Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi 3.03.2022, Medugorje,
transmis prin Emilia Mezei (tradus din limba maghiară)

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi 3.03.2022, în biserica din Medugorje după Sfânta Liturghie de seară în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei copiii, acum, în acest ultim timp de har, vă rog din nou să luați în serios acest TIMP FOARTE PREȚIOS DE HAR, printr-o căință sinceră și convertire deplină…dedicați mai mult timp acum, să vă preocupați de sufletele voastre…Purificați-vă (curățati-vă) de toate păcatele, mizeriile, răutățile…rugați-vă și postiți din inimă, cereți haruri…și faceți multe fapte bune… cât mai este cu putință.


NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…RUGAȚI-VĂ ȘI AVEȚI ÎNCREDERE ÎN BUNĂTATEA, ÎNDURAREA ȘI IUBIREA INFINITĂ A BUNULUI DUMNEZEU.

RUGAȚI-VĂ PENTRU PACE, DAR ESTE FOARTE IMPORTANT CA SĂ AVEȚI PACE ȘI SPERANȚĂ ÎN INIMI.

RUGAȚI-VĂ, PENTRU CĂ PRIN RUGĂCIUNE ȘI POST PUTEȚI BIRUI TOTUL.

DIN NOU VĂ AVERTIZEZ… NU UITAȚI, CĂ EU SUNT DUMNEZEU…ȘI EU POT FACE TOTUL…AVEȚI ÎNCREDERE ȘI RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ…NU VĂ TEMEȚI, CĂ EU SUNT CU VOI ÎN FIECARE ZI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL VEACULUI. (Matei 28, 19)

Dragii mei!
EU VĂ IUBESC PE TOȚII FOARTE MULT, ȘI DORESC CA ȘI VOI SĂ MĂ IUBIȚI SINCER PE MINE ȘI PE APROAPELE VOSTRU.

Acum, în acest timp de Post și Har, ÎMPĂCAȚI-VĂ CU DUMNEZEU ȘI CU APROAPELE VOSTRU…CA SĂ FIȚI CU ADEVĂRAT LIBERI ȘI FERICIȚI… SĂ PUTEȚI OBȚINE MULTE HARURI, PENTRU A VĂ ÎNTĂRI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE…CA SĂ DEVENIȚI MAI PUTERNICI ÎN TIMPUL MARILOR ÎNCERCĂRI… ȘI SĂ STĂRUIȚI LÎNGĂ DUMNEZEU PÎNĂ LA CAPĂT, CHIAR ȘI CU PREȚUL VIEȚII.

DOAR MOARTE NU MAI EXISTĂ, PENTRU CĂ EU AM ÎNVINS MOARTEA.

DACĂ MĂ ACCEPTAȚI CA DOMN, RĂSCUMPĂRĂTOR ȘI MÂNTUITOR, RESPECTAȚI PORUNCILE… ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII, VĂ AȘTEAPTĂ O VIAȚĂ VEȘNICĂ, FRUMOASĂ ȘI FERICITĂ.

Rămâneți în Pace și Iubire!

Iubitul vostru Mântuitor, Isus, Regele Tuturor Națiunilor

Vă rog să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați!

Emilia Mezei