Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă 2.04.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus prima sâmbătă 2.04.2022, în Biserica din Medugorje în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie de seară, Domnul Isus transmite:

Dragii mei, în acest timp foarte important, prețios și HOTĂRÂTOR pentru Viitorul și pentru Sufletul vostru, VĂ ROG SĂ VĂ DECIDEȚI PENTRU DUMNEZEU, PENTRU ETERNITATE.
ALEGEȚI-MĂ ACUM, CA DOMN, SALVATOR, RĂSCUMPĂRĂTOR ȘI MÂNTUITOR, ȘI PREDAȚI-VĂ VIAȚA ȘI SUFLETUL PE DEPLIN ÎN MÂINILE TATĂLUI CERESC.

DIN NOU VĂ ÎNDEMN; SĂ IUBIȚI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU, IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI ABANDONAȚI DEFINITIV CALEA RĂULUI, CALEA PĂCATULUI…ȘI ATUNCI NU AVEȚI MOTIVE SĂ VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…EU SUNT VIITORUL; CALEA, ADEVĂRUL ȘI VIAȚA…VIAȚA ȘI FERICIREA ETERNĂ.

VENIȚI LA MINE ACUM, AȘA CUM SUNTEȚI ȘI VEȚI FI SALVAȚI…EU SUNT DUMNEZEU…ȘI MIE MI-A FOST DATĂ TOATĂ PUTEREA ATĂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT. (Matei 28:18)
DE ACEEA, VENIȚI ACUM LA MINE CU CURAJ ȘI MULTĂ ÎNCREDERE…NU UITAȚI CĂ EU SUNT BLÂND, ÎNDURĂTOR…ȘI SUNT IUBIRE…IUBIREA IARTĂ TOTULIUBIREA ÎNVINGE TOTUL!
DIN IUBIRE AM ÎNVINS MOARTEA PENTRU VOI ȘI AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI…IUBIȚI…ȘI POARTA PARADISULUI SE VA DESCHIDE PENTRU VOI.

IUBIȚI CU ADEVĂRAT, SINCER ȘI ASTFEL VEȚI AVEA PACE ȘI VEȚI FI MULT MAI FERICIȚI ÎN CIUDA TUTUROR ÎNCERCĂRILOR, SUFERINȚELOR ȘI ISPITELOR…IUBIȚI!!!

Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Iubita Mea Mamă este acum, aici, alături de Mine și dorește să vă transmită un Mesaj:

Iubiții mei copiii, vă rog din nou, cu inima plină de durere și suferință, DECIDEȚI-VĂ PENTRU DUMNEZEU ȘI ABANDONAȚI CALEA PĂCATULUI.

VENIȚI LA IUBITUL MEU FIU ACUM…CA SĂ AVEȚI VIAȚĂ… VIAȚĂ ETERNĂ!!!

Veniți dragii mei copii ACUM, pentru că trăiți ultimele zile de haruri și de mari binecuvântări.

EU ÎNCĂ SUNT PREZENTĂ CU VOI CA SĂ VĂ AJUT, SĂ VĂ MIJLOCESC MULTE HARURI…ȘI SĂ VĂ ELIBEREZ DIN GHEARELE RĂULUI…DACĂ VĂ DORIȚI ACEST LUCRU, ȘI VĂ DESCHIDEȚI INIMILE.

VĂ IMPLOR, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI FACEȚI PACE CU SEMENII.

Fiți buni, îndurători și cu inima smerită.

RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ…ȘI EU VĂ VOI AJUTA ȘI MIJLOCI TOATE HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE, CA SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE, SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL, SĂ DEVENIȚI MAI PUTERNICI…CA SĂ PUTEȚI FACE FAȚĂ TUTUROR ÎNCERCĂRILOR, ISPITELOR…ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS…FERICIREA VEȘNICĂ.

Rugați-vă…RUGĂCIUNEA SALVEAZĂ OMENIREA.
Vă mulțumesc.

Vă iubesc pe toții!
Iubita voastră Mamă Cerească,
Regina Păcii-Regina Universului.

Mesaje foarte frumoase și încurajatoare.

Vă rog să le luați în serios și să Distribuiți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați!

Emilia Mezei