Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, sâmbătă 12. 02.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, sâmbătă 12. 02.2022, în Biserica din Medugorje în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie de seară, Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, cu inima plină de recunoștință, vreau să le mulțumesc tuturor celor au ținut Novena, (2-10 februarie) Ziua Internațională (11 februarie) și pentru toate rugăciunile…S-au revărsat multe haruri și binecuvântări în aceste zile peste întreaga omenire, iar cei care s-au rugat din inimă, vor avea parte de multe haruri și binecuvântări atât ei, cât și familiile lor.

Continuați să faceți cât mai multe Novene, rugați-vă din inimă, faceți cât mai multe sacrificii și multe fapte bune, pe care să le oferiți în special la Intențiile Iubitei Mele Mame și pentru toți cei care nu au cunoscut încă, Iubirea infintă a Tatălui Ceresc, Nu mă cunosc pe Mine, și pentru toți dușmanii voștri și a omenirii.

Rugați-vă și continuați să postiți, în special miercuri și vineri cu pâine și apă.

Iubita Mea Mamă vă îndeamnă mereu la Post & Rugăciune, să faceți sacrificii…

ȘI NU UITAȚI CĂ PRIN POST-RUGĂCIUNE-ISPĂȘIRE PUTEȚI OPRI RĂZBOAIE, MULTE CATASTROFE ȘI PUTEȚI DIMINUA RĂUL DIN LUME….

Continuați să vă RUGAȚI și în special, ÎNTĂRIȚI-VĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, fiți BUNI, UMILI ȘI CU INIMA SMERITĂ…IUBIȚI ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ…ȘI ASTFEL VEȚI AVEA PACE ȘI VEȚI FI LIBERI ȘI FERICIȚI.

Vă iubesc pe toții
Rămâneți în Pace și Iubire
Isus,Regele Universului

CHIPUL MIRACULOS DE PE KRIZEVAC-MEDUGORJE, 11.02.2022

În data de vineri 11.02.2022 ora 16:55, KRIZEVAC- MEDUGORJE, ÎN JURUL STAȚIUNII a 12, CÂND AM COBORÂT DE LA CRUCE, CU TOATE CĂ MĂ GRĂBEAM SĂ AJUNG LA BISERICĂ, AM OBSERVAT ACEST CHIP, AM FĂCUT O POZĂ ȘI O FILMARE SCURTĂ.
ESTE UN MARE DAR DE LA DOMNUL ISUS PRIN MINE ,(cea mai nevrednică), ÎN SPECIAL PENTRU TOȚI ISPĂȘITORII, TOȚI CEI CARE SE ROAGĂ ȘI ÎL IUBESC SINCER PE DOMNUL ISUS, ȘI ÎN SPECIAL A FOST DAT ACEST SEMN MIRACULOS, DREPT RECUNOȘTINȚĂ ȘI MULȚUMIRE PENTRU TOȚI CEI CARE S-AU RUGAT NOVENA ”ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR” ȘI AU ȚINUT ZIUA INTERNAȚIONALĂ (11.02.2022.
) ȘI PENTRU TOȚI CEI CARE SE ROAGĂ DIN INIMĂ.


C

Vă mulțumesc tuturor în Numele DOMNULUI ISUS, Iubitul nostru Domn, Salvator,Mântuitor și Rege al întregii omeniri!

Dragii mei, SĂ NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE DUMNEZEU
TE IUBESC DOMNUL MEU ȘI DUMNEZEUL MEU!
LAUDĂ ȘI MULȚUMIRE, ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECI VECILOR, PENTRU TOT CE AI FĂCUT PENTRU MINE ȘI ÎNTREAGA OMENIRE!
AMIN!

Vă rog să Distribuiți!

Fiți binecuvântați!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei