Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, marți 22.02.2022, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

MESAJ IMPORTANT!

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, marți 22.02.2022, în Biserica din Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie de seară, Domnul Isus transmite:

Dragii mei, din nou vă îndemn să vă întăriți în Credință și Iubire, să vă rugați PENTRU PACE, încercați să faceți sacrificii, postiți cu pâine și apă (miercuri și vineri).
RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE…NU UITAȚI, CĂ PRIN POST-RUGĂCIUNE-ISPĂȘIRE, PUTEȚI ÎNVINGE ORICE RĂU…TOTUL ESTE POSIBIL PENTRU CINE CREDE CU ADEVĂRAT, ȘI SE ROAGĂ DIN INIMĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

Fiți optimiști și încrezători în Victoria Binelui, Adevărului și a Iubirii.

Din nou vă îndemn, SĂ VĂ IUBIȚI UNII PE ALȚII SINCER, DEZINTERESAT, AJUTAȚI-VĂ ȘI SPRIJINIȚI-VĂ UNII PE ALȚII, NU UITAȚI CĂ VOI CU TOȚII SUNTEȚI FRAȚI…NU PERMITEȚI CA CEL RĂU, PERVERS, VICLEAN ȘI MINCINOS SĂ VĂ DESPARTĂ, SĂ VĂ ÎNVRĂJBEZE…CA ASTFEL SĂ VĂ POATĂ DOMINA, CONTROLA ȘI TREPTAT DISTRUGE.

Fiți blânzi, smeriți cu inimile pline de compasiune, bunătate și iubire.

Nu uitați, că IUBIREA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ FORȚĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI…ȘI NUMAI PRIN IUBIRE PUTEȚI ÎNVINGE ORICE RĂU… ȘI ÎNDUIOȘA INIMA ÎNTRISTATĂ A TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.

IUBIȚI, IERTAȚI ȘI RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ…CA SĂ FIȚI PE DEPLIN LIBERI, SĂ CĂȘTIGAȚI HARURI ȘI CEL MAI IMPORTANT, SĂ PUTEȚI ÎNVINGE RĂUL…ȘI SĂ AJUNGEȚI ACASĂ ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA, ÎN PARADIS-FERICIREA VEȘNICĂ.

NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…RUGAȚI-VĂ!!!

Nu uitați, că Eu sunt mereu cu voi, ȘI EU SUNT DUMNEZEU…Nu vă temeți de cei răi, că puterea lor este limitată…ei nu pot face mai mult decât le este permis de Bunul Dumnezeu…Nu uitați că TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ CU UN SCOP și este pentru BINELE ȘI EVOLUȚIA SUFLETULUI VOSTRU.

Aveți încredere deplină în Dumnezeu și în Mine…ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

DUMNEZEU ESTE UN TATĂ BUN, ÎNDURĂTOR, IERTĂTOR,…ȘI ESTE IUBIRE!!!

De aceea vă îndemn SĂ IUBIȚI SINCER ȘI SĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI, A SLĂBICIUNILOR VOASTRE…LUPTAȚI!!!

Luptați și veți reuși să învingeți orice rău…Luptați, că Eu lupt alături de voi.

Rămâneți în Pace și Iubire
Isus, Iubitul vostru Domn și Salvator

Vă rog să Distribuiți!

Fiți binecuvântati!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei