Selectează o Pagină

INSPIRAȚII CEREȘTI LUNA IANUARIE 2022, MEDUGORJE, Emilia Mezei

Inspirație Divină, 14.01.2022 Krizevac, Medugorje,Emilia Mezei,

Video Miraculos -4 minute și 21 de secunde

Link video: https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/647995166418918

Dragii mei, sunt Emilia Mezei și astăzi vineri 14 ianuarie 2022, am venit din nou aici pe Krizevac să mă rog, am făcut Calea Crucii să mă rog pentru PACE, în primul rând să fie PACE ÎN INIMI, să fie PACE ÎN FAMILII, ÎNTRE NAȚIUNI și să fie PACE ÎN LUME.
PACE VOM AVEA, DACĂ VOM IUBI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE ȘI VOM IERTA DIN INIMĂ.


De aceea să ne întărim în Credință și Iubire și să facem tot ce mai putem ca să ajutăm la salvarea și eliberarea omenirii din mâinile răului.

Dragii mei, vreau să vă încurajez din nou la acest început nou de an, SĂ NU VĂ TEMEȚI…CE RUGAȚI-VĂ, pentru că încă Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Păcii-Regina Universului, încă este prezentă cu noi pe pământ, Dumnezeu încă mai permite să fie cu noi ca să ne ajute.
Dacă acuma, în aceste ultimele zile de haruri, nu luați în serios convertirea și căința sinceră… ATENȚIE, CĂ RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETELE!

Nu mai amânați timpul de convertire….RUGAȚI-VĂ, CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN, ABANDONAȚI TOT RĂUL…ȘI CEREȚI IERTARE, AJUTOR ȘI ÎNDURARE DE LA IUBITUL NOSTRU TATĂ CERESC…și fiți recunoscători pentru TOT în special pentru acest TIMP DE HAR, că ÎNCĂ MAI PERMITE ca Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Universului-Regina Păcii să fie cu noi și să ne ajute.
Vă rog, SĂ NU AMÂNAȚI CONVERTIREA ȘI RUGAȚI-VĂ, PENTRU CĂ ÎNTOTDEAUNA LA SFÂRȘIT, VA TRIUMFA ADEVĂRUL, BINELE ȘI IUBIREA.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE ȘI VREA SĂ NE SALVEZE, CA SĂ FIM CU TOȚII LIBERI, FERICIȚI ȘI SĂ AJUNGEM ÎN PARADIS PENTRU TOTDEAUNA.

Acesta trebuie să fie SCOPUL NOSTRU, în special acum în aceste ultime zile de haruri.

Și NU VĂ TEMEȚI DE CEI RĂI, DE PLANURILE LOR MALEFICE….Dacă ne rugăm, avem încredere în Dumnezeu…DUMNEZEU NE AJUTĂ…ȘI NE VA SALVA PE NOI, ȚARA NOASTRĂ, NAȚIUNEA NOASTRĂ ȘI ÎNTREGA OMENIRE DE SUB PUTEREA ȘI INFLUENȚA FORȚELOR MALEFICE ȘI A RĂULUI.

TREBUIE SĂ NE RUGĂM!!!

Dacă ne rugăm și avem încredere și RESPECTĂM PORUNCILE CEREȘTI…ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII atunci VIITORUL NE ESTE ASIGURAT ȘI SUNTEM SALVAȚI…ȘI VOM AVEA PARTE DE UN VIITOR FRUMOS, VOM FI FERICIȚI ȘI LIBERI PENTRU TOTDEAUNA.

Vă iubesc pe toți, sunt Emilia Mezei și astăzi, de aici de la Medugorje, de pe Krizevac, în PREZENȚA SFINTEI TREIMI vă transmit tuturor, multe Binecuvântări, multă PACE și multă, multă IUBIRE.

Fiți binecuvântați cu toții!

Rugați-vă și nu vă temeți!!!

RUGAȚI-VĂ pentru PACE… și FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII…și VEȚI AVEA PACE, IUBIRE ȘI VEȚI FI FERICIȚI!

Vă iubesc pe toți!

Fiți binecuvântați cu toții!

Vă mulțumesc!

Inspirație Divină, 14.01.2022 Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei

Video Miraculos :26 de secunde

Un mesaj scurt:
RUGAȚI-VĂ ȘI FIȚI RECUNOSCĂTORI ÎN SPECIAL TATĂLUI CERESC PENTRU ACEST TIMP DE HAR!

Inspirație Divină, 17.01.2022 Podbrdo, Medugorje, Emilia Mezei

Link video 2 minute și 22 secunde.

https: //www.facebook.com/emilia.fitness/videos/1265682433941098/

Dragii mei, astăzi luni 17.01.2022 de aici de la Medugorje, este o zi superbă și vă transmit tuturor o săptămână binecuvântată, multă pace, multă iubire, Sfânta Treime să vă binecuvânteze cu toate harurile de care aveți nevoie, ca să rămâneți puternici și statornici în credință și iubire până la moarte.


Să aveți o săptămână frumoasă, reușită, și binecuvântată.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI ȘI NE IUBEȘTE.


Să ne bucurăm că încă Iubita noastră Mamă, Regina Păcii-Regina Universului, încă este cu noi prezentă pe pământ, să ne dea PACE, speranță în inimi, să ne binecuvânteze cu multe haruri…doar de noi depinde să ne deschidem inimile pe deplin… și să acceptăm SĂ FACEM ÎN TOATE VOIA LUI DUMNEZEU prin RESPECTAREA CELOR ZECE PORUNCI, PORUNCA IUBIRII FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE.

Cu aceste gânduri vă doresc tuturor, astăzi 17 ianuarie, luni 2022, de aici din Medugorje , o săptămână binecuvântată și fericită.

Rămâneți în Pace și Iubire.
Sunt Emilia Mezei

Amin!