Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus 5.12.2019 ora 12:40
Foarte important și pentru România

În timpul Adorației Euharistice în prima joi, Domnul Isus mi-a transmis un mesaj foarte important și pentru voi dragii mei, dar în special pentru România.
Am fost foarte fericita că am avut posibilitate să rămân mai multe ore împreună cu Domnul Isus ,în adoratie și rugăciune.

ISUS: Draga mea copila mult iubita îți mulțumesc pentru prezența ta plină de iubire și încredere în Mine, Domnul și Dumnezeul tău.

Îți mulțumesc pentru rugăciunile făcute pentru semeni, în special pentru răufăcătorii tăi, care de ani de zile îți provoacă multe neplăceri și suferințe.
Să știi că rugăciunile făcute din inimă cu credință sunt ascultate și vor aduce roade bogate.

Ai încredere deplină în Dumnezeu, ai răbdare, roagă-te cu multă iubire pentru toți oamenii, în special pentru toți răufăcătorii tăi, oferă-I în Inima mea îndurătoare și eu îi voi ajuta cu mare bucurie.

Din păcate sunt foarte multe suflete acaparate de cel rău și viclean, în special tineretul este în pericol, tentațiile, plăcerile lumii îi îndepărtează de Dumnezeu, de adevărata cale și se îndreaptă spre calea pierzării.
Păcatele sunt multe și grele.
Suferim foarte mult din cauză că LIPSEȘTE IUBIREA CURATĂ DIN INIMA OMULUI ȘI DINTRE OAMENI, chiar și în foarte multe familii este multă ură și dușmănie. Cel rău vrea să pună stăpânire și să distrugă cât mai multe familii.
Te rog transmite tuturor să ia în serios acest TIMP PREȚIOS DE HAR și să se decidă pentru Dumnezeu să lupte împotriva propriilor
slăbiciuni să lupte pentru a fi denmni de ÎMPĂRĂȚIA CERULUI.


Lupta pentru suflete este foarte mare și aprigă.

Noi dorim IUBIRE SINCERĂ de la toți oamenii.

Tatăl Ceresc suferă enorm în special din lipsa credinței și a nerecunoștinței față de IUBIREA, BUNĂTATEA, ÎNDELUNGA RĂBDARE ȘI FAȚĂ DE SACRIFICIUL SUPREM ACCEPTAT DE MINE ȘI FĂCUT PENTRU SALVAREA ÎNTREGII OMENIRI.
Ați mai primit puțin timp de har, dorim să salvăm cât mai multe suflete cu putință….
PROFITAȚI DE ACEST ULTIM TIMP DE HAR PENTRU A VĂ SALVA SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.
Luptați să strângeți cât mai multe bogății spirituale….COMORI ÎN CER.(Matei6:20-21 ) ci adunaţi-vă comori în cer, unde nu le distrug moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură. 21 Căci acolo unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta.
Dar din păcate voi luptați să strângeți comori, bogății doar pe acest pământ, vă NEGLIJAȚI SUFLETUL și luptați în zadar.

