Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, joi 13.01.2022, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, joi 13.01.2022, în biserica din Medugorje după Sfânta Liturghie de seară în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei încetați să mai luptați unii împotriva altora, ce luptați UNIȚI împreună împotriva RĂULUI și a tuturor abuzurilor,minciunilor…
Nu uitați, voi sunteți frați, copiii lui Dumnezeu și trebuie să vă ajutați unii pe alții…Luptați împotriva răului, că EU SUNT CU VOI ȘI LUPT ALĂTURI DE VOI. (Matei 28:19)

Isus,Regele Universului

Comentariu la Mesaj,Emilia Mezei

Dragii mei,din păcate starea omenirii este foarte critică, CREDINȚA OAMENILOR ESTE SLABĂ, cel rău( Satana) prin slugile lui ( Oculta Malefică Mondială) în complicitate cu guvernele statelor a reușit să păcălească și să domine aproape întreaga omenire….A REUȘIT PRIN FALSA PANDEMIE ”COVID 19 ”SĂ DEZBINE OAMENII,FAMILIILE,ETC…CA SĂ POATĂ CÂT MAI UȘOR PUNE STPĂPÂNIRE PE SUFLETELE OAMENILOR, PENTRU A LE DISTRUGE ȘI A LE DUCE ÎN FOCUL IADULUI.

OMENIREA ESTE INFECTATĂ CU VIRUSUL RĂULUI (Satana) în primul rănd FRICA, MINCIUNA… CEL RĂU ARE PUTERE ASUPRA OMULUI DATORITĂ PĂCATELOR…URA, DUȘMĂNIA,LĂCOMIA, INVIDIA, ETC…..DE ACEEA STAREA OMENIRII ESTE FOARTE CRITICĂ….

DUMNEZEU VREA SĂ FIE PACE!!!

DAR OAMENII REFUZĂ PACEA, CÂND ALEG RĂUL, URA, INVIDIA, DUȘMĂNIA…

UNIȚI CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI A TUTUROR MINCIUNILOR ȘI ABUZURILOR VOM REUȘI SĂ ÎNVINGEM….PENTRU CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI!!!

Dacă Dumnezeu este cu noi, cine poate să fie împotriva noastră?

DIN NOU VĂ ÎNDEMN ȘI EU LA RUGĂCIUNE, UNITATE, RESPECT, ÎNȚELEGERE, PACE ȘI IUBIRE!!!

NU VĂ TEMEȚI…..RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNTĂRIȚI-VĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE!!!

LA SFÂRȘIT ÎNTOTDEAUNA VA ÎNVINGE BINELE, ADEVĂRUL ȘI IUBIREA!!!

Vă recomand cu mare drag să urmăriți și acest video: https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/1265682433941098

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei