Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus miercuri 19.01.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus miercuri 19.01.2022, în Capela Adorației Euharistice din Medugorje ora 16:45.
După ce m-am rugat Rozarul Îndurării Divine și diferite rugăciuni, l-am întrebat pe Domnul Isus dacă dorește să-mi transmită Mesaj.

Domnul Isus ne transmite:

 Dragii mei, din nou vă îndemn la RUGĂCIUNE, PACE și IUBIRE.

Rugați-vă și încercați să faceți cât mai multe sacrificii pentru voi, iertarea păcatelor voastre, pentru familiile voastre, biserică și pentru salvarea și eliberarea întregii omeniri din mâinile răului.


RUGAȚI-VĂ, CĂ DOAR PRIN RUGĂCIUNE-POST-ISPĂȘIRE, Omenirea mai are șansă să se salveze și să se elibereze din mâinile răului și a slugilor lui.

VĂ ÎNDEMN SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI, DACĂ VREȚI SĂ AVEȚI PACE, SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI.

DRAGII MEI, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ IUBIȚI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU…IUBIȚI SINCER, IERTAȚI DIN INIMĂ…NU UITAȚI CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE…ȘI IUBIREA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ FORȚĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI ESTE SINGURA CALE, CARE VĂ CONDUCE ÎN PARADIS-FERICIREA VEȘNICĂ.

IUBIȚI!!!

Vă reamintesc toate aceste lucruri importante pentru că din păcate nu doriți, sau nu conștientizați importanța acestor lucruri esențiale:
RUGĂCIUNEA DIN INIMĂ
PACEA
IUBIREA

Chiar foarte mulți creștini, nu se roagă din inimă…nu doresc să ierte și să facă pace cu semenii…și mulți sunt cu inimile pline de răutate, ură, invidie, dușmănie…

DACĂ OAMENII AR RESPECTA LEGILE LUI DUMNEZEU, AR TRĂI ÎN PACE ȘI ARMONIE CU APROAPELE, AR IUBI SINCER ȘI AR IERTA DIN INIMĂ…CU TOTUL ALTFEL AR FI STAREA OMENIRII…DAR PĂCATELE, RĂUTĂȚILE, ORGOLIILE, DUȘMĂNIILE…AU DISTRUS PACEA ȘI IUBIREA ÎN SUFLETE ȘI ÎN LUME.

Rugați-vă, iubiți, faceți fapte bune și iertați din inimă.

Rămâneți în Pace și Iubire!
Isus, Regele Universului

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei