Selectează o Pagină

LA CEREREA DOMNULUI ISUS VĂ PROPUN 4 ZILE INTERNAȚIONALE DE POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE 11-14 AUGUST 2021, ÎN CINSTEA SFINTEI TREIMI ȘI ÎN CINSTEA SFINTEI FECIOARE MARIA ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE.

Dragi frați creștini, facem un NOU APEL LA RUGĂCIUNE, POST, ISPĂȘIRE ȘI UNITATE!!!

PRIN RUGĂCIUNE,POST(pâine &apă),ISPĂȘIRE.PUTEM ÎNVINGE ORICE RĂU!

Dragii mei, fiind în curând Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, 15.08.2021, propun la ÎNDEMNUL DOMNULUI NOSTRU ISUS 4 ZILE INTERNAȚIONALE începând de miercuri până sâmbătă, mai exact în zilele 11,12,13 și 14 august, RUGĂCIUNE, POST (pâine&apă) și ISPĂȘIRE în CINSTEA SFINTEI TREIMI ȘI A SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII si PENTRU TRIUMFULUI INIMII EI NEPRIHĂNITE. 

  Mulțumim Sfintei Treimi pentru prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, pentru cei 40 ani de apariții zilnice pe Pământ, pentru toate harurile și binecuvântările primite. 
   Mulțumim că  încă este cu noi ca să ne ajute, să ne transmită mesaje și să ne elibereze din mâinile răului din IUBIREA și ÎNDURAREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC. 

Deoarece situația în lume devine tot mai critică și dramatică ne rugăm și cerem de la Iubitul nostru Tată Ceresc, Iertare, Îndurare și Ajutor ca să oprească ca slugile celui rău, Oculta Malefică Mondială să continue să-și ducă la îndeplinire planurile malefice de înrobire și distrugere a întregii omeniri.(falsa pandemie COVID, vaccinuri, antenele 5G, chemtrails, tehnologia Haarp și prin toate mijloacele prin care cel rău vrea să otrăvească și să distrugă întreaga omenire).

INTENȚIILE PRINCIPALE PENTRU CARE NE RUGĂM TATĂLUI CERESC ÎN ACESTE 4 ZILE INTERNAȚIONALE:

CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ÎN SPECIAL A CELOR CARE NU AU CUNOSCUT ÎNCĂ IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU

-ELIBERAREA ȘI SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE OCULTEI MALEFICE MONDIALE

ÎNLĂTURAREA DE LA PUTERE ȘI CONDUCEREA ȚĂRILOR A SLUGILOR CELUI RĂU (FORȚELE MALEFICE OCULTE).

SĂ ELIBEREZE ȘI SĂ SALVEZE BISERICA DIN MÂINILE RĂULUI

-SĂ SE REINTRODUCĂ DE URGENȚĂ APA SFINȚITĂ ÎN BISERICĂ ȘI SĂ SE OPREASCĂ BATJOCORIREA SFINTEI EUHARISTII PRIN ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ

  • SĂ OPREASCĂ PLANURILE DE DISTRUGERE A OMENIRII

OPRIREA FALSEI PANDEMII COVID ȘI A TUTUROR MINCIUNILOR

-OPRIREA VACCINĂRII OBLIGATORII

-TREZIREA ÎNTREGII OMENIRI LA REALITATE ȘI ADEVĂR

OPRIREA ȘI DEZINSTALAREA TUTUROR EMIȚĂTOARELOR DE RADIAȚII DE ÎNALTĂ FRECVENȚĂ 5G

-OPRIREA INTOXICĂRII POPULAȚIILOR PRIN CHEMTRAILS

OPRIREA MANIPULĂRII VREMII PRIN TEHNOLOGIA HAARP ȘI TOATE MIJLOACELE DE ÎMBOLNĂVIRE ȘI DISTRUGERE A OMENIRII

LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE

Foarte important: SĂ OFERIM RUGĂCIUNILE NOASTRE ȘI LA INTENȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA, ÎN ACEST FEL VOM PUTEA AJUTA ȘI SALVA MULTE SUFLETE!!!

Vă rog în numele Domnului Isus să distribuiți ca să ne putem UNI cât mai mulți în Post, Rugăciune și Ispășire (putem face fiecare dintre noi un mic sacrificiu, postind doar cu pâine și apă, trebuie doar să ne dorim cu adevărat ținând cont că miza este uriașă, să mai facem tot ce putem acum pentru binele nostru și al întregii omeniri ca să nu regretăm pe viitor).

NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE SALVAREA OMENIRII ȘI PRIN RUGĂCIUNE, POST(pâine&apă) și ISPĂȘIRE PUTEM ÎNVINGE ORICE RĂU.

LA DUMNEZEU TOATE SUNT CU PUTINȚĂ!!

Vă rog să luați în serios aceste 4 ZILE INTERNAȚIONALE DE RUGĂCIUNE, POST(PÂINE+APĂ) ISPĂȘIRE pentru că este o ȘANSĂ FOARTE MARE de a împiedica ca cel rău prin slugile lui, Oculta Malefică Mondială să-și instaleze Dictatura Totală de a Stăpâni și a pune STĂPÂNIRE pe LIBERUL ARBITRU al OMULUI și a-l PRIVA de toate LIBERTĂȚILE care i se cuvin.

Rugăciune:
DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, AJUTĂ-NE ȘI ELIBEREAZĂ BISERICA DE SUB VICLENIA, DOMINAȚIA ȘI PUTEREA FORȚELOR MALEFICE!
-TE ROG TATĂ CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC,TRIMITE ÎNGERI PUTERNICI, PE SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL SĂ LEGE ȘI SĂ AZVĂRLE ÎN FUNDUL IADULUI TOATE FORȚELE MALEFICE, ȘI SĂ PURIFICE BISERICA DE RĂU. TE RUGĂM ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS.
Amin!

HAIDEȚI SĂ LEGĂM ȘI SĂ SLĂBIM FORȚELE ÎNTUNECATE-MALEFICE DIN LUME, SĂ CEREM AJUTOR ȘI ÎNDURARE DE LA IUBITUL NOSTRU TATĂ CERESC, ȘI CU SIGURANȚĂ BUCUROS NE VA AJUTA ȘI VA SALVA OMENIREA DIN GHEARELE RĂULUI.

VĂ RECOMAND CĂTEVA RUGĂCIUNI IMPORTANTE!!!

„Ocroteşte naţiunea noastră de cel rău”

O, Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de sub dominația celui rău. Protejează țara noastră de păgânism. Protejează-i pe copiii de tot răul.
Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu. Deschide-ne inimile față de învățăturile Fiului Tău. Ajută toate Bisericile să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu.
Te rugăm să protejezi țările noastre de persecuție. Domnul nostru preaiubit, privește către noi cu îndurare, indiferent cât de mult Te rănim.
Isuse, Fiul Omului, acoperă-ne cu Preasfântul Tău Sânge. Salvează-ne de capcanele celui rău. Te implorăm, Dumnezeule Drag, să intervii și să oprești răul care în
aceste vremuri e pe cale să acopere lumea.
Amin!

”Pentru a învinge răul în ţara noastră”

O Mamă a salvării, vino în mijlocul nostru şi acoperă ţara noastră cu protecţia ta. Zdrobeşte capul fiarei şi alungă influenţa sa diabolică dintre noi.
Ajută-i pe bieţii tăi copii rătăciţi să se ridice şi să spună Adevărul atunci când sunt înconjuraţi de minciuni. Te rugăm, o Maică a lui Dumnezeu, ocroteşte ţara
noastră şi păstrează-ne puternici, pentru a putea rămâne loiali Fiului tău
în timpul persecuţiei noastre. Amin.

Rugăciunea Păcii pentru naţiuni

O, Isuse, adu-mi Pace. Adu Pace naţiunii mele şi tuturor acelor ţări sfâşiate în bucăţi din cauza războiului şi a divizării. Sădeşte seminţele păcii printre cei cu inimile împietrite, care provoacă suferinţă celorlaţi în numele dreptăţii.
Dă tuturor copiilor lui Dumnezeu Harurile de a primi Pacea Ta, pentru ca iubirea şi armonia să înflorească;
pentru ca iubirea pentru Dumnezeu să triumfe asupra răului şi pentru ca sufletele să poată fi salvate de putregaiul minciunilor, cruzimii și ambițiilor diabolice.
Fie ca pacea să domnească şi asupra tuturor celor care şi-au dedicat viaţa Adevărului Sfântului Tău Cuvânt, şi asupra celor care nu Te cunosc deloc.
Amin.

RUGĂCIUNE CU O MARE PUTERE DE EXORCIZARE PE CARE ÎNSUȘI SFÂNTUL ARHANGHELUL MIHAIL A DAT-O POLONIEI ȘI ÎNTREGII LUMI

Această rugăciune are o mare putere de exorcizare și a fost primită de la Sfântul Arhanghel Mihail pentru întreaga lume.

Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm, dă-ne acel mare har ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților, să putem învinge puterile îmtunericului în România, în Ungaria și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obtinuțe prin Pătimirea pe Calea Crucii, pentru vărsarea Preafântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și al vieții Sale pe Pământ.

Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România,Ungaria și în toate țările din lume.

Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm, trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică,toate duhurile rele care trebuie să se piardă.

Sfinte Arhanghele Mihail, conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi.
Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă. Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnezeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios, pentru că ai putere și autoritate, și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu.Amin.

„Fiecare rugăciune trimite în iad 50.000 de demoni. Este un har uriaș, așadar rugați-vă cât mai des! Acesta este un mare dar de la Dumnezeu dat cu ocazia sărbătorii mele. Prin această rugăciune puteți obține foarte multe eliberări pentru țara voastră. Puterile întunericului tremură în fața acestei rugăciuni pentru că vor trebui să dispară pentru totdeauna.
Sf. Arhanghel Mihail, 29 septembrie 2011

Rugați-vă zilnic la Sfântul Arhanghel Mihail:

“Sfinte Mihail Arhanghelul, apără-ne în luptă, ocrotește-ne împotriva răutăţii şi curselor Diavolului; ne rugăm cu smerenie ca Dumnezeu să-l pedepsească;
iar tu, prinţ al oştirilor cereşti, prin puterea dumnezeiască, aruncă-l în Iad pe Satana şi pe celelalte duhuri rele, care rătăcesc prin lume căutând să ruin
eze sufletele. Amin.”

Rugăciune dată prin Duhul Sfânt, rugați-vă așa pentru păcătoși:

Dragul meu Isus! Pentru scumpul Tău Sânge vărsat pentru noi, pentru cumplitele Tale patimi și moartea Ta pe cruce, Te rog salvează sufletele! Smulge păcătoșii din ghearele satanei! Ascunde-i în Inima Ta îndurătoare! Spală-i cu scumpul Tău Sânge vărsat pentru ei și astfel condu-i în fața Preasfântului Tău Tată! Iubitul meu Isus! Tu poți totul. Împiedică toate păcatele, zădărnicește toate ocaziile ce duc la păcat! Îndeamnă-i pe toți păcătoșii să aibă repulsie față de toate păcatele! Doar spre Tine să năzuiască, Cel care i-ai răscumpărat pe cruce! Scumpul meu Isus! Fă-ne sfinți, pentru a fi vrednici să Te primim cu inima curată în Preasfânta Euharistie. Sfântul meu Isus iubit! Implorând Te rog, mântuiește fiecare om! Amin.”

Domnul Isus spune: ”Cu această rugăciune se vor mântui foarte multe suflete.”

Rugăciune de consfinţire a ţării, intregii omeniri:

Tată Ceresc, în această clipă prezentă pe care Tu ai creat-o şi ai voit-o, eu (nume), consfinţesc prin aceasta, inima acestei țări, (nume…,întreaga omenire), Inimilor Unite ale Sfintei Treimi, în Unire cu Inima Neprihănită a Mariei. AMIN.

RUGĂCIUNI PUTERNICE DE PROTECȚIE PENTRU ACESTE VREMURI LA SÂNGELE PREAPREȚIOS

Sfânta Fecioară Maria i-a apărut vizionarei Antonia Lamberger în Klagenfurt ca Regina Prețiosului Sânge și i-a spus:
„Puneți ca o bandă de protecție a Preasfântului Sânge în jurul vostru, casei voastre, localității voastre, țării voastre.
Peste Preasfântul Sânge, vrăjmașul nu poate trece”: Mama cerească dorește oferirea deasă a Preasfântului Sânge cu următoarea rugăciune:

Atotputernice, Veșnice Părinte, Tată Ceresc, Îți oferim prin Mâinile și Inima Neprihănită și Îndurerată a Preasfintei Fecioare Maria, cu Lacrimile Ei, Preaprețiosul Sânge și Rănile Domnului nostru Isus Christos, pentru ca Mama Cerească să distrugă puterea satanei, cu Sfântul Arhanghel Mihael și cu toți Îngerii să alunge duhurile rele, să nimicească lucrările și planurile lor, mai ales acum și în acest ceas și în țara noastră. Amin.
„Jertfește și consacră fiecare activitate a ta, să o faci cu și pentru iubitul nostru Mântuitor Isus, să o oferi ca ispășire pentru păcatele ce Îi rănesc Inima Preasfântă; vei dobândi meritele Dragostei Preasfinte pentru acum și în veșnicie.

RUGĂCIUNE PENTRU VRĂJMAȘII NOȘTRI.

Totodată TATĂL CERESC i-a mai transmis vizionarei Antonia Lamberger „Voi, oameni ai sfârșitului timpului, sunteți supuși multor atacuri. Acestea vor crește în așa măsură, încât fără ajutorul meu veți fi doborâți. Din această cauză, vreau să vă învăț cum să faceți față și să învingeți ușor toate aceste atacuri cu ajutorul Harului Meu. Așadar, luați aminte: Cine se roagă pentru vrăjmașii săi, acela le ia acestora posibilitatea să-i dăuneze, să-i facă rău. Rețineți că trebuie să fie o rugăciune sinceră, în Duh și Adevăr. Această rugăciune are puterea să înfrângă întunericul absolut .

Să vă rugați astfel:

Atotputernice, Veșnice Părinte, Doamne Dumnezeule, Te rugăm prin Fiul Tău Preaiubit, Isus Christos, Mântuitorul și Răscumpărătorul nostru, trimite Dragostea și Grija Ta Părintească peste tot întunericul, toată întunecimea, pentru convertirea sau îndepărtarea acestuia.
Părinte Ceresc, Te rugăm, trimite Iubirea Ta Părintească asupra tuturor celor care ne prigonesc, ne persecută, ne trădează, ne vor răul, ca prin Sfânta Ta Prezență să fie împiedecați și zădărniciți în planurile și lucrările lor.
Atotputernice, Veșnice Părinte, Te rugăm fierbinte, trimite Focul Iubirii Tale Preasfinte asupra tuturor înșelătorilor, demagogilor, perverșilor, să-i putem recunoaște, și apără-ne cu puterea Ta Preasfântă de ei și lucrările lor.
Atotputernice, Veșnice Părinte, Te rugăm să reverși Iubirea Ta asupra tuturor răufăcătorilor și lucrărilor lor, asupra tuturor violențelor, crimelor (avorturi, genocide), dorinței oarbe de putere, ca să nu ne poată dăuna nouă și omenirii.
Atotputernice, Veșnice Părinte, Te rugăm, trimite Puterea Sfinte Tale Iubiri ca un fulger asupra întregului pământ, când asasinii vor împânzi pământul și vor vrea să piardă toate popoarele.
Preaiubite, Veșnice Părinte, Te rugăm fii cu noi, fii Tu Apărătorul nostru, Domnul nostru Preaputernic, Conducătorul nostru, fii Tu Apărarea noastră, Puterea și Tăria noastră.
Preaiubite, Veșnice Părinte, Te rugăm să reverși Dragostea Ta Părintească peste toate popoarele, revarsă asupra acestora Focul Tău Sfânt, ca să recunoască pericolele timpurilor ce au fost provocate de viclenia șarpelui bătrân.
Atotputernice, Veșnice Părinte, fii Tu pretutindeni adevăratul Conducător al tuturor. Te rugăm să poruncești întunericului și hoardelor sale să plece la locul răutății lor și să cruțe oamenii.
Preaiubite, Veșnice Părinte, Te rugăm să înfăptuiești pretutindeni și în toți ceea ce Dragostea Ta Părintească consideră a fi în toate bun, adevărat și pentru mântuire. Aceasta este credinta noastră, siguranța dragostei noastre sfinte.”

Consfinţire la inimile unite ale lui Isus şi Maria

„Isuse, Maria, Vă iubesc, Salvați Sufletele, Salvați România,Salvați Omenirea!“Să spunem această rugăciune simplă și foarte puternică zilnic din inima și să o repetăm de mai multe ori, pentru a salva căt mai multe suflete,țara și întreaga omenire!

„Inimi unite ale Lui Isus şi Maria, vă consfinţesc şi vă încredinţez toate sufletele – în mod deosebit ale membrilor familiei mele şi familiilor rudelor noastre;
vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele episcopului şi preoţilor eparhiei noastre şi ale tuturor persoanelor consacrate;
vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele
vecinilor, cunoştinţelor, prietenilor, binefăcătorilor şi duşmanilor mei (dacă ei există); vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele cele mai abandonate şi părăsite pentru care nimeni nu se roagă; vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele finilor de botez şi cununie; vă consfinţesc şi vă încredinţez toate problemele mele de
fiecare zi; vă consfinţesc şi vă încredinţez voinţa mea, viaţa şi moartea mea. Vă consfinţesc şi vă încredinţez țara. … ( aici, înşiruire de persoane, probleme, boli, preocupări etc.)

RUGĂCIUNE DE CONSACRARE

O, Inimilor Unite ale lui Isus şi Maria, arzînd de iubire, Vouă Vă aparţinem de acum înainte şi în veşnicie. Vă rugăm puneţi-Vă Preasfintele Voastre Inimi în locul
inimilor noastre nenorocite, şovăielnice, înclinate spre păcat, pentru ca, trăind şi murind în Voi, toate gîndurile noastre, toate acţiunile noastre să fie sfinţite
prin Voi, cu Voi şi în Voi. Fiecare zi, fiecare oră, fiecare minut, fiecare secundă Vă aparţin. Faceţi din noi ceea ce doriţi, numai nu ne retrageţi niciodată
iubirea voastră, ca niciodată să nu mai păcătuim şi astfel viaţa noastră să contribuie la preamărirea Voastră. Amin.


Consfinţire la inimile unite ale lui Isus şi Maria
Spuneti aceste 2 Rugăciuni scurte,dar foarte puternice,zilnic:

Consfinţire la inimile unite ale lui Isus şi Maria
Consfinţire la inimile unite ale lui Isus şi Maria

-PREASFĂNTĂ INIMĂ A LUI ISUS, MILUIEȘTE-NE PE NOI!
-PREASFINTE INIMI UNITE A LUI ISUS ȘI A MARIEI, CĂLĂUZIȚI-NE ȘI APĂRATI-NE!

Pe parcursul celor 4 zile DOMNUL ISUS ne-a recomandat să ne rugăm:

-ROZARUL CU CELE 4 DE MISTERE

Rozarul Îndurării Divine ( ora 15.00 ) urmat de Rozarul Flăcării de Iubire

SĂ MEDITĂM CALEA SFINTEI CRUCI ÎN ZILELE DE VINERI

ACUM MAI MULT CA NICIODATĂ, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NE UNIM CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI PRIN POST-RUGĂCIUNE, DACĂ FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ROZARUL SLĂBEȘTE PUTERA RĂULUI, FORȚELE ÎNTUNECATE URLĂ DE DURERE DE CĂTE ORI VĂ RUGAȚI ROZARUL DIN INIMĂ!

Să nu uitați că Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Păcii mereu ne îndeamnă la POST și RUGĂCIUNE pentru că acesta este modul de a salva și a diminua tot răul din lume și de a salva omenirea. Să folosim ROZARUL cât mai des cu putință, ARMA NOASTRĂ, ca să slăbim forțele malefice care sunt din ce în ce mai agresive și mai puternice.

IMADKOZATOK A ROSZAFUZERT
RUGAȚI-VĂ ZILNIC ROZARUL!

VĂ IMPLOR ÎN NUMELE DOMNULUI SĂ DISTRIBUIȚI URGENT peste tot, în întreaga lume și în special să vă faceți timp pentru rugăciune atât cât mai ține Timpul de Har ca să nu regretăm pe viitor și cu inimile pline de speranță, credință, încredere și iubire să ne rugăm, să postim cu pâine și apă în cele 4 zile, sau măcar (miercuri și vineri) pentru că doar în acest fel omenirea mai are șansă de salvare.

FIȚI ÎNCREZĂTORI, RUGAȚI-VĂ ȘI POSTIȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, REGINA UNIVERSULUI CARE ÎN CURÂND VA ZDROBI CAPUL ȘARPELUI (Satana).

Precum TATĂL CERESC i-a transmis Profetului Iona la Ninive că va distruge orașul dacă oamenii nu se convertesc și nu se roagă, la fel este și acum… și pentru că s-au căit și s-au rugat, Bunul Dumnezeu s-a îndurat de ei și i-a iertat și i-a salvat, la fel este și acum cu noi. Dacă ne rugăm, postim și ne căim suntem salvați! Suntem ajutați dacă îngenunchiem cu inimile pline de căință și ne rugăm, postim și cerem ca TATĂL CERESC să se îndure de noi, de întreaga omenire și să oprească toate planurile celui rău și SĂ NE SALVEZE din ghearele răului, pe noi și întreaga omenire.

RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU!!!

Nu uitați că noi avem Îngeri și Sfinți puternici care ne ajută.

Sfântul Arhanghel Mihail spune mereu:
Cine este ca Dumnezeu? Când Dumnezeu poruncește și diavolul se supune!

DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT, DAR ALEGEREA NE APARȚINE!

VĂ MULȚUMESC, DISTRIBUIȚI, URGENT, URGENT, dar în special rugați-vă dacă vreți să fiți salvați.

Inspirată de Duhul Sfânt,am pregătit și un VIDEOCLIP, cu ocazia celor 4 ZILE INTERNAȚIONALE DE POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE
Link video:https://youtu.be/vrYx0WhSp4s

Vă mulțumesc!

vineri, 6 August 2021,transmis de DOMNUL ISUS,referitor la cele 4 Zile Internaționale de POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE

Aceste intenții, gânduri mi le-a transmis DOMNUL ISUS în prima vineri, 6 August 2021, după Sfânta Liturghie, în timpul VENERĂRII SFINTEI CRUCI, referitor la cele 4 Zile Internaționale de POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE

Domnul Isus ne recomandă, din nou, Zile Internaționale de POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE în CINSTEA SFINTEI TREIMI ȘI A SFINTEI FECIOARE MARIA și la INTENȚIA EI șI a TRIUMFULUI INIMII EI NEPRIHĂNITE, și anume 4 ZILE INTERNAȚIONALE DE POST ȘI RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE ȘI POST CU PÂINE ȘI APĂ, începând de miercuri 11 august continuând cu joi 12 august, vineri 13 august și sâmbătă 14 august. În acest fel ne pregătim și pentru Sărbătoarea Adormirii Sfintei Fecioare Maria care va avea loc duminică 15 August 2021.

Ne rugăm cu inimile pline de recunoștință și pentru TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE. Să-i mulțumim pentru cei 40 de ani de când este cu noi, din IUBIREA și ÎNDURAREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC. Mulțumim că este cu noi ca să ne ajute, să ne transmită mesaje și să ne elibereze din mâinile răului. Știu că nu este ușor, dar MIZA este URIAȘĂ pentru că este vorba de viitorul nostru și al omenirii. De aceea este foarte important ca, din nou, să ne unim cât mai mulți în Rugăciune și Post și să cerem îndurare de la TATĂL CERESC.

Să ne rugăm ca să oprească mâinilor Ocultei Malefice Mondiale ca să-și continue să-și ducă la îndeplinire planurile malefice.
Doar prin Post și Rugăciune putem Învinge Răul și Forțele malefice în lume. De aceea este important să facem sacrificii și timp de 4 zile să ne rugăm, să postim cât mai mulți ca să slăbim forțele malefice în lume, ca să ÎNVINGĂ BINELE, ADEVĂRUL și IUBIREA. Trebuie doar să avem intenții bune și dorință ca să reușim să ținem acest Post pentru că este foarte important. Dumnezeu este cu noi și ne ajută, de asemenea și Domnul Isus, și încă este cu noi și Iubita noastră Mamă Cerească, dar și noi trebuie să ne rugăm și să facem sacrificii. Pe parcursul celor 4 zile este foarte important ca să ne rugăm și cine poate, să țină Post doar cu Pâine și Apă. Dragii mei frați este foarte important ca acest mesaj și aceste 4 Zile Internaționale să ajungă peste tot, în întreaga lume ca să ne putem UNI cât mai mulți în Post și Rugăciune să cerem cât mai mulți Îndurare de la TATĂL CERESC ca să ne ajute, să Cerem Iertare și să ne Căim Sincer de Păcate în aceste 4 Zile de Post. Nu putem să rămânem nepăsători când Omenirea este în Mare Pericol.

Haideți să ne rugăm, să avem încredere în DUMNEZEU, TATĂL NOSTRU CERESC, ÎN BUNĂTATEA ȘI IUBIREA LUI.

Dacă ne UNIM cu siguranță că Postul, Rugăciunea și Ispășirile vor aduce multe roade și Răul se va întoarce în Bine.
Dragii mei frați vă rog să luați foarte în serios și să ȚINEȚI aceste 4 ZILE de POST, RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE PENTRU CĂ ESTE VORBA DE VIITORUL NOSTRU.

Vă rog, din nou, ca să distribuiți acest eveniment foarte important.

Să ne rugăm, să ne rugăm pentru că în curând se termină Timpul de Har.

Acum este timpul ca să mai facem tot ce putem pentru ca Omenirea să se elibereze din mâinile răului și pentru TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA.
Nu vă fie frică de viitor, doar să ne Rugăm, să Postim și să ISPĂȘIM și să luăm în serios convertirea și căința sinceră.
La Dumnezeu Toate sunt cu Putință. Nu vă fie frică, doar de păcate să vă feriți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati cu toții!
Emilia Mezei