cu mine, și pe urmă, a dorit să transmită un nou mesaj și în limba maghiară.

Dragii mei copiii, vă cer ca în acest ultim timp de har, să vă hotărâți pentru Dumnezeu…și să vă deschideți inimile pe deplin, pentru ca Duhul Sfânt să vă umple de haruri…EU SUNT MIJLOCITOAREA TUTUROR HARURILOR…dar dacă nu vă deschideți inimile, nu vă pot ajuta fără permisiunea voastră.

Prin urmare, VĂ ROG SĂ VĂ DESCHIDEȚI INIMILE COMPLET ACUM ÎN ACEST ULTIM TIMP DE HAR…ȘI CEREȚI HARURI…EU ÎNCĂ SUNT CU VOI CA SĂ VĂ AJUT ȘI SĂ VĂ CONDUC LA IUBITUL MEU FIU.


DECIDEȚI-VĂ ACUM PENTRU DUMNEZEU ȘI ATUNCI VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL ȘI PENTRU INTENȚIILE MELE.

Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați!

Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubita voastră Mamă Cerească, Maria-Regina Păcii

Dragii mei,vă rog să Distribuiți aceste Mesaje Importante!!!

Vă mulțumesc!

POST BINECUVÂNTAT ȘI MULTE HARURI VĂ DORESC TUTUROR!!!

Fiți binecuvântați, Emilia Mezei