Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la DOMNUL ISUS, IMPORTANT, 26.05.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la DOMNUL ISUS, IMPORTANT, sâmbătă 26 mai 2022, noaptea în jurul orei 1:15, în timpul Adorației Euharistice în Biserica din Medugorje.

Dragii mei,cu mare drag am pregătit acest video cu mesajul, vă îndemn să vizionați!

Link video mesaj: https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/1083225688957896

Domnul Isus transmite:

Dragii mei, Eu, Isus Regele Omenirii, doresc să vă transmit din nou tuturor că acum în acest timp de Har și de mari Binecuvântări, când în curând veți Sărbătorii Rusaliile…Este foarte important, ca să VĂ PURIFICAȚI INIMILE de tot ce este rău și dăunător TRUPULUI și SUFLETULUI.
Să faceți PACE cu DUMNEZEU și cu SEMENII, SĂ RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI, ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII.

Dragii mei, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ VĂ DORIȚI CU ADEVĂRAT SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL, SĂ DEVENIȚI ZI DE ZI MAI BUNI, MAI UMILI…CU INIMILE PLINE DE IUBIRE ȘI BUNĂTATE… ASEMENI TATĂLUI CERESC…CARE ESTE IUBIRE.

Pregătiți-vă sufletele, purificați-vă pe deplin…ȘI CEREȚI CA DUHUL SFÂNT SĂ VĂ CUREȚE DE ORICE RĂU, SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, ȘI SĂ VĂ REÎNNOIASCĂ LA O NOUĂ VIAȚĂ, PLINĂ DE IUBIRE, PACE ȘI FERICIRE.

Dragii mei, DUHUL SFÂNT NU POATE LUCRA DACĂ INIMILE VOASTRE SUNT ÎNCHISE, ÎMPIETRITE, NU VĂ DORIȚI CU ADEVĂRAT…NU CEREȚI CĂLĂUZIREA … ȘI NU DORIȚI SĂ RENUNȚAȚI LA SLĂBICIUNILE VOASTRE…TREBUIE SĂ VĂ DECIDEȚI, SĂ FIȚI HOTĂRÂȚI…ȘI ATUNCI, DUHUL SFÂNT VĂ VA CĂLĂUZI, VĂ VA AJUTA, PURIFICA, ÎNTĂRI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE.

CEREȚI MEREU AJUTORUL ȘI CĂLĂUZIREA DUHULUI SFÂNT!

Nu uitați că EU SUNT MEREU CU VOI, PENTRU CĂ VĂ IUBESC NESPUS DE MULT ȘI VREAU SĂ VĂ AJUT, SĂ VĂ ELIBEREZ DE RĂU…ȘI SĂ VĂ CONDUC PE TOȚII ÎN BRAȚELE IUBITOARE, PLINE DE BUNĂTATE ȘI ÎNDURARE A TATĂLUI CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.
Nu vă descurajați… și nu vă îngrijorați de viitor…VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT, DACĂ M-AȚI ALES ȘI V-AȚI PREDAT VIAȚA ȘI SUFLETELE ÎN MÂINILE TATĂLUI CERESC.

Gândiți-vă mereu, că această viață pe pământ este foarte scurtă și trecătoare…

PREGĂTIȚI-VĂ ȘI LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA DEPLINĂ, CĂINȚA SINCERĂ, RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI ȘI ATUNCI SUNTEȚI SALVAȚI ȘI VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT.

Fiți recunoscători Tatălui Ceresc că încă mai permite prezența Iubitei Mele Mame pe pământ, alături de voi, ca să vă ajute, să vă mijlocească multe haruri, și să vă elibereze de rău…RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL ROZARUL, CA SĂ PUTEȚI SLĂBI FORȚELE MALEFICE DIN LUME, CARE SUNT FOARTE AGRESIVE, CĂ SIMT CĂ SE APROPIE SFÂRȘITUL LOR.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL ZILNIC!!!

RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ, CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI, A ADEVĂRULUI ȘI A IUBIRII.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!

Rămâneți în Pace și Iubire
Isus, Regele Universului

Vă rog să Distribuiți acest mesaj!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei