Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, FOARTE IMPORTANT, prima joi 5 mai 2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi 5.05.2022, Medugorje,după Sfânta Liturghie de seară în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru iubirea arătată față de Iubita Mea Mamă și față de Mine.
Vă mulțumesc tuturor celor care vă rugați, postiți și ispășiți, pentru a ajuta la salvarea fraților voștri și a omenirii din mâinile răului…Vă îndemn să continuați cu și mai mult elan, încredere, speranță și iubire, pentru că forțele întunecate vor să continue să-și ducă la îndeplinire toate planurile malefice de a domina și de a distruge cât mai multe suflete și întreaga omenire.

Dar, dragii mei, VOI SĂ NU VĂ TEMEȚI, CĂ EU DUPĂ CUM V-AM PROMIS, SUNT CU VOI ÎN TOATE ZILELE PÂNĂ LA SFÂRȘITUL VEACULUI (Matei 28,19)…ȘI EU SUNT DUMNEZEU!
DOAR EU AM TOATĂ PUTEREA DATĂ, ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT!!!
( Matei 28,18)

DE ACEEA, SĂ NU VĂ TEMEȚI ȘI SĂ NU VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…AVEȚI CREDINȚĂ…ȘI RUGAȚI-VĂ!!!

Fiți recunoscători Tatălui Ceresc, că încă mai permite acest TIMP DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI PRIN PREZENȚA IUBITEI MELE MAME, REGINA PĂCII-REGINA UNIVERSULUI.
RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL LA INȚENȚIILE EI, CA SĂ POATĂ AJUTA ȘI SALVA CÂT MAI MULTE SUFLETE.

Dragii mei, SĂ NU VĂ TEMEȚI, dacă VĂ RUGAȚI ȘI RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI, DUPĂ CARE VA FI JUDECATĂ FIECARE PERSOANĂ, INDIFERENT DE RELIGIE, NAȚIONALITATE, ETNIE….PENTRU CĂ DUMNEZEU ARE ÎNTOTDEAUNA ULTIMUL CUVÂNT…ȘI CEL RĂU DOAR ATÂTA PUTERE ARE, CÂT ÎI ESTE PERMIS DE DUMNEZEU.

DAR, DRAGII MEI, VOI SUNTEȚI DE VINĂ DE STAREA CRITICĂ ÎN CARE A AJUNS ÎNTREAGA OMENIRE…VOI ÎI DAȚI PUTERE RĂULUI…PRIN PĂCATELE VOASTRE, RĂUTĂȚILE VOASTRE.

NU RESPECTAȚI LEGILE CEREȘTI…NU IUBIȚI SINCER, NU IERTAȚI, ȘI ASTFEL DEVENIȚI SCLAVII RĂULUI.

Dragii mei, în special în această lună, DEDICATĂ IUBITEI MELE MAME, VĂ ROG SĂ ȚINEȚI CONT DE TOATE MESAJELE TRANSMISE DE ATÂȚIA ANI…ȘI ÎN SPECIAL, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII VOȘTRI.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL DIN INIMĂ…ȘI ASTFEL, OMENIREA MAI ARE ȘANSA SĂ SE SALVEZE ȘI SĂ SE ELIBEREZE DE SUB PUTEREA ȘI INFLUENȚA RĂULUI.

FIȚI ÎNCREZĂTORI ȘI PLINI DE SPERANȚĂ…NU UITAȚI, CĂ LA SFÂRȘIT ÎNTOTDEAUNA VA ÎNVINGE BINELE, ADEVĂRUL…IUBIREA.

Nu permiteți ca cel rău, viclean, pervers și mincinos, SĂ VĂ FURE PACEA, SPERANȚA, CREDINȚA ȘI IUBIREA…RUGAȚI-VĂ!
NU UITAȚI CĂ; POSTUL-RUGĂCIUNEA SALVEAZĂ OMENIREA.
Fiți încrezători și cu inimile pline de speranță, încredere și iubire. RUGAȚI-VĂ!!!

Rămâneți în Pace și Iubire
Isus,Regele Universului

Vă mulțumesc că ați citit acest MESAJ IMPORTANT, vă îndemn cu multă speranță și iubire să luați în serios Mesajele și să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei