Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, joi 10.03.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

MESAJ FOARTE IMPORTANT!!!

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, joi 10.martie 2022, în biserica din Medugorje după Sfânta Liturghie de seară în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, în acest timp foarte prețios de mari haruri și binecuvântări în Prezența Iubitei Mele Mame, Mijlocitoarea tuturor Harurilor, vreau să vă preocupați mai mult de sufletul vostru, să vă rugați mai mult din inimă, să postiți, și să faceți cât mai multe fapte bune…pentru că toate acestea sunt pentru binele sufletului vostru.
Dar cel mai important, încercați să luptați să vă învingeți slăbiciunile voastre, tot ce este rău în voi; invidia, orgoliul, mândria,etc…și tot ce vă împiedică să evoluați spiritual…să AVEȚI PACE, să FIȚI LIBERI și FERICIȚI!!!

Dragii mei, este important să vă doriți cu adevărat SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL…SĂ VĂ ÎNĂLȚAȚI SUFLETELE.
SĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE ȘI SĂ AJUNGEȚI ACASĂ ÎN PARADIS, FERICIREA VEȘNICĂ.

Vă rog să contemplați mai mult la CRUCEA MEA-SUFERINȚELE MELE ÎNDURATE PENTRU VOI, PĂCATELE VOASTRE…CA SĂ FIȚI SALVAȚI, LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.
De aceea, VĂ ROG NU MAI PĂCĂTUIȚI…NU VĂ MAI RĂNIȚI UNII PE ALȚII…CĂ MĂ RĂNIȚI ȘI PE MINE, ȘI VĂ PROVOCAȚI VOUĂ ÎNȘIVĂ MULTE SUFERINȚE.

Vă rog dragii mei, să contemplați în special și să vă Rugați la Chipul Meu SuferindDRAGOSTEA MEA IMENSĂ PENTRU VOI…Priviți la Chipul Meu Dumnezeiesc, DESFIGURAT, PLIN DE RĂNI, SCUIPAT, BATJOCORIT…TOTUL DIN IUBIRE PENTRU VOI.
PREȚUL RĂSCUMPĂRĂRII SUFLETELOR VOASTRE A FOST UN PREȚ URIAȘ…DACĂ REFUZAȚI CONVERTIREA ȘI CĂINȚA SINCERĂ ACUM…RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETUL.

De aceea dragii mei, din nou, cu inima rănită și îndurerată…VĂ IMPLOR, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII VOȘTRI, ABANDONAȚI CALEA PĂCATULUI ȘI CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE…ȘI ATUNCI NU AVEȚI MOTIVE SĂ VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…IMPORTANT ESTE CA SUFLETUL VOSTRU SĂ FIE SALVAT.

Rugați-vă și va fi bine.

Nu vă temeți…EU SUNT MEREU CU VOI, PENTRU CĂ VĂ IUBESC NECONDIȚIONAT PE TOȚI, ȘI DORESC SĂ VĂ AJUT, SĂ VĂ ELIBEREZ DE RĂU ȘI SĂ VĂ CONDUC ÎN BRAȚELE TATĂLUI CERESC, CA SĂ FIȚI PE DEPLIN LIBERI ȘI FERICIȚI.

Rugați-vă ROZARIUL și oferiți rugăciunile în special la intențiile Iubitei Mele Mame și pentru toți cei care încă nu au cunoscut IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC… NU MĂ CUNOSC PE MINE…RUGAȚI-VĂ!!!

Dragii mei, este foarte important ca tot ce faceți, SĂ FACEȚI DOAR DIN IUBIRE…Doar faptele făcute din IUBIRE AU VALOARE…La fel și Postul, Rugăciunile…

Fiți binecuvântați!
Vă mulțumesc.

POST BINECUVÂNTAT VĂ DORESC TUTUROR.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Universului

Dragii mei, Domnul Isus dorește ca în acest timp special Postul Paștelui, să contemplăm mai mult la suferințele Lui, în special să Adorăm Chipul Suferind Miraculos, și să ne rugăm în fața Chipului zilnic.

Mai multe infomații despre Chipul Miraculos:

https://emilia.ro/mesaj-important-pentru-timpurile-ce-vor-urma/

Dragii mei,cu mare drag vă recomand să urmăriti și acest videoclip foarte important.
Link video:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/797939224930790

Vă rog să Distribuiți!
Vă mulțumesc, Emilia Mezei