Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, în prima sâmbătă, 07.08.2021, în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie.

Este un mesaj în special pentru Preoți!

Vreau să vă transmit că am preluat Suferința Domnului Isus pentru că vedeam că în timpul Liturghiei cum preoții împărtășeau în mână și am simțit tristețe și durere, totodată și în timpul Adorației Euharistice am plâns foarte mult pentru că am simțit și am preluat durerea și suferința Domnului Isus.

Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, Inima mea și a Iubitei mele Mame este zilnic foarte rănită de păcatele omenirii și de inconștiența iubiților mei preoți care oferă SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE, TRUPUL MEU, FĂRĂ RESPECT ȘI IUBIRE în mâinile enoriașilor și astfel se pierd multe binecuvântări și haruri.

Te rog să-i atenționezi din nou să NU mai ofere SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE în mâinile enoriașilor că mă rănesc foarte mult și vor avea de pătimit și suferit din cauza acestui fapt care ESTE UN SACRILEGIU și le cer din nou tuturor preoților, DACĂ MĂ IUBESC SINCER, să lupte cât mai ține timpul de har pentru biserică, pentru suflete, adevăr, să REINTRODUCĂ DE URGENȚĂ APA SFINȚITĂ ÎN TOATE BISERICILE și să oprescă toate abuzurile care se fac în special în biserică. Le cer să fie curajoși și să lupte pentru că Eu sunt cu ei și lupt împreună alături de ei, să nu le fie frică că Eu sunt Dumnezeu.

Din nou le transmit, mai bine să le fie frică de păcat și de consecințele faptelor lor. La JUCECATĂ VOR SUFERI CUMPLIT. Le cer din nou să repare răul cu mult curaj, încredere și iubire.

CREDINȚA PREOȚILOR ȘI A OMENIRII ESTE ÎNCERCATĂ ȘI TESTATĂ, ORI VOR TRECE TESTUL CU BINE ORI VOR PICA!!

Mesajele transmise de Iubita Mea Mamă nu sunt luate în considerare, în serios. De aceea INIMA EI suferă cumplit pentru că zi de zi sunt smulse multe suflete și condamnate la suferință, suflete care au fost create pentru sfințenie, paradis au ajuns pe mâna răului.

Sfânta Fecioară suferă cumplit și plânge din cauza stării în care a ajuns omenirea.

DOMNUL ISUS SUFERĂ CUMPLIT PENTRU PREOȚI ÎN SPECIAL.

RUGAȚI-VĂ, POSTIȚI, ISPĂȘIȚI, reparați răul cât mai urgent pentru că TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR.

Vă mulțumesc, fiți binecuvântați,

Isus, Domnul și Salvatorul vostru, Regele Universului

Dragii mei, vă rog să DISTRIBUIȚI LA TOȚI PREOȚII ȘI VĂ ROG, DACĂ ÎL IUBIȚI ȘI RESPECTAȚI SINCER PE DOMNUL ISUS,SALVATORUL SUFLETELOR NOASTRE,SĂ NU MAI ACCEPTAȚI SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE ÎN MÂNĂ!!!

VĂ RECOMAND CU MARE DRAG SĂ VIZIONAȚI ȘI ACEST VIDEOCLIP https://youtu.be/ecfmvR_uQpg

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei