Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, duminică 29.05.2022, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, duminică 29.05.2022, în Capela Adorației Euharistice din Medugorje în jurul orei 16:00

Domnul Isus dorește să ne transmită:

Dragii mei, din nou, împreună Sfânta Treime și Iubita Mea Mamă-Regina Păcii, Regina Universului, vă îndemnăm la RUGĂCIUNE, CĂINȚĂ SINCERĂ, CONVERTIRE DEPLINĂ, ABANDONAREA TUTUROR PĂCATELOR ȘI RESPECTAREA PORUNCILOR CEREȘTI…ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII.
Dragii mei, NU NEGLIJAȚI ACEST TIMP PREȚIOS…PURIFICAȚI-VĂ SUFLETELE, ÎNCERCAȚI SĂ TRĂIȚI CURAT, FRUMOS, ÎN PACE, ÎNȚELEGERE ȘI ARMONIE CU TOȚI SEMENII…VOI TREBUIE DOAR SĂ IUBIȚI…SĂ FIȚI LUMINĂ ȘI FĂURITORI DE PACE, ÎN ACEASTĂ LUME ÎNTUNECATĂ ȘI DOMINATĂ DE RĂU.

Rugăciunea să fie făcută din inimă cu multă încredere și speranță.

RUGĂCIUNEA DESCHIDE CERUL, ȘI COBOARĂ MIRACOLE!
RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ!!!

DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE, CA DUHUL SFÂNT SĂ VĂ POATĂ UMPLE CU TOATE DARURILE ȘI HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU A RĂMÂNE MEREU PUTERNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, ȘI A ÎNAINTA CU MULT CURAJ PE DRUMUL CARE VĂ VA DUCE ÎN PARADIS-FERICIREA VEȘNICĂ.

Rugați-vă în special „ROZARUL” ca să puteți slăbi forțele malefice din lume.

Nu uitați; Eu sunt cu voi mereu, și aștept cu multă nerăbdare și iubire să veniți la Mine și să mă adorați în PREASFÂNTUL SACRAMENT…VENIȚI LA MINE CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI IUBIRE, CA LA CEL MAI BUN PRIETEN.
Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

NU VĂ TEMEȚI!!!


Rugați-vă și continuați posturile în special ( miercuri-vineri), faceți cât mai multe Novene, Jertfe, Ispășiți…cât mai ține timpul de Har…că doar astfel veți putea diminua RĂUL din lume, și reduce din pedepsele și catastrofele drastice (dramatice)
prin care va trebui să treacă întreaga omenire.

ÎNDRĂZNIȚI… EU AM ÎNVINS LUMEA. (Ioan 16:33)

Fiți curajoși, drepți și cinstiți, luptați pentru ADEVĂR, DREPTATE, BISERICĂ...LUPTAȚI PENTRU SUFLETUL VOSTRU ȘI AL SEMENILOR VOȘTRI…LUPTAȚI, CĂ DACĂ VEȚI LUPTA VEȚI REUȘI SĂ ÎNVINGEȚI ORICE RĂU CU AJUTORUL DUHULUI SFÂNT, DUHUL MÂNGÂIETOR, DUHUL LUI DUMNEZEU-DUHUL IUBIRII ȘI A PĂCII.

CEREȚI MEREU CA DUHUL SFÂNT SĂ VĂ ÎNDRUME, SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ, POVĂȚUIASCĂ…SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ ÎN CREDINȚĂ-IUBIRE, ÎN SPECIAL CU CELE 7 DARURI SFINTE.
ARMA ÎMPOTRIVA RĂULUI SĂ FIE IUBIREA, DE ASEMENEA RUGĂCIUNEA (Rozarul) POSTUL, ISPĂȘIREA…BUNĂTATEA, ÎNDURAREA ȘI IUBIREA!!!

IUBIȚI SINCER ȘI VEȚI ÎNVINGE RĂUL!

RUGAȚI-VĂ ȘI LUPTAȚI CU MULT CURAJ ȘI ÎNCREDERE ÎN VICTORIA BINELUI-IUBIRII-ADEVĂRULUI.
LUPTAȚI, CĂ EU LUPT ALĂTURI DE VOI.

Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii

Vă rog să DISTRIBUIȚI acest mesaj!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei