Selectează o Pagină

INSPIRAȚII CEREȘTI LUNA NOIEMBRIE 2021,MEDUGORJE,Emilia Mezei

Inspirație Divină 8 noiembrie 2021,Medugorje,Emilia Mezei

(partea întâi)

           

Video-Link:https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/1302629993510908

Video-Link: https://youtu.be/cFCJ1v23xc4

NOVENA-LINK:https://emilia.ro/novena-12-20-noiembrie-2021-in-cinstea-lui-isus-regele-tuturor-natiunilorca-intreaga-omenire-sa-l-recunoasca-si-accepte-pe-domnul-isus-ca-rege-domn-rascumparator-si-mantuitor/

Novenă la Isus Regele Universului ca întreaga omenire să-l recunoască și să-L accepte ca și Domn, Răscumpărător și Mântuitor, mai ales că se apropie Sărbătoarea Isus Rege, duminică 21 noiembrie 2021

Este foarte important să ne pregătim de sărbătoarea Lui cu această Novenă foarte importantă că numai El ne mai poate salva, El este Domnul și Dumnezeul nostru, Salvatorul, Răscumpărătorul sufletelor noastre și Mântuitorul nostru și al întregii omeniri.

Deci este foarte importantă această Novenă, să ne unim din nou cât mai mulți în rugăciune, în post, ispășire, că este unica noastră șansă.

Uitați ce plan mare, diabolic a pus la cale cel rău ca să distrugă întreaga omenire și să tragă în iad cât mai multe suflete.

Din păcate zilnic cad mii de suflete pe mâna răului și în focul iadului pentru că oamenii trăiesc în frică, în deznădejde, fără Dumnezeu, fără credință și fără iubire și sunt victime sigure ale celui rău. De aceea noi trebuie cu toții să ne unim în post rugăciune și ispășire și să ne rugăm și pentru bietele suflete care au căzut pe mâna răului. Să ne rugăm pentru ei că și ei sunt tot frații noștri, să nu uităm că noi cu toții suntem frați și avem responsabilitate față de frații noștri ca să-i ajutăm cât și cum putem.

Să ne rugăm pentru salvarea întregii omeniri și să cerem de la Tatăl nostru Ceresc iertare, ajutor și îndurare și cu inimile pline de recunoștință, cu încredere și iubire să-i mulțumim în special pentru prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, Regina Universului care încă din mila, bunătatea și îndurarea Tatălui Ceresc este cu noi de peste 40 de ani pentru ca să ne ajute, dar cel mai important este ca să ne salvăm sufletele pentru că dacă avem sufletul salvat, e vorba de eternitate, nu de această viață scurtă și trecătoare.

Este vorba de eternitate și SUFLETUL nostru este comoara noastră, este CEA MAI VALOROASĂ COMOARĂ și este pentru eternitate. Deci trebuie să ne rugăm, să ne convertim și să abandonăm răul definitiv, mai ales acum că ne pregătim și de Postul Crăciunului, imediat după această Sărbătoare Isus Rege. Să luăm acest timp de post în serios printr-o căință sinceră, dar sinceră, să ne convertim nu numai pe jumătate, pe deplin să abandonăm total toate relele, păcatele, tot răul și să încercăm zi de zi să devenim mai buni, mai umili, zi de zi copii mai plăcuți lui Dumnezeu ca să fim vrednici de a ajunge ACASĂ odată pentru totdeauna, în Paradis, în Fericirea Veșnică.

De noi depinde, este șansa noastră, poate este Unica noastră Șansă, pentru că Timpul de Har se apropie de sfârșit, timp în plus de har nu mai primim și așa am primit mult prea mult pentru că Dumnezeu vrea să salveze omenirea, vrea să salveze cât mai multe suflete, de aceea atâtea mesaje, atâtea încurajări, îndemnuri, convertiți-vă, rugați-vă, împăcați-vă cu Dumnezeu, împăcați-vă cu semenii pentru că dacă nu ascultăm și nu luăm în serios toate aceste lucruri, riscăm să ne pierdem sufletele și să ajungem în focul iadului la suferințe groaznice și acolo nu vom mai putea face nimic decât să suferim și să ne căim, dar va fi târziu.

Vă rog este o șansă foarte importantă să ne pregătim sufletele cum se cuvine în această perioadă care va urma în curând, Postul Crăciunului pentru ca să-l putem primi pe Domnul Isus. Să-l acceptăm și să-l primim în inimile noastre, să se nască, în noi, să ne aducă Pace, Speranță, Iubire, Fericire și atunci totul va fi bine.

Când îl avem pe Dumnezeu, avem Totul, putem să avem Totul, dar fără Dumnezeu suntem nimic și nu valorăm nimic, dar cu Dumnezeu, acceptându-l pe Domnul Isus, devenim copiii lui Dumnezeu, moștenitorii Paradisului pentru că Domnul Isus a luat pe umerii Lui, păcatele întregii omeniri, ne-a răscumpărat printr-o Jertfă Uriașă și este cu noi și acum așa cum ne-a promis: Eu sunt cu voi, în toate zilele până la sfârșitul veacului. Este cu noi, din iubirea Lui Imensă față de noi, față de creație, față de întreaga omenire, este cu noi ca să ne ajute, să ne hrănească sufletele, să ne întărească în credință și iubire, să ne reamintească de iubirea infinită a Tatălui Ceresc. Este cu noi pentru că ne iubește și ne vrea binele și vrea să ne ajute, vrea să ne salveze și vrea să ne ducă în brațele Tatălui Ceresc ca să fim fericiți odată pentru totdeauna, în Paradis, în Fericirea Veșnică.

Acesta să fie scopul nostru cel mai important acum, Salvarea și Mântuirea sufletelor noastre. Acceptându-l pe Domnul Isus, în inimile noastre, în viața noastră și în familiile noastre ca Domn, Salvator, Răscumpărător, Mântuitor și Rege.
Acceptați-l și atunci aveți viitorul asigurat.

Cu aceste gânduri astăzi, 8 noiembrie 2021 vă doresc tuturor, în continuare, multă Pace, multe binecuvântări și toate cele bune și nu vă temeți că Dumnezeu ne iubește și așteaptă să ne salveze sufletele, ca să fim salvați, sufletul nostru să fie salvat și mântuit și să fim fericiți și liberi pentru totdeauna în Paradis.

Fiți binecuvântați cu toții, Emilia Mezei, de aici de la Medugorje.

Vă mulțumesc, vă rog să distribuiți.

      Inspirație Divină 8 noiembrie 2021,Medugorje Emilia Mezei

                   (partea a doua)

Dacă sufletul nostru este salvat, l-am predat Domnului Isus, l-am acceptat ca Domn, Salvator, Răscumpărător și Mântuitor atunci nu avem motive să ne îngrijorăm de viitor, pentru că viitorul nostru este asigurat.

Domnul Isus ne-a deschis Porțile Paradisului, ne-a răscumpărat prin JERTFA LUI URIAȘĂ și moarte nu mai există. Cei care l-au acceptat pe Domnul Isus ca Domn, Salvator și Răscumpărător, pentru că El ne-A răscumpărat prin Jertfa Lui Uriașă, noi doar trebuie să-L acceptăm ca Rege, ca Regele inimilor noastre și atunci nu avem de ce să ne îngrijorăm de viitor, moarte nu mai există și dacă respectăm poruncile, cele 10 porunci, în special Porunca Iubirii, pentru că doar iubirea poate să învingă răul, doar iubirea poate să deschidă Porțile Paradisului, doar Iubirea ne poate reda Pacea, Speranța și doar Iubirea ne poate ajuta sigur, este calea sigură de a ajunge în Paradis.

Doar dacă iubim sincer pe Dumnezeu și pe semenii noștri și inimile noastre să fie pline de iubire și recunoștință în primul rând față de Tatăl Ceresc care l-a trimis pe Domnul Isus ca să se Jertfească pentru noi, pentru că știa că noi altfel nu ne putem mântui, nici o persoană nu s-ar fi putut mântui fără această Jertfă Uriașă, dar acceptându-l ca Rege, pe Domnul Isus, cu inimile pline de recunoștință și iubire, credință și speranță atunci nu avem nici un motiv să ne temem de viitor, pentru că viitorul nostru este asigurat și un viitor foarte bun, frumos și luminos împreună cu cei din Cer, pentru totdeauna, nu pentru această viață scurtă pe pământ, pentru totdeauna ne este asigurat. Pentru asta chiar merită să luptăm, să ne sacrificăm, și să facem tot ce putem ca să fim copiii plăcuți ai lui Dumnezeu și să ne câștigăm moștenirea noastră și în special Coroana Vieții Fericirii Eterne.

Această inspirație, partea a doua am avut-o, azi 8 noiembrie 2021

Inspirație divină 19 noiembrie 2021, Krizevac,Emilia Mezei

video -link:https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/935276647196244

video-link:https://youtu.be/J1CZRchu64Q

Dragii mei, sunt Emilia Mezei și astăzi, vineri 19 noiembrie 2021, am făcut Calea Crucii să-i mulțumesc Tatălui Ceresc, Sfintei Treimi pentru acest timp de har, pentru prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii pe pământ, pentru toate harurile, toate binecuvântările și tot ce am primit din mila, bunătatea și îndurarea infinită a Tatăl Ceresc.

Dragii mei iubiți frați, nu pot decât să vă încurajez, să vă convertiți pe deplin în acest timp prețios de Postul Crăciunului, să vă gândiți foarte bine dacă doriți să-l acceptați pe Domnul Isus în viața și în sufletele voastre atunci trebuie să luați o hotărîre foarte importantă și să nu mai păcătuiți pentru că prin păcate îi dați putere celui rău, prin păcate vă pierdeți pacea liniștea, păcatele vă despart de Dumnezeu, deci este timpul ca să vă hotărâți să nu mai păcătuiți, să încercați să vă întăriți în credință și iubire mai ales acum în acest timp foarte dificil când vedeți că cel rău este foarte disperat ca să domine și să stăpânească întreaga omenire.

Vă rog nu cedați răului, ispitelor, rămâneți statornici și puternici în credință.

Nu uitați că noi suntem cu toții copiii lui Dumnezeu și moștenitorii Paradisului, suntem creați pentru Paradis nu pentru această lume trecătoare.

Gândiți-vă foarte bine dacă doriți să ajungeți în Paradis, în Fericirea Veșnică și convertiți-vă pe deplin, respectați poruncile lui Dumnezeu, Poruncile Iubirii, fiți mai buni, iertați din inimă, faceți cât mai multe fapte bune din iubire, necondiționat, faceți tot ce puteți ca să ispășiți păcatele, să reparați răul făcut, iertați din inimă, cereți iertare și voi dacă ați greșit, faceți o spovadă foarte bună în acest timp de post al Crăciunului și atunci nu aveți motive să vă îngrijorați de viitor, pentru că viitorul vă este asigurat, un viitor frumos și luminos.

Nu vă preocupați de viitor dacă v-ați predat viața, sufletele în mâinile lui Dumnezeu și l-ați acceptat pe Domnul Isus ca Domn și Salvator, atunci viitorul vă este asigurat.

Convertiți-vă, Rugați-vă.

Vă recomand să postiți, în special cum ne-a recomandat Sfânta Fecioară, dacă nu puteți măcar miercuri și vineri cu pâine și apă ca să vă purificați că prin post devenim mai puternici, prin post ne purificăm de rău. Postul este foarte important, postul, rugăciunea, ispășirea, faptele bune și iubirea în special.

Să iubim din toată inima, din tot sufletul pe Dumnezeu, să fim recunoscători pentru tot, în special pentru Iubirea Lui Infinită și pentru că Domnul Isus este cu noi , pentru că ne iubește, vrea să ne ajute, vrea să ne salveze, atât pe noi cât și întreaga omenire. Să fim recunoscători și să-I mulțumim din toată inima și cu multă încredere, iubire și speranță să ne predăm viața și inimile și atunci nu avem motive de îngrijorare.

Vă iubesc pe toți, rugați-vă convertiți-vă că nu se știe cât mai ține timpul de har, oricum trăim ultimele zile de har, nu vă vaccinați, nu acceptați nici un compromis din partea răului, important este ca să aveți pace, sănătate, liniște sufletească.

Important este ca sufletul vostru să fie mântuit și atunci totul va fi bine. Moarte nu mai există. Domnul Isus prin Cruce a Învins Moartea și ne-a deschis porțile Paradisului, deci nu vă temeți de moarte, temeți-vă de păcate și de pierderea sufletelor în focul iadului.

Rugați-vă, Rugați-vă și Rugați-vă că numai Dumnezeu vă mai poate salva și rugăciunile, Dumnezeu așteaptă rugăciunile, că este Dumnezeul Iubirii. A făcut totul din iubire pentru noi, ca să ne salveze sufletele, a facut maximum posibil pentru noi, din iubire, că vrea să ne ajute, vrea să ne salveze, nu vrea să ne pierdem sufletele, vrea să ajungem Acasă, în Paradis, în Fericirea Veșnică, de aceea convertiți-vă dragii mei și Acceptați-l pe Domnul Isus ca Domn, Salvator, Rege, Mântuitor și Salvator al Întregii omeniri, Acceptați-l ca Rege, El este Singura noastră salvare, unicul nostru Domn, Dumnezeu și Rege Adevărat, Domn Adevărat și Dumnezeu Adevărat.

Acceptați-l și sufletul vostru este salvat.

Cu aceste gânduri vă doresc astăzi, de aici de la Medugorje de pe Krizevac toate cele bune, multă pace, multe binecuvântări, multă iubire.

Astăzi este 19 noiembrie 2021, iar Duminică 21 noiembrie 2021 îl vom sărbători pe Isus ca Rege.

O Isuse, Rege al Tuturor Națiunilor, fie ca Împărăția Ta să fie Recunoscută pe pământ acum și pururea și în vecii vecilor!!!

Amin!

Vă iubesc pe toți, mă rog pentru voi, rugați-vă și voi.

Vă doresc Post binecuvântat, multe haruri, multă Pace și nu vă temeți că Dumnezeu este cu noi și ne iubește.

Vă iubesc și eu, fiți binecuvântați!

Vă mulțumesc, Emilia Mezei, vă iubesc.

VĂ MAI RECOMAND SĂ URMĂRIȚI ACEST VIDEOCLIP FOARTE IMPORTANT: https://www.facebook.com/emilia.fitness/posts/4797865716942380

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!