Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 02.12.2021, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 02.12.2021, în Biserica din Medugorje în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie de seară.

Domnul Isus transmite:

Dragii mei din păcate situația în lume este foarte critică și va fi din ce în ce mai critică, dacă oamenii nu doresc să se convertească, să abandoneze răul, calea păcatului…vor avea parte de chinuri și suferințe groaznice…PĂCATELE ȘI RĂUTĂȚILE OMENIRII ȘI ÎN SPECIAL A ACESTEI GENERAȚII AU ÎNGROZIT CERUL…Cel rău este foarte, foarte disperat și din ce în ce mai furios să facă cât mai mult rău posibil și să distrugă cât mai multe suflete, că știe că în curând va fi legat, înlănțuit și aruncat în IAD împreună cu demonii ( îngeri decăzuți) și cu toți cei care au ales să-i slujească și duc la îndeplinire planurile lor diabolice: DE A OTRĂVI, ÎMBOLNĂVI, DOMINA, BATJOCORI ȘI DISTRUGE OMENIREA PRIN TOATE MODALITĂȚILE POSIBILE.
DE ACEEA DIN NOU DRAGII MEI, VĂ IMPLOR SĂ VENIȚI ACUM LA MINE, CA SĂ VĂ POT PURIFICA DE RĂU ȘI SĂ VĂ ELIBEREZ DIN GHEARELE LUI…DACĂ DORIȚI SĂ FIȚI SALVAȚI.
CÂND SE TERMINĂ TIMPUL DE HAR, DEGEABA VEȚI MAI STRIGA LA MINE…NU VĂ VOI MAI PUTEA AJUTA ȘI SALVA.
ACUMA TREBUIE SĂ VĂ DECIDEȚI URGENT ȘI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE SĂ VENIȚI LA MINE…INDIFERENT DE PĂCATE…EU PE TOȚI CU MARE DRAG VĂ VOI PRIMI ÎN INIMA MEA IUBITOARE ȘI VĂ VOI REÎNNOI SUFLETELE PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ, PLINĂ DE SPERANȚĂ,FERICIRE,PACE ȘI IUBIRE.
VĂ AȘTEPT…BUCURAȚI-VĂ ȘI FIȚI FOARTE RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC CĂ ÎNCĂ MAI ȚINE TIMPUL DE HAR, ÎNCĂ VĂ MAI ACORDĂ TIMP DE CONVERTIRE ȘI CĂINȚĂ ȘI ÎNCĂ MAI PERMITE CA IUBITA MEA MAMĂ SĂ FIE CU VOI ȘI SĂ VĂ AJUTE…RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ RECUNOȘTINȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE.

DRAGII MEI FIȚI FOARTE RECUNOSCĂTORI, ÎN PRIMUL RÂND TATĂLUI CERESC PENTRU ACEST TIMP PREȚIOS DE HAR…DUMNEZEU VĂ AȘTEAPTĂ PE TOȚI, VREA SĂ FIȚI AJUTAȚI, ELIBERAȚI DE RĂU, VREA SĂ FIȚI SALVAȚI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.

RUGAȚI-VĂ ȘI CONVERTIȚI-VĂ CĂ ÎMPĂRĂȚIA CERULUI ESTE APROAPE .
(Matei 3:2 ) El zicea: Pocăiți-vă,căci Împărăția cerurilor este aproape.

Dragii mei, NU UITAȚI CĂ VOI AȚI FOST CREAȚI PENTRU CA SĂ FIȚI FERICIȚI ȘI LIBERI PENTRU TOTDEAUNA ÎN PARADIS.
DAR CU TOATE CĂ DUMNEZEU POATE TOTUL, VĂ IUBEȘTE NECONDIȚIONAT ȘI RESPECTĂ DARUL PE CARE L-AȚI PRIMIT LIBERUL ALBITRU, DOREȘTE CA SĂ DECIDEȚI DACĂ DORIȚI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS ȘI SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA…ALEGEREA VĂ APARȚINE!!!

EU ÎNCĂ AȘTEPT CU MULTĂ NERĂBDARE ȘI SPERANȚĂ SĂ VĂ HOTĂRÂȚI PENTRU SFINȚENIE ȘI SĂ ABANDONAȚI RĂUL, PĂCATELE…ȘI SĂ VĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.

Dragii mei, TATĂL CERESC VA APRECIA MEREU LUPTA VOASTRĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI A SLĂBICIUNILOR VOASTRE…NU CONTEAZĂ DE CÂTE ORI VEȚI CĂDEA, IMPORTANT ESTE SĂ VĂ RIDICAȚI MEREU ȘI SĂ CONTINUAȚI LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT…DE ACEEA DIN NOU VĂ ÎNCURAJEZ SĂ VĂ RIDICAȚI MEREU PRIVIREA SPRE CER, ȘI SĂ LUPTAȚI PÂNĂ LA CAPĂT…CĂ LA SFÂRȘIT VĂ AȘTEAPTĂ O RĂSPLATĂ FOARTE MARE…LUPTAȚI PENTRU A CĂȘTIGA COROANA VIEȚII FERICIRII ETERNE.


LUPTAȚI ȘI RUGAȚI-VĂ, CEREȚI AJUTORUL ÎNGERILOR ȘI A SFINȚILOR…LUPTAȚI!!!

SĂ NU CEDAȚI NICIODATĂ ORICÂT DE GREA AR FI LUPTA…NU UITAȚI CĂ TOTUL ESTE TRECĂTOR…ȘI EU SUNT MEREU CU VOI ȘI LUPT ALĂTURI DE VOI.

Și iată, Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin! (Matei 28:20)

Vă iubesc pe toți și aștept să veniți ACUM la MINE.
ISUS, REGELE UNIVERSULUI

Dragii mei, vă rog să DISTRIBUIȚI ACEST MESAJ IMPORTANT SĂ AJUNGĂ LA CÂT MAI MULTE PERSOANE.

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei