Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, FOARTE IMPORTANT, prima joi 4. 08. 2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi 4. 08. 2022, în Capela Adorației din Medjugorje în jurul orei 17:00, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, în aceste ultime zile de haruri și de mari binecuvântări în prezența IUBITEI MELE MAME CU VOI PE PĂMÂNT, din nou vă îndemn la CONVERTIRE DEPLINĂ, CĂINȚĂ SINCERĂ ȘI ÎN SPECIAL SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ACUM, ȘI CU TOȚI SEMENII.
ÎNCERCAȚI SĂ LUPTAȚI ȘI SĂ VĂ DEBARASAȚI DE RĂU, PENTRU A NU VĂ MAI PUTEA CONTROLA, DOMINA ȘI DISTRUGE.


NU VĂ TEMEȚI…VENIȚI ACUM LA MINE…VĂ AȘTEPT SĂ MĂ ADORAȚI ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT (Isaia 19:4)…VENIȚI LA MINE ȘI VEȚI REGĂSI PACEA, SPERANȚA…ȘI IUBIREA.
Eu vă aștept pe toți.
Veniți ACUM și veți fi salvați, liberi și veți dobândi haruri…pentru a putea să faceți față tuturor încercărilor, ispitelor…și să puteți înfrunta cu mult curaj RĂUL,MINCIUNILE…și tot ce este toxic și dăunător TRUPULUI și SUFLETULUI.
Fiți hotărâți și luptați împotriva tuturor relelor.
NU MAI ACCEPTAȚI RĂUL…NU MAI FACEȚI COMPROMISURI…NU VĂ MAI LĂSAȚI DOMINAȚI, PĂCĂLIȚI ȘI CONDUȘI DE CEL RĂU PERVERS ȘI MINCINOS…CARE VĂ VREA DOAR RĂUL… SĂ VĂ DISTRUGĂ…ȘI SUFLETUL SĂ-L DUCĂ ÎN IAD.

Luptați împotriva răului.
RUGAȚI-VĂ și NU VĂ TEMEȚI!!!

Nu uitați, că EU SUNT MEREU CU VOI (Isaia 41:10)…Fiți alături de MINE și veți reuși să învingeți RĂUL și să ajungeți în Paradis.
Vă iubesc pe toți și doresc să vă salvez sufletele…să fiți cu adevărat liberi, fericiți și să ajungeți în Paradis, Fericirea Veșnică.


RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!
ISAIA 41:10-13

Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator
Isus, Regele Universului

Isaia 41:10-13

UN VERSET DIN BIBLIE PLIN DE ÎNCURAJARE!

nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. Iată, înfruntați și acoperiți de rușine vor fi toți cei ce sunt mâniați pe tine; vor fi nimiciți și vor pieri cei ce ți se împotrivesc. Îi vei căuta, și nu-i vei mai găsi pe cei ce se certau cu tine; vor fi nimiciți, vor fi pierduți cei ce se războiau cu tine. Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, care te iau de mâna dreaptă și-ți zic: ‘Nu te teme de nimic, Eu îți vin în ajutor! Amin!

Îti Mulțumesc Domnul meu și Dumnezeul meu!

TE IUBESC, TE LAUD ȘI TE PREAMĂRESC ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECI VECILOR! AMIN!

Vă mulțumesc că ați citit acest mesaj important.

Vă îndemn să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei