Selectează o Pagină

INSPIRAȚII CEREȘTI FOARTE IMPORTANTE LUNA OCTOMBRIE 2021, MEDUGORJE,Emilia Mezei

Inspirație Divină, 3 octombrie 2021, MEDUGORJE-KRIZEVAC, Emilia Mezei (video)

LINK VIDEO: https://youtu.be/OcaNlTvxo0Q

Dragii mei, vă salut de la Medugorje, de pe Krizevac, astăzi, duminică 3 octombrie 2021.

Sunt foarte mulți pelerini, mai ales veniți din Irlanda, cam 100 și ceva de persoane sunt acum aici și se roagă și să știți că atâta timp cât Sfânta Fecioară este cu noi pe Pământ, mai sunt oameni care se roagă, omenirea mai are șansă să se salveze. Să fim recunoscători Tatălui Ceresc pentru acest Timp de Har, Sfintei Treimi.

Am venit să-i mulțumesc cu o inimă plină de recunoștință că se mai îndură de noi. Să ne rugăm, să ne unim cu toții împotriva răului să demascăm toate minciunile, toate abuzurile, că noi suntem cu toții frați și moștenitorii Paradisului. Să ne rugăm, să cerem de la Tatăl Ceresc ajutor, îndurare și iertare și să știți că de abia așteaptă să ne ajute, că doar de aceea este Iubita noastră Mamă cu noi pe Pământ de atâta timp ca să ne ajute și să salveze omenirea din mâinile răului, să ne conducă la Dumnezeu.

Să facem Pace cu Dumnezeu, să facem Pace între noi că doar astfel vom avea Pace în inimi, în familie, între națiuni și în lume. Omenirea mai are șansă, de noi depinde să ne rugăm, să ne convertim dacă dorim să ne salvăm sufletele.

Rugați-vă, Rugați-vă, Rugați-vă că numai rugăciunea salvează omenirea și sufletele noastre.

Luați în serios convertirea și nu vă temeți de cel rău că Dumnezeu este cu noi și ne iubește.

Vă iubesc și eu foarte mult pe toți, de aici de la Medugorje, de pe Krizevac vă doresc o nouă lună de octombrie dedicată Sfintei Fecioare Maria, o lună binecuvântată, cu multe haruri. Rugați-vă rozarul și oferiți rugăciunile voastre Iubitei noastre Mame Cerești ca să putem ajuta și salva cât mai multe suflete din mâinile răului.

Rugați-vă Rozarul cu multă încredere, Rugați-vă, Rugați-vă, Rugați-vă.

IMADKOZATOK A ROSZAFUZERT

Vă iubesc pe toți și mă rog pentru voi, rugați-vă și voi pentru mine ca Voia Tatălui Ceresc să se realizeze în viața mea, să pot ajuta țara noastră, întreaga omenire, Biserica la nevoie dacă trebuie.

Fiți binecuvântați cu toții. Mulțumesc.

Inspirație Divină, 5 octombrie 2021, Medugorje, Emilia Mezei (vocal)

Dragii mei, astăzi 5 octombrie 2021, mă tot gândeam de ce oamenii permit răul, de ce cel rău are putere asupra omului, pentru că așa cum am mai transmis, voi îi dați putere, voi îl hrăniți pe cel rău, pentru că tot gândiți negativ, sunteți plini de ură, de invidie, de răutate și atunci voi îl hrăniți, îi dați forță, îi dați putere răului din sufletele voastre și el devine puternic și binele slăbește și nu mai are forță.

Noi suntem de vină când acceptăm răul, când facem rău, când gândim rău, când nu iertăm, automat devenim proprii noștri dușmani, pentru că cum am mai transmis cel mai important lucru este Pacea.

Dacă nu ai pace, nu ai nimic, ești neliniștit, ești agitat. Lucrul cel mai important este să ne păstrăm pacea.

Pace nu putem avea dacă nu iubim, nu gândim pozitiv și nu facem binele, nu acceptăm binele.

Întotdeauna, în fiecare zi, avem șansa să alegem. Ce vrem să alegem, să hrănim binele sau răul, dar dacă tot timpul alegem și hrănim răul, gândim negativ, suntem plini de ură, de dușmănie, de invidie, atunci cel rău are putere pentru că noi îl hrănim, îi dăm de mâncare. Cel rău se întărește în noi și devine puternic pentru că el se hrănește cu energiile negative.

Ca să știți, debarasați-vă de rău, încercați să gândiți pozitiv, încercați să fiți mai buni, să iertați din inimă și o să vedeți că încet, încet, vă veți schimba și voi și viața voastră. Nu vă preocupați cu problemele altora, uită-te celălat ce face, ce zice, cum zice, nu vă preocupați cu asta, fiecare va da socoteală, fiecare are lupta lui, nu-l mai judecați, nu judecați pe nimeni că nu știți viața lui, nu știți suferințele lui, nu știți crucea lui, nu știți, doar Dumnezeu știe, voi preocupați-vă de voi în primul rând și de sufletele voastre, dacă vreți să fiți salvați, sufletul vostru să fie mântuit.

Nu este datoria voastră să vă preocupați cu păcatele sau cu ce fac unii, sau cu ce fac alții, voi preocupați-vă de viața voastră și de sufletele voastre.

De aceea sunteți pe pământ, să-l iubiți pe Dumnezeu, să deveniți tot mai buni, să luptați, nu împotriva aproapelui ci împotriva răului din sufletele voastre, dacă vreți să aveți pace, să fie bine, atunci nu-i mai dați de mâncare răului, nu-l mai hrăniți.

Hrăniți binele că el va deveni puternic și răul nu va mai fi așa de puternic în voi, deci hrăniți binele, gândiți pozitiv, fiți buni, iertați, rugați-vă, nu puteți, cereți.

Sfânta Fecioară, Mijlocitoarea Tututor Harurilor, de aceea este cu noi, să ne mijlocească haruri, dar trebuie să ne deschidem inimile și să cerem. Nu putem, normal că nu putem, nimeni nu poate nimic fără harul și binecuvântarea lui Dumnezeu. Dar trebuie să ne dorim acest lucru, trebuie să dorim și dacă ne dorim și luptăm împotriva răului va fi bine și întotdeauna vom fi învingători.

Deci nu mai hrăniți răul, hrăniți binele și veți fi puternici și învingători și cel mai important și scopul nostru, de care tot am zis și misiunea noastră este ca să câștigăm cel mai mare Trofeu, pentru totdeauna, să fim liberi și fericiți, Coroana Vieții Fericirii Eterne.

Aceasta vă doresc tuturor.

Astăzi am avut din nou această Inspirație Divină, 5 octombrie 2021, de aici de la Medugorje.

Vă iubesc pe toți, rugați-vă și sper ca să pot ajuta și salva cât mai multe suflete și readuce în brațele Tatălui Ceresc care ne iubește pe toți așa cum suntem și ne-a creat să fim Liberi și vrea să ne salveze și să fim cu El fericiți pentru totdeauna, în Paradis.

Vă iubesc pe toți. Fiți binecuvântați.

Inspirațíe Divină, duminică 24 octombrie 2021, Medugorje,Emilia Mezei (vocal)

Ai văzut ce poți face tu în picioare, ai să vezi ce poate face Dumnezeu când tu ești în genunchi.

Tot poporul român în genunchi să cerem iertare, ajutor și îndurare de la Tatăl nostru Ceresc, Dumnezeu Atotputernic.

Aceasta este soluția împotriva răului.

V-au închis în casă, nu-i nimic, stați mai mult în rugăciune, rugați-vă pentru că numai Dumnezeu ne mai poate salva și o să vedeți ce poate face Dumnezeu când tu ești în genunchi și te rogi cu o inimă plină de căință, speranță și iubire.

Aceasta este soluția.

Novenă pentru țară și popor 1-9 noiembrie 2019

DUMNEZEU POATE TOTUL.

Acest lucru trebuie noi să-l facem (în genunchi să ne rugăm) că numai astfel vom putea slăbi și diminua răul din lume și numai Dumnezeu ne mai poate ajuta.

Cu aceste gânduri vă doresc tuturor o duminică binecuvântată și toate cele bune.

Nu vă pierdeți speranța că Dumnezeu poate TOTUL.

Ce nu putem noi, poate Dumnezeu, predați-vă viața și inimile în mâinile Tatălui Ceresc, Acceptați-l pe Domnul Isus ca Domn și Salvator și cel mai important, cum am transmis de mai multe ori, sufletul vostru să fie salvat și mântuit.

Gândiți-vă că noi cu toții suntem pelerini pe acest pământ.

Patria noastră nu este aici pe pământ ci în Cer.

Luptați pentru asta, luptați și nu vă descurajați, și nu vă temeți, doar rugați-vă, cu o inimă plină de căință și nu uitați cine sunteți cu adevărat și pentru ce ați fost creați.

Rugați-vă și nu vă descurajați.

Vă iubesc pe toți, de aici de la Medugorje, astăzi duminică 24 octombrie, vă transmit tuturor toate cele bune, multă pace și multă iubire.

Sunt Emilia Mezei, fiți binecuvântați cu toții.

Rugați-vă și va fi bine.

Inspirație Divină 29 octombrie 2021 Krizevac, Medugorje (în limba maghiară video)

LINK VIDEO:https://youtu.be/W5siR7b3u_0

Dragii mei frați, sunt Emilia Mezei din Oradea și vă salut pe toți cu multă iubire, astăzi 29 octombrie 2021, de aici din Medugorje de pe Krizevac, vă salut cu mult drag pe toți. 

Luați în serios convertirea și totul va fi bine și NU VĂ TEMEȚI CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE FOARTE MULT și așteaptă ca să ne deschidem inimile pe deplin și SĂ-L ACCEPTĂM PE DOMNUL ISUS CA DOMN ȘI SALVATOR ȘI ATUNCI VIITORUL NE ESTE ASIGURAT. 

Pregătiți-vă TRUPEȘTE ȘI SUFLETEȘTE și pentru MARELE AVERTISMENT și nu vă temeți că acesta este un MARE DAR de la Dumnezeu ca să trezească omenirea la ADEVĂR și să dea o nouă șansă oamenilor, ULTIMA ȘANSĂ, pentru convertirea deplină așa că pregătiți-vă pentru acest eveniment și nu vă temeți.

Rugați-vă, postiți, ispășiți în special RUGAȚI-VĂ ROZARUL.

Pentru că se apropie Sărbătoarea Tuturor Sfinților, rugați-vă și cereți mijlocirea Sfinților ca să ne ajute.

Este foarte important să cerem mijlocirea lor, în rugăciune și să fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot.

Luna viitoare (noiembrie) să ne rugăm mai mult pentru sufletele din Purgatoriu, măcar o decadă de rozar sau un rozar să oferim pentru ele. Ele au nevoie de rugăciunile noastre ca să le ajutăm.

Rugați-vă pentru sufletele din Purgator

Credeți-mă că aceasta este cea mai mare investiție pe care o putem face. Dacă noi ne rugăm pentru ele, ispășim, postim, oferim Liturghii pentru ele, pentru mântuirea sufletelor lor atunci când ele vor ajunge în Paradis, datorită ajutorului nostru, de acolo ele ne vor putea ajuta la nevoie atunci când ne vom ruga și le vom cere ajutorul.

Dar nu numai pentru asta ci și pentru faptul că în acest fel vom putea strânge multe bogății cerești.
RUGAȚI-VĂ PENTRU SUFLETELE DIN PURGATORIU în special luna viitoare (noiembrie) măcar o decadă, dacă nu aveți timp, dar ar fi indicat să oferiți un Rozariu pentru ele, pentru mântuirea sufletelor lor.

Aceasta este foarte important, dragii mei frați, să ne rugăm pentru aceste suflete, pentru că au nevoie de rugăciunile noastre.
De asemeni,
rugăciunile noastre să le oferim și la intenția Sfintei Fecioare Maria ca și Ea să le poată ajuta, (sufletele din Purgatoriu) și întreaga omenire.

Să fim foarte recunoscători lui Dumnezeu că Sfânta Fecioară Maria, Iubita noastră Mamă Cerească încă este cu noi de mai mult de 40 de ani ca să ne ajute.

Acesta este un MARE DAR, să fim recunoscători pentru asta, să fim recunoscători pentru tot.
I-am mulțumit Tatălui Ceresc, Dumnezeul Iubirii că încă Sfânta Fecioară Maria este cu noi ca să ne ajute. Recunoștință și mulțumire pentru tot. Mulțumesc.
Rugați-vă și fiți foarte recunoscători.
Cu mare drag vă salut pe toți de aici de la Medugorje, Emilia Mezei.

Fiți binecuvântați.

Nu vă temeți ci rugați-vă și atunci totul va fi bine.
ȘI NU UITAȚI CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE FOARTE MULT.
Fiți binecuvântați. Mulțumesc.

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei

KRIZEVAC-MEDUGORJE,
RUGAȚI-VĂ!!!
Emilia Mezei