Sunt pe cale să se întâmple foarte multe evenimente neplăcute atât în România cât și în lumea întreagă.
Nu uitați că odată pe acest pământ totul se sfârșește.
De voi depinde unde va ajunge sufletul vostru după moartea fizică. VOI ALEGEȚI!!!
Fiecare om este răspunzător de alegerile făcute. Noi nu forțăm pe nimeni la nimic.
Iubita mea Mama este încă cu voi prezentă pe pământ să vă ajute, să vă îndrume și să vă apere de cel rău, care acum mai mult ca niciodată este foarte furios și disperat să distrugă și să câștige cât mai multe suflete pentru a le duce la pieire.
Fiți recunoscători Tatălui Ceresc că mai permite acest timp de har, ca să se poată salva și converti cât mai mulți oameni.
Când se termină, se termină DEFINITIV. Pe urmă degeaba vor plânge și urla sufletele acaparate de cel rău, noi nu mai putem face nimic.
Au ales Răul – cu cel Rău vor pleca….
Rugați-vă, faceți multe sacrificii ca să putem salva cât mai multe suflete cu putință.
Deschideți-vă pe deplin inimile să le pot umple cu multe haruri, bunătate și iubire.
Din nou vă cer să IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI RUGAȚI-VĂ PENTRU TOȚI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI și ai țării.
ROMÂNIA VA TRECE PRIN ULTIMA FAZA DE PURIFICARE.
Rugați-vă pentru România și pentru toate sufletele care vor muri în Revoluția care va avea loc în curând ca să fie salvate de la osânda veșnică.
Rugați-vă și să nu vă pierdeți niciodată încrederea și speranța în Dumnezeu.
Eu sunt mereu cu voi. Veniți la Mine!
Adorați-mă în Sfântul Sacrament, vă aștept cu mare iubire pe toți.
POST BINECUVĂNTAT!
ISUS, REGELE VOSTRU

Pe urmă mi-a mai transmis mesaj foarte important pentru România.

Suferim pentru că în România nu este UNITATE și oamenii continuă să meargă pe mâna celor răi….de aceea nu va fi bine.
Am cerut sa fiți UNIȚI și să luptați împreună pentru binele țării și a semenilor și împotriva tuturor partidelor care au distrus România.


NOI NU MAI ACCEPTĂM CA ROMÂNIA SĂ FIE ÎN CONTINUARE CONDUSĂ DE CEI RĂI….PREGĂTIȚI-VĂ CĂ SE APROPIE PRĂBUȘIREA ÎNTREGULUI GUVERN ȘI SISTEM DIN ROMÂNIA.

Rugați-vă și NU MAI ACCEPTAȚI SĂ FIȚI MINȚIȚI, BATJOCORIȚI, MANIPULAȚI ȘI CONDUȘI DE CEI RĂI (OAMENII MASONERIEI).
Din păcate se apropie acel CRĂCIUN ÎNSÂNGERAT de care te-a atenționat Tatăl Ceresc în urmă cu 4 ani, mai exact(14 decembrie 2015).
Nu vă faceți griji, că va fi bine. Cei curați, sinceri și buni să nu-și facă probleme.
Să le transmiți din nou românilor plecați în străinătate să se gândească serios și să se întoarcă în țară.
ISUS, REGELE UNIVERSULUI


În urma acestui mesaj m-am gândit că ar fi indicat să începem o nouă NOVENĂ(9 ZILE),din 13-21 decembrie 2019 în CINSTEA LUI ISUS-REGELE UNIVERSULUI.

Pentru eliberarea României de sub conducerea, puterea și dominația celor răi (masonii,grupurile oculte))și convertirea lor.

Dragii mei este foarte important pentru România să ne unim cu totii in rugăciune+post,în acest fel vom ajuta foarte mult să se implinească Vointa lui Dumnezeu.ELIBERAREA TĂRII DIN MĂINILE CELOR RĂI, ÎNTUNECATI ȘI DOMINAȚI DE DUHURILE NECURATE,CARE SI-AU VĂNDUT SUFLETELE SATANEI,PENTRU BANI,PUTERE,ETC….MULTI POATE NU SUNT CONȘTIENTI DE FAPTELE LOR,AU CĂZUT VICTIME ÎN PLASA RĂULUI,AU FOST PĂCĂLITI,ETC…..BUNUL DUMNEZEU SĂ SE ÎNDURE DE EI SI DE SUFLETELE LOR,SĂ-I LUMINEZE,SĂ-I ELIBEREZE,SI SĂ LE SALVEZE SUFLETELE.


Vă rog să distribuiți, stiți că eu tot timpul am probleme cu blocarea mesajelor,conturile,etc.


Rugaţi-vă și pentru mine ca să se realizeze planul și voința lui Dumnezeu în viața mea.
Vă mulțumesc!

Fiți binecuvăntați!

Emilia Mezei