Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi 7.04.2022, Medugorje,
transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi 7.04.2022, în biserica din Medugorje după Sfânta Liturghie de seară în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, doresc ca în acest timp foarte important și prețios, de asemenea și foarte decisiv pentru SUFLETUL și VIITORUL VOSTRU, să contemplați mai mult și să vă rugați din inimă și în FAȚA CRUCIFIXULUI…PREȚUL PLĂTIT PENTRU RĂSCUMPĂRAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR VOASTRE A FOST UN PREȚ URIAȘ…DAR EU AM ACCEPTAT CU MULTĂ IUBIRE TOTUL PENTRU VOI…DOAR CA VOI SĂ FIȚI SALVAȚI, LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.

„Fiica mea, am primit pe Trupul meu 5480 de lovituri..”

EU AM FĂCUT TOTUL PENTRU VOI…DECIZIA VĂ APARȚINE, DACĂ DORIȚI SĂ MĂ ACCEPTAȚI CA DOMN, SALVATOR, RĂSCUMPĂRĂTOR ȘI MÂNTUITOR…ATUNCI, VEȚI FI SALVAȚI, ELIBERAȚI DE RĂU…ȘI REÎNNOIȚI LA O NOUĂ VIAȚĂ…O VIAȚĂ ADEVĂRATĂ.


Dragii mei, SĂ NU VĂ FIE FRICĂ DE VIITOR…RUGAȚI-VĂ…ȘI ABANDONAȚI ACUM DEFINITIV CALEA RĂULUI, CALEA PĂCATULUI.


DORESC, SĂ VĂ CĂIȚI SINCER DE PĂCATE SI SĂ ÎNCERCAȚI SĂ REPARAȚI RĂUL FĂCUT…PRIN FAPTE BUNE, DEZINTERESATE, SMERENIE, BUNĂTATE ȘI MULTĂ IUBIRE.

DRAGII MEI, ÎNȚELEGEȚI CĂ NU PUTEȚI SERVI LA 2 STĂPÂNIEU SUNT IUBIRE, DUMNEZEU ESTE IUBIRE…ȘI DACĂ NU VĂ DESCHIDEȚI INIMILE ȘI NU DORIȚI SĂ ABANDONAȚI RĂUL…ÎNCĂ SUNTEȚI ROBII RĂULUI, ROBII PĂCATELOR.

ACUM, ÎN ACEST ULTIM TIMP DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, CÂND ÎN CURÂND VEȚI SĂRBĂTORI SFINTELE SĂRBĂTORI PASCALE…MOARTEA ȘI ÎNVIEREA MEA…ESTE TIMPUL DECISIV PENTRU VIITORUL ȘI SUFLETUL VOSTRU.


DIN NOU VĂ ÎNDEMN; SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ, SĂ VĂ RUGAȚI ȘI PENTRU DUȘMANII VOȘTRI.

LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI A SLĂBICIUNILOR VOASTRE…CU O DORINȚĂ PUTERNICĂ DE A DEVENI ZI DE ZI MAI BUNI, MAI UMILI…CA ASTFEL SĂ PUTEȚI DOBÂNDI HARURI…SĂ AVEȚI PACE, O CREDINȚĂ MAI PUTERNICĂ ȘI MULTĂ IUBIRE.


EU SUNT CU VOI MEREU, CA SĂ VĂ AJUT…DOAR VENIȚI LA MINE CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.
VĂ AȘTEPT PE TOȚII CU MULTĂ NERĂBDARE ȘI IUBIRE…VENIȚI!!!

Vă iubesc pe toții!
Domnul și Salvatorul vostru, Isus Regele Omenirii