Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, marți, 08.06.2021, Medugorje, după Sfânta Liturghie, în timpul Adorației Euharistice,Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, în curând se termină TIMPUL DE HAR, cel rău, pervers, viclean și mincinos zi de zi face multe victime și cad multe suflete, chiar și din cele consacrate.

MINCIUNA, FRICA, DEZNĂDEJDEA ȘI PĂCATELE DOMINĂ!!!

TATĂL CERESC NU MAI POATE SĂ VADĂ ȘI SĂ SUPORTE ATÂTA MINCIUNĂ ȘI PERVERSITATE, DE ACEEA FOARTE CURÂND VA FI NEVOIT SĂ INTERVINĂ CA CEL RĂU SĂ NU MAI FACĂ ATÂTEA VICTIME.

NU VĂ TEMEȚI, PREGĂTIȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ PE DEPLIN ÎN BUNĂTATEA ȘI ÎNDURAREA TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.

Vă îndemn să vă dublați (înmulțiți) timpul de rugăciune ca să puteți ajuta la salvarea sufletelor și a opri ca cel rău să continue să facă victime și să distrugă OMENIREA.

Rugați-vă și postiți, oferiți rugăciunile, jertfele, postul în special la INTENȚIA IUBITEI MELE
MAME, și împotriva celor răi.


Rămâneți în Pace și NU VĂ TEMEȚI!!!

EU sunt cu voi mereu, Nu uitați, doar rugați-vă și încredeți-vă pe deplin în MINE.
NU UITAȚI CĂ EU SUNT DOMNUL, DUMNEZEUL ȘI SALVATORUL VOSTRU.

Pregătiți-vă și întăriți-vă în credință și iubire.

TATĂL CERESC dorește să oprească ca cel rău să continue să-și ducă la îndeplinire planurile malefice și în curând VA OPRI MÂNA CELOR RĂI.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI.


DRAGII MEI, NU UITAȚI CĂ CU POSTUL ȘI RUGĂCIUNEA PUTEȚI ÎNVINGE ORICE RĂU.

De aceea, vă îndemn la POST ȘI RUGĂCINE, ABANDONAREA TOTALĂ A RĂULUI, PĂCATELOR ȘI ATUNCI VEȚI AVEA PUTERE ASUPRA RĂULUI ȘI CU ROZARUL ÎN MĂNĂ VEȚI SLĂBI FORȚELE RĂULUI.


RUGAȚI-VĂ ROZARUL DIN INIMĂ, CU MULTĂ CREDINȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA ASUPRA RĂULUI ȘI A FORȚELOR MALEFICE.


RUGAȚI-VĂ ROZARUL, DACĂ AVEȚI TIMP, TOATE CELE PATRU MISTERE, fiecare cât poate și cât iî permite timpul, doar RUGAȚI-VĂ CĂ NUMAI RUGĂCIUNEA POATE SALVA OMENIREA CARE SE AFLĂ ÎN ÎNTUNERIC.

RUGAȚI-VĂ ȘI VA FI BINE.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL ca să puteți ajuta la TRIUMFUL INIMII IUBITEI MELE MAME.

NU VĂ DESCURAJAȚI ȘI NU VĂ TEMEȚI, DOAR RUGAȚI-VĂ.

Rămâneți în Pace și NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR.

Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus Regele Universului

„O Isuse, rege al Tuturor Naţiunilor, fie ca Împărăţia Ta să fie recunoscută pe pământ!”

Dragii mei, deoarece Domnul Isus ne îndeamnă la Post și Rugăciune propun o Nouă Novenă(9ZILE) în Cinstea lui Isus, REGELE UNIVERSULUI începând de vineri, perioada 11.06.2021-19.06.2021. În zilele de miercuri și vineri este necesar să postim cu pâine și apă.

Deoarece vineri este și Sărbătoarea INIMII LUI ISUS este foarte important să ne consacrăm inimile noastre și a întregii omeniri INIMII LUI ISUS ȘI A CELOR DOUĂ INIMI SFINTE.

Ca intenție principală: ca Tatăl Ceresc să-l oprească pe cel rău să-și ducă la îndeplinire planurile, eliberarea și salvarea omenirii din mâinile ocultei malefice mondiale și la Intențiile Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii. În acest fel ajutăm la TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE.

Deoarece în curând vom sărbători 40 de ani de Apariții zilnice (24 IUNIE 1981) a Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, SĂ-I MULȚUMIM SFINTEI TREIMI PENTRU ACEST MARE DAR ȘI SFINTEI FECIOARE MARIA PENTRU TOATE HARURILE ȘI BINECUVÂNTĂRILE PRIMITE ÎN TOT ACEST TIMP.


Aici găsiți link-ul cu Rugăciunile Novenei
https://emilia.ro/s-o-s-novena-vineri-11-06-2021-19-06-2021-in-cinstea-lui-isus-regele-tuturor-natiunilor-impotriva-raului-ocultei-malefice-mondiale-oprirea-tuturor-planurilo/

Este foarte important în special acuma în aceste vremuri foarte dificile și de mari încercări,să ne unim căt mai mulți în rugăciune&post și să cerem îndurare și ajutor de la Bunul Dumnezeu,Sfânta Treime,Fecioara Maria,Îngeri,Sfinți pentru eliberarea semenilor,a țării,bisericii,omenirii din măinile și puterea răului și a celor dominați de el.

Vă recomand cu mare drag să vizionați și acest videoclip realizat la Nușfalău pe Muntele Sfintei Treimi,inspirată de Duhul Sfânt în 13 august 2020 DUMNEZEU PLÂNGE!

Vă mulțumesc!

Vă rog să DISTRIBUIȚI dar în special să ne rugăm.

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei