Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 7 iulie 2022, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 7 iulie 2022, Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Adorației Euharistice,Domnul Isus ne transmite;
„Dragii mei, Inima Mea și a Iubitei Mele Mame, de asemenea și a Tatălui Ceresc este plină de durere din cauza păcatelor, a sacrilegiilor și a răutăților…În ciuda tuturor harurilor și a binecuvântărilor, sunt foarte puține suflete sincere și curate pe pământ.
Dragii mei, înțelegeți că dacă NU IUBIȚI SINCER…nu puteți dobândi haruri puternice și înainta pe calea sfințeniei, care vă va conduce în Paradis.
Din nou, tot ce vă cerem; ESTE SĂ IUBIȚI SINCER PE BUNUL DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU, SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ, ȘI SĂ VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ CHIAR ȘI PENTRU DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI…DACĂ VREȚI SĂ FIȚI LIBERI ȘI CU ADEVĂRAT FERICIȚI…TREBUIE SĂ IUBIȚI, PENTRU CĂ IUBIREA ESTE CEA MAI MAI PUTERNICĂ FORȚĂ CARE POATE SĂ ÎNVINGĂ ORICE RĂU…ȘI VA DESCHIDE PORȚILE PARADISULUI.

IUBIȚI…PENTRU CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE…ȘI TOT CE VEȚI FACE, VA AVEA VALOARE, DOAR DACĂ VEȚI FACE DIN IUBIRE DEZINTERESATĂ…CU BUNĂTATE ȘI SINCERITATE.


Fiți bucuroși și recunoscători Tatălui Ceresc că încă mai permite prezența iubitei Mele Mame, Regina Păcii pe pământ alături de voi să vă ajute, să vă călăuzească și să vă mijlocească multe haruri.

RUGAȚI-VĂ ȘI FIȚI RECUNOSCĂTORI PENTRU TOT!

RUGAȚI-VĂ... ȘI NU VĂ TEMEȚI!
Eu sunt mereu alături de voi… și vă aștept cu multă nerăbdare și iubire să veniți la Mine, ȘI SĂ MĂ ADORAȚI ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT…VENIȚI LA MINE TOȚI CEI ÎMPOVĂRAȚI…ȘI VEȚI GĂSI PACE ȘI ODIHNĂ, VENIȚI!
(Matei 11:28)
Veniți la Mine toți cei trudiți și împovărați și Eu vă voi da odihnă.


VENIȚI LA MINE!!!

Vă iubesc pe toți așa cum sunteți, și vă aștept cu multă nerăbdare, să vă ajut, să vă eliberez de rău și să vă reînnoiesc la o nouă viață, plină de iubire, speranță și fericire.

VENIȚI ACUM, ȘI VEȚI FI SALVAȚI…RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!
Dragii mei, de asemeni vă îndemn să vă rugați și pentru păstorii voștri, Preoții voștri…au nevoie de rugăciunile voastre, pentru că sunt foarte atacați de cel rău, pervers și viclean.

RUGAȚI-VĂ PENTRU PREOȚI ȘI IUBIȚI-I AȘA CUM SUNT…AVEȚI NEVOIE DE EI.
Rugați-vă pentru ei din inimă.
Vă mulțumesc!!!
Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Universului

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Important!
Vă rog să DISTRIBUIȚI!
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei